Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Twitter-topman veilt eerste tweet

Reacties

9 Posts
| Omlaag ↓
  1. Kees 1938 6 maart 2021 22:55
    Ik snap het niet helemaal. Als je een kunstwerk koopt of iets dergelijks, dan krijg je hem fysiek in handen, maar een digitale tweet, hoe kun je die nu verkopen? Die blijft toch gewoon op Twitter staan neem ik aan? Of koop je soms een copyright, waar je geld mee kunt verdienen als iemand er een verwijzing naar maakt? Wellicht kan iemand mij dit nog vertellen. Zoals ik het bovenstaande artikel lees komt het op mij over dat er bij de tweet een uniek digitaal kassabonnetje wordt gemaakt, die de hoogste bieder mag gaan betalen, maar zo gek zal het niet zijn, neem ik aan?
  2. Hugo44 10 maart 2021 11:03
    Dit is een volgende stap in de ontwaarding van geld, totaal nihilisme, veroorzaakt door een combinatie van eindeloos geld printen en onbekendheid met een nieuw product waarvan de waarde nog bewezen moet worden. Die tweet blijft gewoon de eerste tweet van Jack Dorsey, die er nu dus geld voor krijgt, maar dat had hij ook al voldoende.

    Ik denk niet dat degene die de tweet 'koopt' hem voor meer geld kan doorverkopen, alhoewel, als de hyperinflatie gaat komen misschien toch wel weer. Is het dan eigenlijk een belegging?? Ik ben benieuwd of de belastingdienst dat zo gaat zien. Crypto moet je wel opgeven als vermogen.

9 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Twitter

39,195 18:31
+0,985 +2,58%
Premium

Grote onzekerheden over overname Twitter

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links