Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Bitcoin schiet onder de 40.000 dollar

Reacties

46 Posts
Pagina: «« 1 2 3 | Laatste | Omlaag ↓
 1. fymanth 19 mei 2021 15:15
  zeg maar, dat ze terug willen naar het verziekte financiele stelsel, omdat je daar je boodschappen mee kan doen. volgens mij verdampt er vandaag 1.000.000.000 dollar aan vermogen. kan best gevaarlijk zijn. Hoe vliegen we straks met space x? toch weer met dollars? of accepteert musk alsnog crypto's
 2. forum rang 4 Stephanus1987 19 mei 2021 17:46
  Maar is 200% rendement gezond en normaal? Vergelijking van crypto’s en aandelen zijn van nature onzin, laten we de discussie is voeren op wat een realistisch rendement is. Met de winsten in crypto is het duidelijk dat deze exponentieel zijn gestegen, dit komt puur door de sterke instroom van nieuwe kapitaal. Dat kan niet oneindig doorgaan, immers zal het nooit de euro of dollar vervangen (dat staan centrale banken niet toe). Oftewel hoe houdbaar zijn deze rendementen
 3. Larvotto77 20 mei 2021 10:20
  Ik kan Bitcoin niet serieus nemen, zolang types als (oud?) IEX redacteur Madelon Vos met 'laser eyes' op haar twitter account staat, net zoals Michael Saylor die blijkbaar 110K stuks Bitcoin bezit als een één of andere sekteleider als 'influencer' op het internet staat, als een soort DJ, wederom met die laser eyes, als volwassen vent, met een één of andere gouden bitcoinschijf op de achtergrond. Leuk voor Madelon en Michael dat zij op waarschijnlijk een paar duizend dollar gekocht hebben en 100derden % rendement hebben gemaakt. Maar nu gaat het normale volk erin, soms met geleend geld. Hoeveel rendement gaan zij nog maken? En Madelon en Michael maar schreeuwen, kom op met je spaarcentjes. Een enge sekte dat bitcoin.
 4. [verwijderd] 20 mei 2021 14:24
  quote:

  maurice73 schreef op 19 mei 2021 15:42:

  IEX, zet er dan ook even bij waarom alle crypto's zo hard dalen: www.reuters.com/technology/chinese-fi...
  Chinezen zitten over de hele wereld. Dus stuur wat dollars/ponden/yen naar je familie en laat die maar crypto's kopen. Of je maakt gebruik van een VPN.

  Enige spelers in de cryptomarkt die door Chinese overheid buitenspel worden gezet zijn handelaren en centrale exchanges. Is wat mij betreft prima, deze categorie dienstverleners is niet nodig in cryptoland.

  Nu iedereen van de schrik bekomen is stabiliseert het weer, op weg naar nieuwe toppen.
46 Posts
Pagina: «« 1 2 3 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links