Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Video: markt moet vrezen voor stagflatie

Reacties

3 Posts
| Omlaag ↓
 1. Charlemagne 9 maart 2022 17:06
  adyen, justeat, signify ,unibail, gister bagger en door het putje, weg ermee, help!, Mama! vandaag + 10%.... dat zijn dus de beleggers van heden, maar als deze dame gelijk heeft staat het binnenkort allemaal weer diep in het rood..... nobody ever learns anything..... dus de logica zegt verkoop vandaag en koop het binnenkort voor >10% minder terug....
 2. forum rang 6 Dr. Phil 9 maart 2022 18:40
  Wees bevreesd als de anderen hebzuchtig zijn en word hebzuchtig als de anderen bevreesd zijn.

  Mensen zijn kuddedieren en dat is bij beleggers niet anders. Als de massa een aandeel links laat liggen, bent u wellicht ook wat minder geneigd om er uw zuurverdiende centen in te stoppen. Maar is dat wel de juiste strategie?

  Soms moet u als belegger net wat tegendraads doen. Zeker bij extremen. Als iedereen begint op de beurs te beleggen, is het tijd om uit de markt te stappen. Als beleggers massaal hun geld in een bepaald aandeel steken en de koers gaat door het dak, dan moet u zich afvragen of die koersstijging wel onderbouwd is door een sterke rendabiliteit of mooie groeiperspectieven voor het bedrijf, dan wel of het enkel maar het gevolg is van die sterke koopgolf.

  (Warren Buffett)

3 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links