Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Beursupdate: AEX op Wall Street

Reacties

5 Posts
| Omlaag ↓
 1. bergen333 22 mei 2021 01:32
  Hebben ze bij ABM Financial News ook al sukkelende stagiaires in dienst? Of zijn het zelf prutsers?

  "Zeven van de 8 fondsen sloten hoger gesloten" - 7 van de 8 fondsen LAGER gesloten dus!
  "ArcelorMittal met een WINST van 0,5 procent de sterkste DALER". Hoe achterlijk ben je als je dit opschrijft, en ook een (evt. aanwezige?) redactie dat gewoon laat doorgaan?

  Euro/dollar 11,2186 - óók nog eens fout (1,2186).

  Bij ABM FN kan men niet alleen niet tellen, maar ook niet lezen en niet nadenken. Wat een prutswerk!

 2. forum rang 4 Dongen 22 mei 2021 10:23
  quote:

  bergen333 schreef op 22 mei 2021 01:32:

  Hebben ze bij ABM Financial News ook al sukkelende stagiaires in dienst? Of zijn het zelf prutsers?

  "Zeven van de 8 fondsen sloten hoger gesloten" - 7 van de 8 fondsen LAGER gesloten dus!
  "ArcelorMittal met een WINST van 0,5 procent de sterkste DALER". Hoe achterlijk ben je als je dit opschrijft, en ook een (evt. aanwezige?) redactie dat gewoon laat doorgaan?

  Euro/dollar 11,2186 - óók nog eens fout (1,2186).

  Bij ABM FN kan men niet alleen niet tellen, maar ook niet lezen en niet nadenken. Wat een prutswerk!

  bij herhaling heb ik ABM FN gewezen op fouten in hun redactie. Een enkele maal krijg je een bedankje en wordt de tekst aangepast. Meestal geen bedankje en wordt de tekst toch ook aangepast. Veelvuldig wordt toch ook een gemaakte fout genegeerd en blijft die staan. Niet erg professioneel.
 3. forum rang 7 jan de vakman 22 mei 2021 12:53
  De waarheid is dat alleen ing positief te voorschijn komt na sluiting van de dow, ing en eigenlijk alle banken komen tot nogtoe zonder veel kleerscheuren uit het corona drama, trouwers, wijd en breed de meeste bedrijven buiten de risico sektor overleggen gewoon schitterende cijfers, vooral in het meest getroffen land amerika, dat had ik toch echt niet verwacht!
  Het was op de beurs van de week net als met het weer, heel wisselvallig, wat sterk opviel was de steeds sterkere koppeling; beurs-cryptomunten, de capriolen van de crypto's bepaalden de beurskoersen, die eer komen die in hoge mate gebakken luchtdingen en speeltjes van de onderwereld zeker niet toe!!
  Gelukkig ben ik nog zo wijs dat ik die zooi links laat liggen en daardoor had ik geen dramatische valpartij, maar kon ik het aexje nog slaag geven, die pluste 0,52%, ik kon de 0 vervangen voor een 1 en dat was opnieuw te danken aan mijn topper post nl, die boerde maar liefst 6,74% vooruit, komende week mag het topvrouwtje van tante pos haar zegje doen op bnr, nou ze kan wel showen met mooi cijfermateriaal, nog altijd is postje goedkoop en gaat het dividend nog meer omhoog, het dividend van nu heb ik bijna volledig in shell gestopt, want heel veel dingen geven aan dat de zomerzon zeer gunstig gaat worden, de vliegreizen vliegen over de toonbank, ook zie ik veel caravans voorbij vliegen, bijna iedereen wil er op uit, nog een heel stevig pluspunt voor shell is, dat beursbrink aangaf dat de aardgas sektor compleet vergeten is, terwijl bijv china giga over wil gaan op gas, dat moet de lng tak van shell als wonderschone muziek in de oren klinken, van de week kleurde shell nog droevig rood, maar ik denk dat elk moment de opmars naar 20€ gaat beginnen en ik kijk er niet gek van op dat het daar niet stopt!
  Eerst wilde ik aperammetje bijkopen,maar de metalen maken momenteel een pas op de plaats, zij hebben natuurlijk al een prachtige rally achter de rug, bij Dalm daalt de koperprijs behoorlijk, maar ik denk dat dat vooral komt door het feit, dat de recykling bedrijven een enorme hoeveelheid koper in de markt gebracht hebben, zij hebben winst genomen!!
  Ook kpn stond van de week eens lichtgroen, in amerika zien ze de waarde van deze achterblijver, zij schroefden het koersdoel stevig op met het oog op glasvezel en 5g, nou, gelukkig ben ik dan niet de enige die dat ziet!, trouwers zien is bij hen een prettig gebeuren, hun 2 koperdraadjes leveren in het buitengebied een 10x mooier beeld op dan ziggo met zijn beschemde coaxkabel!!, dat is brandhout!!
  Besi veerde ook weer op, na de cryptodip, asmi nog heel wat meer, toch wacht ik even, want als in amerika de inflatie en de rente echt door gaat stijgen en dat verwacht ik, dan sleept amerika opnieuw de zaak naar beneden!!
  De pret bij pharming lijkt een beetje over, voorlopig, heb ik wat gemist, ik heb niets vernomen over hoe die uitgebreide corona proef is afgelopen, of komt dat nog??
  De boontjes die ik vorige week gelegen heb, zal ik wel over moeten leggen,1 zwaluw maakt nl nog geen zomer, het is weer veel te koud en guur voor de boontjes!!
  In de kas kan ik wel tomaten uitpoten, want die heerlijke gezonde vitamientjes blijven heel hard nodig in de strijd tegen corona, geen betere prik dan veel vers groente en fruit!!
  Morgen hebben we een thuiswedstrijd, we mogen alleen digitaal aanwezig zijn, dat vind ik best wel jammer, hoe goed en mooi dat ook is, aanwezig zijn in de Kathedrale Dom is gewoon 10x fijner, juist nu morgen de komst van de TROOSTER,de Heilige Geest herdacht wordt, als je Hem tot 1e stuurman op je levensschip maakt, dan leidt Hij je dwars door de zwaarste stormen veilig naar de eeuwige Haven!!
  Maandag hoop ik op meer rust op de beurzen, het doet weldadig aan, dat de telegraaf mooi objektief verslag doet van het conflikt israel en de palestijnen, veel palestijnen in israel werken graag voor Joodse bazen, omdat ze het goed bij hen hebben,in de super high tech ziekenhuizen van israel worden ook doodzieke palestijnen geopenreerd, de palestijnen hebben die ziekenhuizen niet, die kopen er liever alles vernietigende raketten voor, we bidden of de liefde vanuit israel, de uiteindelijke overwinnaar mag worden,net als hun alle liefde wegschenkende MESSIAS, voor de beurs zal dit zeer zeker ook positief uitpakken, SHALOOM!!!
5 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links