Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

S&P geeft JDE Peet's investment grade rating

Reacties

4 Posts
| Omlaag ↓
 1. Theo32 21 mei 2021 15:46
  Wat mij opvalt is ook de angst van de analisten en journalisten om te zeggen waarop het staat. Zal ik het maar doen dan? S&P BBB- komende van BB+ is allerminst goed te noemen.

  De vraag is of JDE PEET's in staat is z'n positie te handhaven: restaurants en cafés mogen nog lang niet overal groots open als hiervoor... kantoormedewerkers (met kantoorpanden met langlopende contracten voor automaten) zijn nog lang niet terug op oude bezetting...

  Mensen reizen nog steeds minder dan voorheen (met name trein), dus ook geen trekkersrol daar.

  Het gaat allang niet meer om de smaak van koffie bij deze nieuw gevormde reus, maar puur om de pegels en vooral top-down uitmelken van je personeel... Dus waarom de titel van dit artikel nog zo met geknepen billen neutraal is ontgaat mij... de titel hoort te zijn "S&P geeft JDE Peet's een investment grade rating VERLAGING".
 2. grins 21 mei 2021 15:52
  Theo32, de kredietrating wordt vastgesteld van JDE. er wordt geen analisten advies oid gegeven. JDE is de komende tijd prima in staat om de rekeningen te betalen en op termijn zelfs af te lossen.

  'De kredietwaardigheid van JDE Peet's werd vastgesteld op BBB- met een stabiele outlook. De oude rating stond op BB+ met een positieve outlook.'

  Dit is het.. niet meer en niet minder. De analyse over wel of niet koffie in de trein is aan jou, mij of al die anderen te maken.
4 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

JDE PEET''S

26,640 27 sep
-0,240 -0,89%

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links