Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

PostNL profiteert volop van coronacrisis, winst ruim verdubbeld

Reacties

27 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
 1. forum rang 4 Flowermountain 1 maart 2021 10:38
  Mooi resultaat en iedereen die er van heeft geprofiteerd, gefeliciteerd. Wel zou het mooi zijn als de PostNL's en de DHL's van deze wereld wat meer zouden inzetten op verduurzaming. Misschien kunnen ze daar nu meer budget voor vrijmaken. Ook chauffeurs op pad sturen met enorm veel adressen op een dag is discutabel. Nu kan ik niet beoordelen hoe het in een stad gaat, maar in het buitengebied kan hier nog wel een slag gemaakt worden. Het rijgedrag en representativiteit van een deel van de chauffeurs laat te wensen over. Ik hoef geen prijzen zoals import China. Ik heb liever dat er geen kind aangereden wordt omdat de chauffeur aan het stressen is omdat hij anders zijn ronde niet klaar krijgt. Daar heb ik wel een eerlijk pakket tarief voor over.
 2. forum rang 9 objectief 1 maart 2021 12:01
  quote:

  SimpeleZiel schreef op 1 maart 2021 11:48:


  MArge maken over de ruggen van bezorgers. Je zou dit aandeel zolang bezorgers niet een normaal uurtarief kunnen verdienen uit principiele gronden links moeten laten liggen.

  En nu gaan de tarieven voor postzegels ook weer omlaag dan?  Bedankt voor de samenhorigheid met de bezorgers; maar hun uurtarief gaat heus wel omhoog.
  Een verlaging van de tarieven zou natuurlijk een rem op zon verhoging zetten.
 3. knax63 2 maart 2021 16:39
  Verschuivingen in de economie hebben altijd nieuwe balans evenwichten tot gevolg. Wat amazone doet met de handelaren op platform doet door ze te knijpen met tarieven. Het gaat om macht verhoudingen.

  De postbode moet een redelijk salaris verdienen voor het werk wat hij doet. Daar is iedereen mee eens. Maar als consument moet je betalen wat hij verdient.

  Post nl links laten liggen geldt dan ook voor amazone en voor Uber en Macdonald etc? ??

  Ps ik ga niet naar Macdonald omdat ik die hamburgers gewoon niets vond. Bagger. Maar ik ben zoontje v as 'n de slager dus verpest. Hhaaa
27 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

PostNL Koninklijke

3,449 21 jan
-0,002 -0,06%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links