Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Topman Hamers krijgt 3,8 miljoen euro in eerste 4 maanden bij UBS

Reacties

37 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
 1. Nuchtertransparant 5 maart 2021 13:13
  Werkt in Zwitserland he...... Veel mensen weten dat niet maar daar liggen de salarissen veel hoger dan hier. Een secretaresse gaat daar met rond de 10.000 euro bruto per maand naar huis. We lopen wel allemaal te huilen hier in het land van de nivellering maar zo kan het ook.....
 2. forum rang 6 andre68 5 maart 2021 14:40
  quote:

  Bosporus schreef op 5 maart 2021 14:03:

  @andre68
  @Red_
  @neo_mkl
  @Jassie

  Sorry, my bad. Ik had het echt niet in de gaten dat de reactie van andre68 sarcastisch was. Daar ken ik m niet goed genoeg voor ;-)  Geeft niet hoor Bosporus. Ik heb soms zelf niet eens door hoe sarcastisch ik ben;-)
 3. [verwijderd] 5 maart 2021 15:56
  Die arme man wilde eigenlijk helemaal niet naar Zwitserland. Hij moest alleen wel. Hij kwam niet rond van die ING-fooi. Als vluchteling heeft hij het gelukkig beter nu. Ik vind het wel zielig voor meneer Hamers dat hij straks een hele zware taakstraf krijgt. Ik vrees dat hij 40 uur bejaarden moet gaan verzorgen. Dat gaat tegen zijn natuur in. Hij is immers een geboren graaier. Arme drommel, wat zal hij het zwaar hebben.
 4. forum rang 6 Ronald Engels 6 maart 2021 01:04
  quote:

  andre68 schreef op 5 maart 2021 10:31:

  Het is hem gegund. Hij zal waarschijnlijk ook studerende kinderen hebben. En dat is duur. Bovendien Zwitserland is erg duur. Dus volkomen terecht. Heb je wel eens gezien wat een bak koffie kost langs de snelweg daar? Gaat je niet lukken onder de 6 euro.
  Dus ja, hij verdient veel, maar wat blijft er van over iedere maand? Daar hoor ik niemand over!
  =======================

  andre68,

  Daar houd hij zeker veel van over, de inkomsten belastingdruk in Zwitserland is t.o.v. Nederland slechts 40 % bij alle inkomens, zowel lage als topinkomens, dus netto wordt hij daar veel beter van.

  Overigens hij is de juiste man voor UBS, die hem beslist dringen nodig hebben i.v.m internet bankieren en UBS-Direct Bankieren.

  Het is hem gegund zijn mooie salaris in één fantastisch fijn woon/leef en werk land met bovendien Directe Democratie met Bindende Burger Referenda, de enigste echte democratie in de hele wereld.

  Heb er vrij lang gewoond en gewerkt met familie en had in alle oprechtheid nooit terug moeten keren naar Nederland om zeer vele redenen!

  M.v.g.
  P.S. Ralph Hamers, veel succes gewenst!
 5. Goldfish1080 6 maart 2021 12:09
  Hij heeft duidelijk de juiste keuze gemaakt. Ik zou ook weggaan bij mijn baas als ik in mijn ogen te weinig zou verdienen of een ander mij meer zou bieden. Ik doe mijn werk prima maar helaas, ik blijf klootjesvolk zolang ik voor een ander werk. Zelfstandige worden is in mijn sector vrij lastig dus dat zie ik mijzelf voorlopig ook niet doen. Niets te klagen hoor, krijg prima betaald.
37 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links