Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Ruim 252 miljoen coronabesmettingen wereldwijd

Reacties

3 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 6 jan de vakman 13 november 2021 12:08
  Deze cijfers bevestigen natuurlijk heel duidelijk, dat het rapport van een aantal vooraanstaande artsen in Zweden, onder 1,4 miljoen mensen gewoon waar is; na 9 maanden vallen alle prikken 90% terug in hun bescherming, alleen moderna blijft iets veiliger, omdat ze een hogere dosis toepassen, jammer dat Markje en hele slechte verliezer Hugo, steeds aggressiever indrammen op de niet geprikten, hun eigen minkanten blijven volledig buiten beeld, vind je het gek, dat je op deze wijze naar een burgeroorlog toestuurt!!
  De beurs staat bij mij al 4 weken rood, ik zou aan moeten passen, maar alles staat zo wild heen en weer te slingeren, dat ik eigenlijk niet weet, hoe of wat!!
  Shell heeft heel duidelijk Glasgoweritus, van de week weer -2,52%, terwijl ze van de week op bnr, vele kanten, van hun groene streven hebben laten zien en vandaag pagina groot voor groene waterstof gaan, in de grote kranten, ahold doet ook mee met klimaatredding, door hun verpakkings materiaal drastisch te reduceren, ze zijn er voor beloond op de beurs van de week+4,14%!!, shell krijgt alleen maar een trap en lock down, zal ook wel weer niet helpen!!
  Ieder die het klimaat echt een warm hart toedraagt, ziet, dat alleen het bedrijfsleven, echte stappen voorwaarts zet, in Glasgow zijn ze nu nog aan het bekvechten, of ze nu per direkt 1€/$ per liter kerosine klimaat belasting gaan heffen, of volgende week 1,25€/$, dan kunnen ze nog zonder te betalen, heel voordelig, super vuil, naar huis!!
  Het leek een topweek voor metaal te worden, maar het langzaam doordringende feit van voor hen erg nadelige hoge energie prijzen, bedierf toch de pret; arcelor -1,41%, aperam -2,21%, de prijzen lijken iets terug te vallen, maar Poetin is een ex kgb er,niet zo heel betrouwbaar, denk ik!!
  Dalm verdient aan deze situatie goud, Aaike weet van gekkigheid gewoon niet meer wat hij met al die knaken moet doen, nou een tippetje; iets meer richting de aanleveranciers,zouden ze best wel leuk vinden!!
  Post nl krijgt altijd slaag, als die Belg weer eens nat gaat, die ging dik 6% onderuit, postje verloor, ondanks meevallende cijfers, toch 4,4%, als het eindejaarsverhaal echt gaat lukken,lockdown, helpt een handje, dan lijkt hij mij zeer koopwaardig, temeer als het div verhaal, van bijna 10% waar wordt!!
  Kpn ging aarzelend voorwaarts, ing lichtjes terug, de rente stuitert op het ogenblik overal heen,hij moet omhoog, maar als de verlamming doorzet geeft dat alleen maar nieuwe problemen!!
  Mijn oude vlammetje besi, wordt toch door meerderen, als een onterecht achtergebleven chipje gezien +4,06%, gewoon kopen zo'n heerlijk buitje van dat spul!!
  Tenslotte toch nog een dikke pretter; renewi, die stijgerde zomaar, bij de kw update +10,73%, high metalic en papier en karton met een gouden randje, zorgen voor kerngezonde cijfers, zijn conculega envipco,ging nog een tikkeltje meer door het dak, het leek intertrust wel!!
  Vandaag mijn wintergroente, optimale aandacht geven, het AD pleitte voor voedings supplementen, maar biologisch spul, rechtstreeks van de tuin is vele malen beter, omdat zij naast vitaminen, ook zeer waardevolle mineralen en andere, broodnodige stofjes bevatten, zij vormen, het wijd en breed beste vaccin tegen corona!!, Markje en Hugo Achterstevoren, zijn er stekeblind voor!!
  Gelukkig mogen we morgen nog wel voor onze kostbare onsterfelijke ziel gaan zorgen, hem voeden met het heerlijke eeuwig gezondmakende WOORD!!
  Maandag moet shelletje, die nieuwe bloedzuigers er uit schoppen, die aktivisten, die elk bedrijf leeg willen plunderen, ze zijn groot en veel, meldt de telegraaf,paai meer degelijke, betrouwbare goede aandeelhouders, door zo spoedig mogelijk terug te keren, naar 47 dc p/kw div, ook aperam, maakte ons onlangs blij met een dooie mus, dat schiet niet op, belofte maakt schuld!!SJALOOM!!!
 2. eldee99 14 november 2021 10:20
  Het is jammer dat de effectiviteit van de vaccins afneemt in de tijd, echter mogen we de Pfizers en Moderna's van deze wereld op onze blote knietjes danken (zoals de Christenen ook doen naar Maria als ik het goed heb). Zonder de vaccins, of zonder de mensen die dapper genoeg waren deze te nemen, hadden we wellicht in een veel vervelendere situatie gezeten. Vele malen meer doden, veel meer uitgestelde zorg en, ook niet onbelangrijk, een veel minder aantrekkelijke beurs. Ik herinner me immers nog de dagen na het "vaccin nieuws", toen mijn aandelen een aantal dagen op rij met dubbele cijfers groeiden! Hakbar!!!!
 3. HansKazan 14 november 2021 12:27
  Ik heb aandelen pfizer genomen vorig jaar: Want ze wisten toen al dit wordt een abonnementje.
  Wat Microsoft doet met O365 door elke maand te cashen willen wij bij Pfizer het liefst ook.
  Het liefst prikken ze je elke week en nu komt er een pil uit enz..

  Onze overheid had gewoon transparant moeten zijn en eerlijk moeten zeggen dat ze dat sociale krediet systeem erdoor willen drukken met behulp van dat QR passpoort.(is in ontwikkeling sinds 2015 trouwens).
  Als Hugo had gezegd: ja elk jaar 3 prikken mogelijk en ohja dit zijn de daadwerkelijke bijwerkingen het is volledig vrijwillig maar als je niet doet nou dan mag je x,y,z niet meer ohja en er komt een app voor de toegangscontrole. Dan had iedereen hem de middelvinger gegeven. Maar we worden erin gerommeld.

  Wie nog denkt dat die QR-paspoort een tijdelijk ding is is nog naiever en dommer dan ik dacht.

  p.s. briljant toch je moet de mensen die 2 prikken gehad hebben overtuigen dat het niet goed werkt en een 3e nodig is. en de mensen die nog niet gedaan hebben overtuigen dat het wel werkt en ze de eerste 2 moeten nemen. Ja lul je hier maar uit :).

  Economisch gezien:
  Ik denk dat de plandemie nodig was. waarom? Als excuus om heel veel geld bij te printen.
  Anders stort het financiele kaartenhuis in.. Daarom is ook lockdown nodig want zoveel liggen er nu niet op de IC.
  De Lockdown is nodig ivm de inflatie die nu als een debiel oploopt, als je een lockdown erin gooit vertraagd dat de economie weer.
  Besmettingen zeggen geen bal want iedereen en zn hond moet testen voor toegang.

  Ik zou je adviseren Paul visser op youtube op te zoeken en the great reset dat filmpje is te kijken.
  Dan krijg je ongeveer een idee.

  Ohja als dit gecensureerd word - weet je genoeg :P
3 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links