Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

ECB legt uit waarom de inflatie gaat dalen

Reacties

12 Posts
| Omlaag ↓
 1. Charlemagne 28 oktober 2021 16:18
  je reinste flauwekul , maar we slikken alles voor zoete koek, slaap zacht lief volk, terwijl iedereen ziet dat de rente niet omhoog mag en zgn. kan vanwege de zuidelijke landen die dat op hun giga schulden niet kunnen betalen en zo niet hoeven te bezuinigen,, terwijl ze dat maar niet hardop wil of mag zeggen, jammer jammer dat we zulke leiders hebben.....
 2. forum rang 4 snuf13 28 oktober 2021 16:28
  De zeer corrupte ECB , alsmede de corrupte en zeer zwaar failliete USA, krijgen nog hele grote klappen te verwerken, let op mijn woorden. Die klappen die ze gaan krijgen zijn nog nimmer in de geschiedenis zo groot geweest als die er komen gaan.

  Het is niet een kwestie DAT het gebeurt, maar meer een kwestie WANNEER het gebeurt!!!!!
 3. Peak 28 oktober 2021 16:38
  Een van de belangrijkste pijlers onder het "beheersbaar" houden van de enorm oplopende schulden en het smijten van pensioen en belastinggeld naar allerhande failliete banken IS een krankzinnig hoge inflatie. Rente gaat niet omhoog en als de slapende meute in opstand komt tegen de inflatie, dan is er nog wel een roodborstje te vinden die je verdacht kan maken van vogelgriep, zoals vd week in Zeewolde. Dan zit iedereen weer gezellig thuis met de elektronische enkelband met nagenoeg de gehele economie op slot.. dat drukt de inflatie weer een beetje terug. Alle bedrijven lijden, behalve die van de multi's, die indirekt via allerlei ondemocratische stichtingen (WHO, World ec Frm etc), 23 landen in de ijzeren greep hebben/ U dacht dat u demissionair werd bestuurd door Rutte cs? Think again..
 4. forum rang 4 Jopieklaploper 28 oktober 2021 17:28
  Inflatie is het groeien van de geld hoeveelheid zonder dat er waarde wordt gecreeerd. Een gevolg van inflatie is dat producten duurder worden. Wat meneer Lagarde onder inflatie verstaat is geen inflatie. En periode van inflatie is zeer hardnekkig duurt 10 tot 15 jaar kijk maar naar de geschiedenis vanaf 1913. Overheden en centrale banken maken het altijd alleen maar erger. Ik weet niet hoe dit afloopt maar in vorige perioden van inflatie was de rente soms wel 15% nu minder dan 0%.
 5. Eric519 28 oktober 2021 22:24
  We krijgen juist wel te maken met stagflatie ! Straks veel en veel minder economische groei dan geraamd wegens steeds harder oplopend personeelsgebrek van gekwallificeerd personeel. Daardoor komt de groei zelfs uiteindelijk tot stilstand . Er gaan ook zeer vele ervaren en gekwalificeerde babyboomers met pensioen. Probeer dat straks maar es op te vangen . Straks o.a ook vooral een enorm gebrek aan mensen met ook een LTS/MTS/HTS vooropleiding plus bijbehorende keihard benodigde kwalificaties . Heel veel hoogwaardige fabrieken komen straks gewoon een hele berg vaklui, technici en ingenieurs tekort. Te veel managers en veels te weinig uitvoerend beschikbaar personeel zet geen zoden aan de dijk voor groei. Daarom denk ik dat Lagarde een hele grote denkfout maakt . Die vrouw Lagarde denk zeker dat er overal maar gauw een blik nieuw gekwalificeerd personeel open te trekken is. Ik weet wel beter ! Fabrieken bijbouwen en dan tot de conclusie komen dat daarvoor domweg geen personeel meer beschikbaar is .
12 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links