Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Tesla krijgt voet aan de grond in Japan na prijsverlaging'

Reacties

7 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 5 Go Go Go ! 3 maart 2021 23:56
  Ach ja ... Tesla laat momenteel gesubsidieerde winst zien.

  Maar eens zien of ze het uiteindelijk kunnen winnen van de elektrische auto's van échte autobouwers, de A-merken. De achterstand, die de A-merken op de batterijtjes hebben wordt al in een aardig tempo ingelopen. Nu de krachten nog even bundelen op het netwerk van de laadpalen en Tesla komt op dezelfde wijze terug als SpaceX raket. In het gunstigste geval met de kont op de vloer.
 2. Robertwo2 4 maart 2021 01:59
  Schaalvergroting leidt tot kostenvermindering en winstmaximalisatie, bovendien komen in de toekomst de accu's van Tesla zelf gebaseerd op Grafeen en dan hebben alle wereldmerken een enorme achterstand, die moeilijk in te lopen zal zijn, wat betreft kostprijs, actieradius, oplaadtijd en betrouwbaarheid.
 3. Larvotto77 4 maart 2021 07:33
  Voet aan de grond? na 6 jaar zijn er vorig jaar 2000 auto's verkocht in een land met 126 miljoen inwoners. Tesla heeft in januari en februari in Nederland 55 auto's verkocht, Polestar doet er al 3x zoveel, Porsche doet er met de Taycan al 78 alleen. Maar heel logisch dat Tesla op de beurs de helft waard is van alle autobouwers bij elkaar. Momenteel 3 verouderde modellen bij elkaar. Een koers van 60,00 Euro zou meer op zijn plek zijn. Dat zijn de winsten op de emissierechten waard.
 4. Dutchtenor 4 maart 2021 10:24
  Het artikel zegt niet dat het in het verleden erg goed is gegaan met Tesla in Japan, maar dat het nu vlot begint te trekken. Over een paar maanden kan je pas zien of de verkopen daadwerkelijk toenemen. Gezien de lage aantallen vorig jaar zou het nu zo maar eens om 500 procent groei kunnen gaan!!. Of om een tegenvallend aantal van slechts 10000 stuks!!!
  Ligt er een beetje aan wie het gaat publiceren, de getallen zijn gelijk ;-)
7 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Tesla

242,570 07 dec
+3,200 +1,34%
Premium

Eerste Tesla-cybertrucks zullen tot margedruk leiden

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Ontdek IEX Premium

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links