Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Rentevrees houdt Europese beurzen in greep, AEX daalt licht

Reacties

9 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 4 Jelle Trader 19 maart 2021 10:32
  De internationale beurzen, waaronder AEX, bevinden zich in een impasse, zeg maar figuurlijk in het oog van een orkaan. De uitkomst is onduidelijk, maar aantrekkende inflatie- en rentes geven steeds meer gewicht en kunnen vat krijgen op het verdere koersverloop. De10 en 30 jaars rente in US en het huidige dollarniveau bewegen zich tevens rond keylevels. De spread 200 daags voortschrijdend versus AEX bedraagt +13,40%. Kans op return naar 'The Mean' is statistisch gezien slechts een kwestie van tijd. Na de maartexpiratie wordt er mogelijk meer duidelijk.
 2. beginnendebelegger 19 maart 2021 10:50
  Dit heeft niets te maken met rente of iets dergelijks. Ze weten precies waar ze de AEX gaan neerzetten vandaag. Net als volgende week en op 31 december 2021. Het is allemaal computer gestuurd en ze kijken naar waar de belangen liggen. Is allemaal oplichterij. Je kan net zo goed naar een casino gaan
 3. Maan Arkenbosch 19 maart 2021 10:59
  Het drukpers Monopoly geld dwingt de markt de inflatie en rente te verhogen. Het is een veeg teken dat de omzetten op de beurs relatief laag zijn.Stilte voor de storm! Alles zit al dik in de koersen verdisconteerd. Als het toeristen seizoen na vorig jaar alweer inklapt, is het WEGWEZEN!!!!!
 4. Heddegijdagezeetgehad 19 maart 2021 11:02
  Een typische expiratiedag. Echt knap hoe ze de koersen stabiel weten te houden. Of ze dat ook lukt in de US, is natuurlijk de vraag. Voorlopig het voordeel van de twijfel. De rentes lopen op, maar niet uit de hand. En dus is er nog steeds ruimte omhoog voor de aandelen. Toch een paar indexputjes gekocht om het risico wat af te dekken.
 5. forum rang 4 Jopieklaploper 19 maart 2021 11:45
  We moeten in deze nieuwe MMT tijd naar een situatie waarin de centrale banken rechtstreeks elke week geld kunnen injecteren in de economie. Op deze manier zijn MKB bedrijven overbodig want met MMT kunnen we rechtstreeks waarde creëeren via centrale bank stimulatie en zal de economie elk jaar makkelijk met 20% kunnen groeien.

  Hoe moeilijk kan het zijn?
9 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

AEX

791,45 24 sep
-9,16 -1,14%

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links