Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Just Eat Takeaway.com negatiever gestemd

Reacties

17 Posts
| Omlaag ↓
 1. Waarom ben ik geschorst? 20 april 2022 07:36
  Noord amerika valt gewoon tegen en het is beter om dit onderdeel af te stoten. Dit is al lang in de koers verwerkt. Mij vallen de cijfers reuze mee en de winstgevendheid zal verbeteren en er wordt een positieve EBITDA verwacht. Per saldo ben ik tevreden.
 2. Karel Finders 20 april 2022 07:48
  De mededelingen rond Grubhub zijn alweer vaag. J. Groen blijft onvoldoende communiceren. Het lijkt erop dat hij niet bereid is om deze mega desinvestering toe te geven, wat leidt tot tunnelvisie, arrogantie en niet luisteren naar zijn directe omgeving. Wat hij in oorsprong heeft neergezet is een prestatie van formaat, en verdient alle lof. Maar hij is geen strategisch leider als het gaat om het operationaliseren van JET in een goed lopend en winstgevend bedrijf, en in een klimaat waar het bedrijf met forse problemen kampt. Tijd voor een "regime change".
  Desondanks houdt ik mijn stukken JET vast. En probeer een beetje bij te verdienen met geschreven calls. Geduld geduld geduld, maar het houdt een keer op.
 3. forum rang 4 Zwaluwe/Dongen 20 april 2022 07:48
  quote:

  Ali C schreef op 20 april 2022 07:36:

  Noord amerika valt gewoon tegen en het is beter om dit onderdeel af te stoten. Dit is al lang in de koers verwerkt. Mij vallen de cijfers reuze mee en de winstgevendheid zal verbeteren en er wordt een positieve EBITDA verwacht. Per saldo ben ik tevreden.
  in 2023
 4. RonaldK 20 april 2022 07:54
  quote:

  Karel Finders schreef op 20 april 2022 07:48:

  De mededelingen rond Grubhub zijn alweer vaag. J. Groen blijft onvoldoende communiceren. Het lijkt erop dat hij niet bereid is om deze mega desinvestering toe te geven, wat leidt tot tunnelvisie, arrogantie en niet luisteren naar zijn directe omgeving.
  Wat had je meer verwacht dan onderstaande?

  "The Management Board confirms its alignment with shareholders in wanting to both create and realise value from the Company’s highly attractive portfolio of assets. As such, management is currently, together with its advisers, actively exploring the introduction of a strategic partner into and/or the partial or full sale of Grubhub. There can be no certainty that any such strategic actions will be agreed or what the timing of such agreements will be. Further announcements will be made as and when appropriate."
 5. forum rang 6 andre68 20 april 2022 07:56
  quote:

  Happy schreef op 20 april 2022 07:47:

  Mis de 2 duimpjes en de glimlach. Dit is gewoon WorldOnline 2.0 Gaat langzaam helemaal naar het putje. Cashburner en flop van de eeuw aandeel.
  Tja, je weet het he: wat is een aandeel dat 90% zakt? Eentje die 80% zakt en dan nog eens halveert.
 6. steelfighter72 20 april 2022 08:47
  quote:

  Moneymaker2.0 schreef op 20 april 2022 08:06:

  [...]

  Verklaring??
  alle nl bedrijven die in amerika investeren, oonde beurs geregistreerd staan gaan door het putje.... philips, pharming, ahold etc...

  heeft niks met ht bedrijf zelf te maken maar omdat daar belegd wordt met leningen en als het niet de goede kant op gaat verzint men wel wat....
 7. Baasko 20 april 2022 21:41
  Elk bedrijf die is uit gaan breiden naar Amerika heeft zwaar verloren. Ik ken geen 1 die succes heeft gehad. Amerikanen kopen alleen Amerikaanse bedrijven en waarderingen van Amerikaanse bedrijven gaan over de top maar andere bedrijven laten ze alleen naar naar beneden gaan. Zien jullie dat niet.
  Als een bedrijf wil uitbreiden in vs niet bakken met geld betalen om iets over te nemen en na tijdje is niks waar maar als zij iets willen kopen dan betalen ze bijna niks.
  Laten we niet eens over schade vergoeding praten als je iets fout doet daar kijk naar Philips en bp en de europees banken in 2008.
17 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

JUST EAT TAKEAWAY

14,400 09:57
-0,468 -3,15%
Premium

Geruchtencircuit rond Just Eat Takeaway komt op gang

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links