Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Evergrande hervat werk aan ruim 10 vastgoedprojecten'

Reacties

6 Posts
| Omlaag ↓
 1. Arie40 25 oktober 2021 14:20
  quote:

  Look4Value schreef op 25 oktober 2021 07:35:

  Een nekschot dat het einde inluid van China misschien
  ------
  Ja, de overheid moet daar flink aan de bak. Interessante tijden. Maar...

  China is en blijft nog vele jaren de fabrikant voor de rest van de wereld. 25% van hun economie bestaat uit vastgoed. Dat gaat wegzakken onder invloed van vastgoed-afschrijvingen en angst onder potentiële vastgoedkopers. Dus de groei van China en Europa komt dichter bij elkaar te liggen. 8 a 10% chineze groei, jaar in jaar uit, is voorlopig voorbij.

  De chineze overheid zal de burger en een deel van de bedrijven gaan beschermen tegen grote vastgoedondernemingen als Evergrande. Evergrande gaan ze niet redden, dat past niet binnen het beleid om schulden op een aanvaardbaar nivo te houden bij bedrijven.
 2. wasc49@hotmail.com 25 oktober 2021 15:29
  Als zoveel jobs op de heling staan gaat de staat wel bijspringen ,het kost minder dan rechtstreekse en onrechtstreekse mensen zonder werk te zetten en de dieperik in. te sturen , tevens zal het onrust kweken bij dit deel ven de bevolking en dat Peking als de pest missen .
 3. wasc49@hotmail.com 25 oktober 2021 15:31
  Als zoveel jobs op de heling staan gaat de staat wel bijspringen ,het kost minder dan rechtstreekse en onrechtstreekse mensen zonder werk te zetten en de dieperik in. te sturen , tevens zal het onrust kweken bij dit deel ven de bevolking en dat kan Peking als de pest missen .
6 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links