Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Reddit-belegger heeft aandeel Volkswagen in vizier

Reacties

34 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
 1. Geep 19 maart 2021 11:22
  Volgens mij werkt dat zo.. 20 van ons maken een reddit account aan.. eerst kopen we met ze alle in in een aandeel.. zeg bijvoorbeeld even TomTom. Daarna worden we met ze alle lid van die wallstreetbets groep. (daar kan iedereen lid van worden en iedereen kan posten)
  Ik post vervolgens het idee dat we Tom Tom met ze alle gaan pumpen met een paar mooie redens erbij en een mooi groot plaatje wat lekker op valt.
  Jullie 20 liken en delen het en posten er onder dat dat een mega goed idee is.. Anderson denken ojee niet de boot missen en kopen in .. aandeel gaat zichtbaar iets omhoog en nog meer mensen kopen in. media komt er achter en schrijven er over. Aandeel gaat mega omhoog nu.
  wij verkopen onze aandelen op hoogste punt en bedenken weer een nieuw aandeel.
 2. forum rang 4 geobeo 19 maart 2021 13:27
  quote:

  DeZwarteRidder schreef op 19 maart 2021 09:25:

  [...]

  Waar komt dit verhaal dan vandaan....???
  Hedge funds die de media in handen hebben en gewoon via persbureau's (ANP e.d.) onzin verspreiden om de aandacht af te leiden van GameStop (waar ze short in zitten met gigantische verliezen).

  Massa media (zoals IEX, RTLZ, CNBC, MSNBC, etc) kopiëren en plakken blindelings en automatisch alles dat het persbureau spamt. Er wordt helemaal niets gecheckt op waarheid. Iedereen die het internet een beetje snapt ziet dit.

  Zo heeft CNBC in de afgelopen maanden meerdere keren de leugen verspreid dat GME nu klaar is en de hedge funds hun positie gesloten hadden. En heeft Marketwatch details geplaatst over een GME crash (hoe diep hij zou crashen + hoe lang tot op de minuut nauwkeurig) zo'n 20 minuten VOORDAT de crash plaats vond (foutje). Allemaal doorgestoken kaart en de koersmanipulatie was door de hedge funds van te voren doorgegeven aan de media kanalen.

  De Amerikaanse markt en MSM is door en door rot. Ik dacht dat dit conspiracy theorieën waren tot ik het in GME met eigen ogen live meerdere keren zag gebeuren.
 3. forum rang 6 Rowi62 19 maart 2021 13:56
  CNBC is zo'n andere omroep die totaal beheerst wordt door de handelaren.

  Dit Volkswagen bericht komt omdat iemand bij Reuters eens op reddit kijkt , niets ziet behalve de herhaling van berichten over Volkswagen die een week geleden werden geuit. VW zou Tesla gaan verslaan zei UBS of een ander. Ja dat is een tip als je erin gelooft.

  Vervolgens maakt Reuter er een bericht van met sensatie alsof Reddit community iets van plan is. Het AD en alle ander MSM nemen het weer over. We wachten nog op NU.nl

 4. mctrex2 19 maart 2021 13:57
  quote:

  Branco P schreef op 19 maart 2021 10:03:

  Verhaaltjes over een grote technologische voorsprong voor Tesla zijn niet geloofwaardig.
  Branco, ik lees altijd met veel plezier je bijdragen op het ECP forum, maar hier sla je de plank behoorlijk mis. Zoek eens op Youtube naar Sandy Munro en wat hij zegt over de kwaliteit van o.a. de chips in Tesla's. Die man weet echt waar hij het over heeft en is erg onder de indruk van de technologische voorsprong die Tesla heeft.
 5. Renels 19 maart 2021 14:59
  quote:

  Erny schreef op 19 maart 2021 10:40:

  Er zijn meerdere aandelen VW, waarvan het ene stijgt terwijl het andere daalt. Per saldo gebeurt er dus niet zoveel.
  Dat viel mij als nieuwbakken VW investeerder ook al op. Wat is de daarachterliggende gedachte?
  Ik zit de laatste 2 dagen in de zeer volatiele hoek. ik heb de stukken DE0007664005.
  Kan iemand hier mij wat wijzer maken wat de in Wolfsburg bedachte onderlinge verschillen zijn?
 6. forum rang 4 FlashHenk 19 maart 2021 17:16
  quote:

  Renels schreef op 19 maart 2021 14:59:

  [...]

  Dat viel mij als nieuwbakken VW investeerder ook al op. Wat is de daarachterliggende gedachte?
  Ik zit de laatste 2 dagen in de zeer volatiele hoek. ik heb de stukken DE0007664005.
  Kan iemand hier mij wat wijzer maken wat de in Wolfsburg bedachte onderlinge verschillen zijn?
  Is in deze thread al eens uitgebreid besproken in de onderstaande commentaren:

  www.debeurs.nl/Beursnieuws/ANP-180221...
 7. De sjaak 21 maart 2021 13:03
  quote:

  Hugo44 schreef op 19 maart 2021 09:38:

  De koers van Volkswagen ging vlot omhoog door de aankondigingen op de VW Battery Day. Maar daar werd weinig spectaculairs gezegd, alleen wel dat er tientallen miljarden euros worden geinvesteerd in batterijfabrieken en software. Maar VW heeft een lange weg te gaan, als je ziet hoe slecht ze de kwaliteitsbeleving en de software bij de ID3 en ID4 voor elkaar hebben. Die beide auto's zie ik meer als concurrentie voor Kia en Hyundai dan voor Tesla. Tesla ligt jaren voor op VW en het is nog maar de vraag of VW de achterstand gaat inhalen. Ze zullen ook versneld moeten afschrijven op gedane investeringen, dus de winstgevendheid zal de komende jaren slecht zijn. Tesla gaat in noodtempo verder en zal met een kleiner model gaan komen, verder zullen ook Chinese merken hier in Europa gaan concurreren met de Europese firma's, zal een vergelijkbaar verhaal worden als de Japanners in de jaren 70 en de Koreanen in de jaren 90. VW zal marktaandeel verliezen en moeten inkrimpen. Tesla daarentegen groeit verder en verdient steeds meer geld door schaalvergroting en stroomlijnen van de productie. Tesla is een soort Apple aan het worden.
  Jij hebt zeker een flinke pluk Tesla aandelen? Heb er een tijdje 1 gehad, snel maar weer ingeruild (ondanks de fiscale voordeeltjes die wegvielen), echte Amerikaanse kwaliteit en best vaak dingetjes met de geroemde software. Toch maar teruggegaan naar hybride, bevalt me een stuk beter. Tesla is geen Apple, Apple is Apple en die gaan de komende jaren hun deel van deze markt opeisen. Tesla is eerder een soort Betamax en Apple is VHS.
34 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links