Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Uitbater Mall of the Netherlands URW hard geraakt door crisis

Reacties

18 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 10 bp5ah 10 februari 2021 19:36
  quote:

  Drs P schreef op 10 februari 2021 19:31:

  Klinkt niet goed. De geest is uit de fles. Door de leegstand krijgen huurders meer macht. Huurinkomsten zullen voorlopig structureel laag blijven. Aflopende contracten zullen tegen lagere prijzen verlengd worden.
  Klinkt niet goed vindt ik nog zacht uitgedrukt, ook geen div. de komende jaren.
 2. forum rang 4 Sir Cryptalot 10 februari 2021 20:17
  Leest als survival modus. Behalve natuurlijk Covid-19 is het hele winkelcentrum gebeuren ook een glijdende schaal. Ik zit in redelijk wat vastgoed maar bij retail blijf ik altijd weg, elk jaar vallen er daar wat procenten in een zwart gat om nergens terug uit te komen.
 3. paul belegt echt. 10 februari 2021 20:25
  Activa waarde per aandeel €166,00. Aandeel €65,00. Lijkt mij toch echt een koopje. Pandemie is in de 2e helft over door vaccinaties. Mensen willen weer winkelen. Op de mooie locaties zitten zo weer nieuwe winkels. En het opgepotte geld gaat weer rollen. Volgend jaar zegt iedereen kon ik maar nog kopen voor deze prijs. En dividend inhouding is goed voor het bedrijf. Een sterk bedrijf heeft binnenkort vele kansen.
 4. Sebasssss 10 februari 2021 22:11
  quote:

  grins schreef op 10 februari 2021 20:02:

  Volgensmij gaan jullie er aan voorbij dat de koers sinds voorgaand jaar gehalveerd is, er nog steeds winst wordt gemaakt (meer dan 7 euro per aandeel). Plus dat de cijfers uitgezonderd van het dividendschrappen conform verwachting zijn. Niet alleen maar negatief dus..
  Welke verwachting?
 5. [verwijderd] 11 februari 2021 13:59
  Amazon, de on line verkoper, speelt het sluw. Ik weet niet hoe, maar ze betalen volgens zeggen maar 1,2% belasting. Nederland brievenbus belasting paradijs? Hun inkomsten krijgen ze grotendeels van reklame. Geen wonder dat ze hun spullen goedkoper dan in de winkel kunnen aanbieden. Maar straks kan je niet meer voelen hoe een stof van een broek aanvoelt als alle winkels gesloten zijn. In Amerika slokken ze al 50% op van de online omzet. In India wordt Amazon al verboden omdat het retailers kapot maakt.
  Unibail zou beter de winkeliers kunnen adviseren om hun winkels de helft kleiner te maken. En niet alleen aan winkels verhuren maar meer aan bedrijven die service bieden zoals restaurants, schoonheidssalons en eventueel ook kantoren. Ook meer woontorens bouwen, waarbij je kan parkeren met eigen auto, naar je appartement gaat en voor het eten even om de hoek wat haalt. Lijkt mij goede combinatie. Kost wel enige verbouwing maar lijkt mij noodzakelijk. Dan is er een betere mix in deze digitale tijdperk. Goed dat het oude bestuur veranderd is.
 6. PJMB1 11 februari 2021 17:28
  quote:

  Sjakenel1 schreef op 10 februari 2021 21:23:

  Divi stop is echt very, very bad news voor beleggers. De resultaten vallen echter niet tegen en het vooruitzicht ook niet. Benieuwd wat UBL morgen gaat doen, ik zeg omlaag
  Ja moest het 3 keer nalezen voor ik het geloofde dat het er echt stond dat ze ook in 2022 geen dividend gaan uitkeren! Wat een stel malloten bij URW! Waarom zou je dit nu al aankondigen, terwijl je zelfs in Coronatijd nog met winst draait. Vermoedelijk bestuursleden die de koers momenteel te hoog vinden?!
 7. [verwijderd] 14 februari 2021 04:29
  Na de covid storm staan de malls nog overeind hoor. Maar om nu al te zeggen geen dividen voor 2022 lijkt mij voorbarig. Men zou de formule van winkels moeten veranderen. Laten ze meer online verkopen en winkels de helft kleiner worden. En meer verhuren aan kantoren , restaaurants , andere service verlenende bedrijven en prive personen, eventueel woontorens bouwen met eigen parkeergelegenheid en mogelijkheid om te eten om de hoek. Verbouwen kost wat, doch daarna is het gewoon ieder jaar inkomsten ontvangen.
18 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

UNIBAIL-RODAMCO-WESTFIELD

45,040 28 sep
+0,140 +0,31%
Premium

Unibail-Rodamco-Westfield iets postiever gestemd

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Ontdek IEX Premium

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links