Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

OPEC ziet meer vraag naar olie in 2022

Reacties

3 Posts
| Omlaag ↓
 1. Franfran1000 13 september 2021 16:12
  Elke dag knijp ik in mijn handjes dat ik spotgoedkoop aandelen Shell heb mogen kopen. Ik blijf ook rustig doorkopen op deze niveaus, maar ik maak me wel ernstige zorgen richting de toekomst... Voor hoeveel miljard gaat Shell volgend jaar weer inkopen? 8 of 10 miljard dollar of misschien nog wel meer... Dan rapen ze zo 500 miljoen aandeeltjes in een jaar op, maar blijft er dan nog wel iets tegen acceptabele prijzen voor mij over?? Zorgen zorgen zorgen.
 2. forum rang 5 jan de vakman 13 september 2021 16:42
  Deze jongen hoopt, dat ze die aandelen inkoop minimaliseren en het dividend maximaal gaan verhogen, dan kunnen we het wonder van Einstein er giga op los laten, elk kwartaal, shelletje; denk nu maar eens mega aan de zwaar gedupeerde blijvers en zet die 1 dags vliegen op plaats 2!!
 3. Pieter Baan 13 september 2021 18:40
  quote:

  Franfran1000 schreef op 13 september 2021 16:12:


  Dan rapen ze zo 500 miljoen aandeeltjes in een jaar op, maar blijft er dan nog wel iets tegen acceptabele prijzen voor mij over?? Zorgen zorgen zorgen.

  Dan moet je ze nu kopen...Toch alleen maar mooi dat Shell ze zo goedkoop inkoopt? Maakt dat de IW flink toeneemt en de winst met minder aandeelhouders gedeeld hoeft te worden. Wat mij betreft vervijfvoudigen ze die inkoop, naast nog een forse schuldreductie, en houden ze het dividend constant (met de jaarlijkse 4% stijging die ze zelf als doel hebben). Dan zitten de lange termijn beleggers op rozen.
3 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links