Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Musk wil zelfrijdende Tesla dit jaar gereed hebben'

Reacties

4 Posts
| Omlaag ↓
 1. Mr sponge 29 augustus 2022 16:33
  Musk roept al jaren hetzelfde.
  Eind 2021 zouden er 1miljoen Robotaxi's zijn. Omdat dan alle Tesla's met FSD als taxi zouden kunnen fungeren.
  De eerst Tesla's die verkocht zijn met FSD staan alweer jaren op de sloop. De kopers van die auto's hebben die functie nooit zo kunnen gebruiken als beloofd bij de aanschaf.
  Opvallend/vreemd dat Tesla daar nog niet voor is aangeklaagd in de VS....
  En als ze dan uiteindelijk de technologie klaar zouden hebben, mogen ze hem niet inzetten omdat het niet is toegestaan door de wet in de diverse landen.
  Ik ben benieuwd hoe dat dan zit met een verzekering. Als de auto zelf stuurt is de chauffeur niet meer aansprakelijk bij een ongeluk, maar Tesla (in het geval de auto echt volledig zelf kan en mag rijden).
 2. forum rang 7 beleggertje2020 29 augustus 2022 21:07
  Ik rijd nu hybride en koop wat later gewoon een auto die loopt op waterstof. De wegenbelasting (op gewicht ) is veel te duur met die loodzware accu in de auto . Ook snel laden wordt dadelijk gewoon peperduur . Ook de verzekering is peperduur , immers meer kans op brandgevaar en uiteraard is de nieuwwaarde van zo'n Tesla ook nog es peperduur. Tesla is alleen leuk voor echt rijke lui , maar er komen dadelijk steeds minder rijke lui voor . Er zal vet bijgelapt moeten worden door de rijke lui om de onderkant van de samenlevingen wat meer te behagen
 3. forum rang 4 Clean84 29 augustus 2022 21:14
  quote:

  beleggertje2020 schreef op 29 augustus 2022 21:07:

  Ik rijdt nu hybride en koop wat later gewoon een auto die loopt op waterstof. De wegenbelasting (op gewicht ) is veels te duur met die loodzware accu in de auto . Ook snelladen wordt dadelijk gewoon peperduur . Ook de verzekering is peperduur , immers meer kans op brandgevaar en uiteraard is de nieuwwaarde van zo'n Tesla ook nog es peperduur. Tesla is alleen leuk voor echt rijke lui , maar er komen dadelijk steeds minder rijke lui voor . Er zal vet bijgelapt moeten worden door de rijke lui om de onderkant van de samenlevingen wat meer te behagen
  Waterstof heeft de toekomst. Het is beter te gebruiken bij de bestaande systemen en het is beter voor het milieu dan een auto met een zware accu.
4 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Tesla

180,830 29 nov
-2,090 -1,14%
Premium

Tesla op $170, what is going on?!

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Ontdek IEX Premium

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links