Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Rusland houdt voorlopig toegang tot SWIFT

Reacties

16 Posts
| Omlaag ↓
 1. DanielEigen 24 februari 2022 21:30
  quote:

  objectief schreef op 24 februari 2022 21:05:

  Het is gelukkig geen Poetin; die de weg kwijt is. Swift is ook belangrijk voor de gewone Russen en die kun je niks kwalijk nemen.
  Als je verandering wilt in Rusland dan moet dat van de gewone Russen komen. Zolang die Poetin in het zadel houden gaat er niets veranderen.

  Onvrede onder het volk zal voor druk zorgen op de politiek.
 2. [verwijderd] 25 februari 2022 07:53
  Wat moet er dan wel gebeuren om ze af te sluiten? ik kan het niet bedenken, dan maar gelijk doorrijden tot over Duitsland heen tot aan de grens bij Kerkrade perhaps?

  Half Europa stookt en rijdt op Russisch gas, geen centjes=geen gas en olie.

  We kunnen maar een ding concluderen: Job Done.
 3. forum rang 5 theo1 25 februari 2022 10:12
  Duitsland is afhankelijk van Russisch gas en de winter is nog niet over. En Gerhard Schröder (ook SPD) is iets belangrijks en goed betaalds in de Nordstream 2. Daar zal het wel vandaan komen. Maar ze moeten wel uit SWIFT en uit alles natuurlijk.

  Waarom niet ook alle Visa en Mastercard creditcards in Rusland blokkeren? Dat zijn Amerikaanse bedrijven tenslotte. Dat zal wat chaos veroorzaken. En alle Aeroflot slots in de beschaafde wereld gewoon definitief onteigenen. En alle Russische banken, tot de meest onnozele dorpsspaarbank toe, volledig afsluiten. En waarom zijn die voetbalclubs nog niet afgepakt? Ik zou ook de UEFA voor de keus zetten: Rusland eruit gooien of we richten een nieuwe federatie op. Ze voetballen maar met Noord Korea en Syrië, daar horen ze meer bij thuis. Je moet nu Rusland volledig uitkotsen.

  Ja, Rusland zal vast wel terecht kunnen in China, maar de Chinezen geven nooit iets voor niks. Ze willen macht of poen, of beiden. Dus ofwel Poetin wordt vazal van Peking, ofwel hij wordt gedwongen tot langlopende olie- en gascontracten voor ramprijzen. Beiden zijn geen goede deal.
 4. treasury t 25 februari 2022 11:20
  Veel 'hot air writing'. Met of zonder sancties moeten we rekening houden met uitbreiding van deze oorlog naar NATO landen..
  Putin heeft die beslissing all lang genomen...Luister naar wat Biden gezegd heeft hierover .De komende 6 maand zal het Putin totaal niet interesseren of West Europa /EU gas en olie genoeg hebben...

  Nato landen 'kopen' nu slechts tijd om hun verwaarloosde legers naar de Russische grens te verplaatsen en Amerikaans materieel en manschappen in te vliegen.

  Boycot/sanctie discussie is 'fake' Denk aan ' De onderste steen boven Van Rutte met MH17.Niemand heeft ooit die onderste steen gezien.Kan zijn dat Putin weet waar die ligt.

  .
 5. wasc49 25 februari 2022 14:05
  Het had allemaal niet zo ver gekomen als de president van Oekraïne had getekend dat hij niet in de Nato zou komen ,nu zijn zijn burgers het slachtoffer , Poetin had dan geen stok gehad om op te springen , maar waarom is destijds De VS niet bestraft met invallen in Irak , Vietnam en kinderen met napalm bestookte enz; dat zijn twee maten en twee gewichten ? Ik denk dat eindelijk is tijd wordt dat Europa op eigen benen gaat staan .
 6. Sandaman 25 februari 2022 17:46
  quote:

  wasc49 schreef op 25 februari 2022 14:05:

  Het had allemaal niet zo ver gekomen als de president van Oekraïne had getekend dat hij niet in de Nato zou komen ,nu zijn zijn burgers het slachtoffer , Poetin had dan geen stok gehad om op te springen
  Sterk staaltje victim blaming dit.
16 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links