Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'VVD blijft populairste partij bij ondernemers'

Reacties

25 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
 1. forum rang 5 Japio_ 10 maart 2021 09:43
  quote:

  Perpboy schreef op 10 maart 2021 09:21:

  Rutte heeft de ondernemers van sportscholen de nek omgedraaid en daarmee ook de gezondheid van jongere Nederlanders op het spel gezet. Mijn conditie is nu waardeloos. Ik ging naar de sportschool ipv fysio. De ondersteuning van de sportleraar vind ik prettig. Ik ben niet de enige. deze maatregel heeft achter de komma bijgedragen aan het bestrijden van de pandemie maar significant de gezondheid geschaad. Daar houd ik de huidige coalitie verantwoordelijk voor.
  Dus PVV of JA voor mij.
  Rutte heeft met de eerste lockdown gedaan wat er gedaan moest worden.
  Feestende Engelsen die de dag voor de lockdown in het VK nog massaal naar de pub gingen en lui die hier met hun leventje doorgingen omdat ze niets anders konden verzinnen dat zijn de werkelijke eikels.
  Daar hoort vriendje Thierry overigens ook bij met zijn 'tour' man man wat een slappe zak is dat.

  Ik heb nooit Rutte gestemd en zal dat nu ook niet doen, maar vind het kwalijk dat je hem zaken in zijn schoenen schuift waar anderen verantwoordelijk voor zijn.
 2. G.errit@ 10 maart 2021 09:43
  VVD; toeslagenaffaire rutte wist het niet, vliegtuigbom in Irak 70 doden rutte wist het niet, werken tot 67 jaar, pensioenen al 13 jaar niet geïndexeerd, massa immigratie, 120 km-130 km- 100 km vanwege een niet bestaand stikstof probleem; boeren van hun land afjagen ten gunste van de woningbouw. Afgetreden ministers; Co Verdaas reiskosten declaraties, Frans Weekers niet geschikt, Ivo Opstelten en Fred Teeven boel besodemiedert, Ard van der Streur informatie achterhouden, Jeanine Hennis nalatigheid, Halbe Zijlstra gelogen
 3. forum rang 5 Japio_ 10 maart 2021 09:46
  quote:

  Ollie1954 schreef op 10 maart 2021 08:05:

  Hoe dom is dit Nederland? De VVD en partners hebben in een jaar tijd tienduizenden ondernemers de nek omgedraaid. Horeca, sportscholen, evenementen, sportclubs, modewinkels en ga zo maar door. Een algehele lockdown van 2 maanden had een hoop ergernis en financiële en psychische schade kunnen voorkomen. Ons restaurant met 60 zitplaatsen wat al 30 jaar bestaat is ondanks de steun naar de kloten. En dan nog de rekening die we komende jaren gaan betalen....VVD....weg ermee!
  Na 30 jaar niet één slecht jaar door kunnen komen, dan was er meer aan de hand.
 4. Mr.Windows 10 maart 2021 10:26
  quote:

  Amarillo schreef op 10 maart 2021 08:15:

  Ik heb zelf een zaak...ga absoluut geen VVD stemmen..stel ontrouwbare honden..kijk ff naar hun programma van 4 jaar terug en wat ze hebben gedaan...precies exact het tegenovergestelde!!!!

  Pvv of forum wat mij betreft!!!
  Mag je zeker stemmen maar ik hoop dat voor je dat er een regering komt.
  Stel dat PVV en Forum meer stemmen krijgen dan vorige Tweede Kamer verkiezing met wie gaan ze dan samenwerken laat staan samen werken met Baudet en Wilders wordt al een uitdaging.
  We hebben net afscheid genomen van Trump zijn er ineens 2 in NL.

  Een regering in NL moet nu met zo'n 4-5 partijen dus in ieder programma zitten punten en niet iedereen kan het voor elkaar krijgen dus hoe meer mensen niet op VVD stemmen dan is de kans groot dat het nog linkser wordt. Maar goed enquete's en vragen over verkiezingen levert meestal niet zo veel op tot volgende week woensdag dan maar.
 5. forum rang 9 objectief 10 maart 2021 10:39
  quote:

  Amarillo schreef op 10 maart 2021 08:15:

  Ik heb zelf een zaak...ga absoluut geen VVD stemmen..stel ontrouwbare honden..kijk ff naar hun programma van 4 jaar terug en wat ze hebben gedaan...precies exact het tegenovergestelde!!!!

  Pvv of forum wat mij betreft!!!
  Dan is het beste advies: je zaak onmiddellijk te stoppen, want door de PVV of Forum kies je voor
  armoede. Dan is er geen geld meer om de ondernemers met miljarden te steunen en elk jaar steeds rijker te worden.
  Baudet lukt het zelfs om van > 20 op 2/4 zetels te komen. (totaal ongeschikt voor de politiek)
25 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links