Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Video: Just Eat Takeaway terecht afgestraft

Reacties

5 Posts
| Omlaag ↓
 1. TiM731 15 juli 2021 16:50
  Kan er in de podcast niet wat meer uitleg komen over de afstraffing? Deze video lijkt me een eenzijdige benadering van het aandeel. Deliveroo kan net zo goed zelf het trucje hebben uitgehaald om in te zetten op een lage groei van 30 procent om vervolgens een mooi nieuw getal uit de hoge hoed te toveren en zo nog beter te presteren. Dat neemt natuurlijk niet weg dat JET blijkbaar niet aan eenzelfde groei gaat komen als Deliveroo. JET laat nog steeds een fantastische groei zien, zelfs terwijl men weer naar restaurants mag. Tevens is het natuurlijk nog steeds geen verrassing dat JET gewoon blijft investeren en achter zal blijven met winsten. Het is fantastisch nieuws dat ze bij het dal zitten van een negatieve EBITDA.
 2. forum rang 8 beleggertje2020 15 juli 2021 17:44
  Al die zogenaamde groeiaandelen worden binnenkort zeer zwaar afgestraft. Aandelen zoals Adyen, ASML, BESI, ASMI, Yust Eat take away e.d . Het allerergste voor die aandelen gaat nog komen zogauw de FED toch in een keer tot inkeer komt en beseft dat bij stijgende inflatie die verder en verder gaat met ook verder en verder oplopende huizenprijzen, ook de rente toch ineens flink omhoog moet ! Tja gratis geld bestaat niet meer . Goederen worden heel gruwelijk meer waard in geld als dat geld bijna gratis is. Mensen verkopen hun goederen en onroerend goed nooit voor een appel en een ei. Een paar Ton euro is dadelijk peanuts aan onroerend waard.
 3. forum rang 9 objectief 15 juli 2021 17:57
  quote:

  beleggertje2020 schreef op 15 juli 2021 17:44:

  Al die zogenaamde groeiaandelen worden binnenkort zeer zwaar afgestraft. Aandelen zoals Adyen, ASML, BESI, ASMI, Yust Eat take away e.d .
  De meeste beleggers zullen zich weinig zorgen maken; ze hebben de winst van 50 tot 100% op deze aandelen al binnen.
  En schijnbaar kopen ze er woningen mee. (aldus het nieuws)
5 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

JUST EAT TAKEAWAY

16,548 27 mrt
-0,238 -1,42%
Premium

Markt te kritisch over Just Eat Takeaway

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Ontdek IEX Premium

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links