Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Justitie verdenkt ABN AMRO nu ook van 'schuldwitwassen'

Reacties

25 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
 1. forum rang 4 Mr.J.bonds 18 maart 2021 02:04
  Je kunt de banken wel alles op gebied van witwassen in de schoenen schuiven, maar het slaat in feite nergens op. Ja, zij zijn de poortwachters. Maar betekend dat automatisch dat zij dan maar automatische voor elke illegale financiële scheet die een klant laat, verantwoordelijk gesteld moeten worden??

  -Dacht het niet. Is hetzelfde zeggen tegen een Ziggo als ICP(Internet services provider, internet leverancier dus) > Jou klant heeft illegaal een hasjplant gekocht, illegaal een kruisboog gekocht via jullie internet. Jullie krijgen nu 800 miljoen boete..

  -Of tegen een KPN; Jou klant heeft via jullie mobiele netwerk een illegale taxi besteld, de nacht apotheker gebeld en een gram coke besteld.. Waarom hebben jullie dat niet voorkomen? Waar zijn jullie maatregelen KPN? Zegt het OM dan.. 1 miljard boete voor KPN, Dat zal ze leren!

  Is ook wel lekker makkelijk dan voor het OM, Banken, lever me alle klanten die iets fout hebben gedaan, liefst met de afgehakte kop op een zilveren schaal. Zodat het als een kant & klare rechtszaak en veroordeling door ons gesoupeerd kan worden.. Werk je in onze optiek onvoldoende hier aan mee, dan is het jouw kop op die zilveren schaal..(Zie Zalm en Hammers..) Lekker vanuit de repressie opereren ipv van in harmonie met de banken gemeenschappelijk naar een werkbare oplossing toegaan.. Dit is weer typisch een schoolvoorbeeld van een lekkere Toeslagen affaire-Overheid..

  Manman Hele witwas gedoe slaat als een Tang Op Een Varken! OM, je hebt de banken en ABN nu wel genoeg imago schade toegebracht met nog volkomen na 3 jaar onbewezen aanklachten.. Ogenblikkelijk kappen met deze ongein, openbaar aanklager! Je brengt de bank en daarmee de investering van Wopke en iedere belastingbetaler voor 56% ook nog eens in gevaar!
25 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

ABN AMRO BANK N.V.

14,635 17:35
-0,115 -0,78%
Premium

Waarom de nieuwe doelstellingen van ABN Amro een vleugje ambitie missen

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links