Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Timmermans roept banken op leningen bio-industrie af te boeken

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

62 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 | Laatste | Omlaag ↓
 1. forum rang 6 Ronald Engels 2 april 2021 16:11
  quote:

  Jestbread schreef op 2 april 2021 15:17:

  Geniet een beetje van het leven Ronald. Straks ben je er niet meer en dan heb je je heel je leven druk gemaakt om een ver-van-je-bed-show.

  Ik moet trouwens altijd wel een beetje lachen om het ophemelen van het bedrijfsleven. Alsof dat iets van een hogere orde is om voor te werken. Vaak ook zo opgehemeld om zichzelf op de borst te kloppen. Als er ergens ook veel politiek bij komt kijken, is het wel bij beslissingen die het grootbedrijf doorgaans neemt.
  ================================

  Jestbread,

  Ooit lang geleden, 2013/2014, had ik gesprekken over Zeeschepen Motoren Uitstoot Vervuiling en hoe dit economisch verantwoord en slim op te lossen zonder installatie Was-Scrubbers, samenwerking Olie-Industrie en Wetgever EU Brussel en Ministerie Milieu Den Haag, dit alles liep zo moeizaam en zo taai met continue afschuiven van daadkracht, uitvoering en toepassing door Overheid-Ambtenaren Ministerie Milieu en Brussel-EU, dat ik uiteindelijk na verschillende gesprekken, "op mijn persoonlijke initiatieven!", deze gesprekken vrij boos heb afgekapt in één vergadering op Ministerie Milieu met zogenaamde milieuambtenaren met de volgende Uitspraak: God-zij Dank werk ik niet voor de Overheid want dan zou ik met zekerheid Zelfmoord plegen, Tot Ziens!

  Heb daarna nooit meer contact gezocht en gehad met deze trieste bureaucraten! Aardige vriendelijke mensen, echter verder bereid tot niets!

  Ik vind het zeer beschamend, dat Ambtenaren niet voor uit te branden zijn en totaal niet bereid zijn zelf daadkracht te tonen om zeer goede goedkope en efficiente winstgevende milieu-oplossingen te verwezenlijken!

  Alle daadkracht financiering moet eenzijdig van het bedrijfsleven komen en de Overheidsambtenaren doen niets en zijn continue in afwachting van de Daadkracht van het Bedrijfsleven!

  Sorry om wat voor reden dan ook zijn ambtenaren pure incompetente koffiemachine klaplopers zonder kennis!

  Oorzaak wellicht angst om verantwoordelijkheid te nemen en hun nek uit te steken en zeker ook groot gebrek aan detail chemie/techniek en milieu kennis!?

  M.v.g. Ronald.
 2. forum rang 9 objectief 4 april 2021 20:00
  quote:

  Ronald Engels schreef op 2 april 2021 16:11:

  [...]

  Heb daarna nooit meer contact gezocht en gehad met deze trieste bureaucraten! Aardige vriendelijke mensen, echter verder bereid tot niets!

  Wellicht worden ze niet per prestatie betaald en jij/u misschien wel voor deze mijmeringen.
62 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.