Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Geen salarisverhoging voor grootverdiener Nederlandse beurs

Reacties

6 Posts
| Omlaag ↓
 1. Goldfish1080 11 maart 2021 19:30
  Vind dit soort salarissen echt buitensporig. Ze is geen ondernemer maar een manager, dan heb je in mijn ogen echt geen recht op een salaris van meer dan 8 miljoen. Meer dan 1/100e van de winst eindigt in haar broekzak. Dat vind ik voor een bedrijf met 18000 FTE gewoon niet uit te leggen. Ze verdient in mijn ogen zeker een goed salaris maar dit is gewoon graaien. Dat topmanagers weggaan als ze niet krijgen wat ze willen maar we hebben gelukkig meer dan een handjevol goede managers in dit land, we hebben er zelfs heel erg veel. Je ziet het ook bij ING, Hamers weg maar zat mensen die zijn plek willen en kunnen innemen.

  Ik vind het gewoon raar maar een ander zal het wel vraag en aanbod noemen.
  Je moet als (top) manager ook gewoon dienend zijn richting je medewerkers en aandeelhouders, daar hoort een salaris als dit niet bij.

  20 a 30x verdienen wat jou modaal betaalde werknemer verdient is toch ook gewoon meer dan genoeg? Dan verdien je nog steeds geweldig en kun je in principe alles doen wat je maar zou willen. Ja een yacht van 100 meter gaat niet lukken maar een van 20 meter is ook heel leuk hoor.
 2. JeanJ 11 maart 2021 19:55
  @Goldfish 1080.. 30 x modaal?? Komaan, dat betekent 7000.000 gedeeld door 30 maakt meer dan 233.000 euro voor een modaal salaris.. dat mochten de modaalverdieners in NL wel willen (was NL gelijk failliet).
  Ik vind dat 500.000 als beloning voor de CEO van een beursgenoteerd bedrijf meer dan genoeg is, inderdaad geldt dat ook voor de baas van mijn voormalige werkgever, BenvB.
 3. Snurker 12 maart 2021 08:04
  Tja, ook hier krijgt u een schouderklopje met de mededeling van "je red je wel hè". Terwijl de deugniet de zak met zuurverdiende dukaten door anderen van de tafel gritst. Wederom staat de rest van de "ja-knikkers" met open mondjes te kijken met lege klauwen. En krijgen ze nog een vriendelijk knikje. Ik kan mij voorstellen dat er hard gelachen wordt bij iemand thuis.
6 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Wolters Kluwer

107,650 12:04
+0,600 +0,56%
Premium

Ook Wolters Kluwer ontkomt niet aan de opkomst van ChatGPT

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Ontdek IEX Premium

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links