Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Citi ziet weer toekomst in Air France-KLM

Lees over dit aandeel ook

  1. 03 apr IATA: luchtvrachtvervoer blijft goed groeien 1
  2. 12 mrt Air France-KLM behoort tot de laagst gewaardeerde aandelen in Nederland

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

11 Posts
| Omlaag ↓
  1. JJMM 3 januari 2022 09:17
    Nooit naar analisten luisteren. Ze willen de particuliere belegger met flut aandelen KLM AF opzadelen zodat de smart money eruit kan gaan. Komt claim emissie aan en dan gaat de koers zo naar de 2 of 1 Euro. Dit aandeel heeft al meer dan 10 jaar geen dividend betaald... is alleen maar goed als je voor KLM Air France werkt hahha of ermee vliegt maar voor de aandeelhouder is het niets behalve handelswaar of sentimenteel.
  2. JJMM 3 januari 2022 09:18
    Nooit naar analisten luisteren. Ze willen de particuliere belegger met flut aandelen KLM AF opzadelen zodat de smart money eruit kan gaan. Komt claimemissie aan en dan gaat de koers zo naar de 2 of 1 Euro. Dit aandeel heeft al meer dan 10 jaar geen dividend betaald... is alleen maar goed als je voor KLM Air France werkt of ermee vliegt maar voor de aandeelhouder is het niets behalve handelswaar of sentimenteel.
  3. Warren Buffet Fan 3 januari 2022 10:26
    Als deze cijfers over KLM kloppen, www.iex.nl/Aandeel-Koers/360114884/Ai..., dan zijn er 427 miljoen aandelen en was er eind 2020 23,9 miljard schuld. Dat zou dan op €55,80 schuld per aandeel uitkomen; de extra schuld opgebouwd in 2021 niet meegerekend.

    De 23,9 miljard schuld is 9 miljard meer dan de rond 15 miljard schuld die KLM maakt in 2017-2019. Toen maakte het in goede jaren €0,70-€1,00 winst per aandeel. Als KLM 6% rente moet betalen over deze extra lening (een hoge krediet opslag gegeven haar insolvabele positie en een VV/EV verhouding van 10) is KLM 540 mln aan extra rente per jaar kwijt, €1,26 per aandeel. Eventuele toekomstige winst per aandeel van €0,70-€1,00 in goede jaren, is dan weg.

    Tja het ziet er niet goed uit voor onze nationale zwaan.
  4. [verwijderd] 3 januari 2022 10:45
    Citi wordt een van de bookbuilders bij de aanstaande emissie en ziet alles dus 40x beter door de roze bril.

    Een miljard euro ophalen is een symbolische handeling zoals wij allen zullen begrijpen, KLM-AF heeft een dagelijkse cashburn/burnrate van xx miljoen euro, elke dag weer, 7 dagen per week.

    Het volume op Vliegveld Amsterdam is compleet naar beneden gekomen, ingestort dus! het is wachten op betere tijden.
  5. Kopzorgen over erfpacht 3 januari 2022 14:05
    Wie van gokken houdt kan dit zeer volatiele aandeel natuurlijk altijd kopen. Het bedrijf heeft inderdaad een negatief eigen vermogen. Hoeveel? De meningen lopen uiteen van E 4 tot kennelijk ca. E 50. De Staat der Nederlanden heeft in ieder geval een kat in de zak gekocht. via een aankoopprijs van E 11 - E 12 per aandeel. Er is bovendien ook nog eens een grote kans dat er in de (nabije) toekomst een emissie gaat plaatsvinden, waardoor het aandeel flink gaat verwateren M.i. afblijven.
  6. Warren Buffet Fan 3 januari 2022 16:46
    Dan moet de staat dus opnieuw geld injecteren in KLM Air France; ander komt er een (zeer) grote partij (af-)gesplitste aandelen op de markt, ter omvang van het belang de staat nu heeft. Dat gaat de aandelenmarkt nooit dragen gegeven dat al veel andere (particuliere) beleggers van hun tijdens de split extra verkregen aandelen af willen.
11 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Air France-KLM

9,956 19 apr
+0,076 +0,77%
Premium

Air France-KLM behoort tot de laagst gewaardeerde aandelen in Nederland

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links