Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Winkeliers eisen heropening winkels via de rechter

Reacties

17 Posts
| Omlaag ↓
 1. Thommm 26 februari 2021 15:53
  Ik kan ze geen ongelijk geven, de Corona steun voor hun is waarschijnlijk met maanden vertraagd, ze bloeden geld en de overheid is een mooi zooitje aan het maken. Het kabinet werkt van schandaal naar schandaal terwijl ze geen zak uitvoeren voor de ouders geraakt door de toeslagen affaire nog de corona steun voor de MKB'ers
 2. forum rang 6 Rowi62 26 februari 2021 16:05
  quote:

  Fijl schreef op 26 februari 2021 16:01:

  [...]

  Ik vraag mij af of jij het wel helemaal begrijpt, maar jij krijgt zeker al je rekeningen, laten, loonkosten betaalt?

  Helemaal gelijk. Al die corono zeikerds zijn vooral mensen die elke maand uit de belastingen worden betald die het bedrijfsleven bijeen werkt.
  Geen ambtenaar, schoolmeester of politie man is zijn baan kwijt en de bejaarden hebben nog hun AOW en pensioen. En Gommers met zijn 2 ton hebben we het maar niet meer over.
 3. forum rang 5 Erny 26 februari 2021 16:15
  quote:

  Fijl schreef op 26 februari 2021 16:01:

  [...]

  Ik vraag mij af of jij het wel helemaal begrijpt, maar jij krijgt zeker al je rekeningen, laten, loonkosten betaalt?

  Je begrijpt me verkeerd. Ik bedoelde te zeggen dat ze, gezien Rutte met zijn spoedwet en de rechters aan zijn kant, kansloos zijn. Net als bij de avondklok. Je hebt toch gezien hoe dat werkt? Ik ben overigens ZZP-er zonder enige vorm van steun en moet voor iedere euro nog steeds hard werken en gun winkeliers van harte dat ze dat snel ook weer mogen doen.
 4. forum rang 6 Rowi62 26 februari 2021 16:32
  hier over Engelse ambtenaren :

  Dat heeft meteen kwaad bloed gezet bij de politie en in het onderwijs. Agenten en leraren vinden dat zij voorrang moeten krijgen.

  De politie noemt het advies een "verachtelijk verraad" van agenten. "Hun woede is voelbaar. Dit zal niet worden vergeten", twitterde een voorzitter van een nationale organisatie van agenten. Leraren reageerden ook teleurgesteld.

  Comment: Door wie worden ze betaald ? Door de werkende niet ambtenaren.
 5. nêtzevere 26 februari 2021 16:56
  quote:

  Erny schreef op 26 februari 2021 15:41:

  Deze winkeliers hebben niet helemaal begrepen hoe het momenteel werkt.
  Als je daarmee bedoelt het stembiljet krijgt meer voor elkaar dan snap ik je !
  Stem geen Rutte of zijn partij en laat dit via social media verspreiden dan is alles zeer snel opgelost.
  Rutte sluit alles bang om de verkiezingen te verliezen en de winkeliers zijn nevenschade.
 6. Ivo Fl 26 februari 2021 17:43
  Ik zie de naam 'Rutte' veel langskomen en heb de indruk dat men niet helemaal doorheeft hoe ons politieke stelsel werkt in NL.

  Namelijk niet zoals in China, Rusland of vele anderen waar de president inderdaad alles alleen beslist. Hier in NL zijn vele commissies betrokken en ook de meerderheid in de 2e kamer; degeen die u mogelijk gekozen heeft, die geen Rutte hoeft te heten.

  Wellicht zou een inburgeringscursus voor U, als ingeborene van dit land, verstandig zijn. Dat leert u tevens dat de rechter onafhankelijk opereert.
 7. Nuchtertransparant 26 februari 2021 18:00
  Ze hebben gelijk.
  1. Winkelen fysiek is niet verplicht maar een vrije keuze. Wie zich niet veilig voelt kan thuisblijven en alles online doen
  2. Wiet-cafes en slijterijen zijn wel open. Reguliere winkels niet. Dit is niet te onderbouwen vanuit het gelijkheidsbeginsel
  3. Er is door het OMT niet geadviseerd om Horeca en winkels te sluiten. Dus de experts hebben deze beslissing niet voorgedragen. Het is dus een politieke beslissing.
  4. Ook in de winkels die nu open zijn worden niet essentiele artikelen verkocht en ook artikelen die concurrerend zijn met de winkels die gedwongen dicht zijn.
  5. Er zijn geen feitelijke metingen waaruit gebleken is dat openstelling van de winkels substantieel bijdragen aan de besmettingen
  6. De overheid die deze beslissing genomen heeft en opgelegd heeft, vergoed slechts een deel van de kosten en niet de volledige kosten.
17 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links