Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

EU gaat praten over lidmaatschap Oekraine - media

Reacties

4 Posts
| Omlaag ↓
 1. Doordenker 1 maart 2022 08:08
  Ongehoord en misdadig wat Poetin nu veroorzaakt met de schaamteloze inval in Oekraïne !

  Oekraïne steunen en helpen ? Ja natuurlijk !

  Maar niet met een geforceerd en overhaast lidmaatschap van de EU. ( het lijkt wel of Von der Leijen in haar rivaliteit met Charles Michel hem vliegen probeert af te vangen in het doen van “historische “ statements , nog afgezien dat ze daar hélemáál niet over gaat. )
  We zien de brokken met Hongarije - en meerdere Oost-Europese lidstaten, - waar een corrupte Ordoban lak heeft aan de spelregels van Brussel als het hem zo uitkomt.
  Naast het staatsbestel, wet - en regelgeving, aanpassen aan dat van de EU , dient in de kandidaat - lidstaten vooral langdurig geverifieerd te worden of corruptie en alles wat daarmee samenhangt, is uitgebannen. Er is veel te snel beloond met een lidmaatschap bij veel landen,. Bovendien een eventueel vetorecht pas toe kennen na vele jaren “ goed gedrag “

  Past misschien niet in de beroerde situatie waarin Oekraïne nu verkeert, maar het land voldoet bij lange na niet aan de voorwaarden voor een Lidmaatschap.

  Niet in de laatste plaats geldt nu deëscaleren met die onberekenbare Poetin ! Voorbarig gelul en voor de beurt praten over lidmaatschap helpt dan niet, integendeel !4 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links