Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Rotterdam streeft Amsterdam economisch voorbij'

Reacties

14 Posts
| Omlaag ↓
 1. [verwijderd] 4 februari 2021 14:57
  Amsterdam=dood.

  Ik kijk elke dag om me heen, het is gewoon oorlogsgebied dat wacht op een wederopstanding.
  30.000 ZZP-ers die aan het gas zitten alleen al, honderden hotels schoon leeg, misschien wel 3000 horeca gelegenheden die zijn ingeteerd, toerisme en musea zijn weg en dood.

  Er moet de komende jaren heel veel staatsteun uit de haag bij, ik denk aan miljarden euros om de hoofdstad overeind te houden/helpen.

  De stad draait nu louter op Pic Nic karretjes, Uber eats schoolkind koeriers, AH bestel busjes en Post.nl pakket bezorging.

  Als ik de weermannen mag geloven gaat Amsterdam, het hele land eigenlijk! in een dubbele lockdown vanaf zondag omdat we twee weken poolweer gaan krijgen met 50 cm sneeuw, sneeuwduinen, poolstormen en nachten tot -20*

  Het beetje bedrijvigheid wat er nog was gaat dus ook verdwijnen, Moeder natuur is op elke gebied meedogenloos.
 2. raadzaam 4 februari 2021 15:11
  Sinds 1911 is de term uitvreters voor Amsterdammers populair. Dat Rotterdammers 'harde werkers als bekende term ten deel valt, komt niet alleen door Fey. Dit zegt deze (in principe) liefhebber van beide steden en clubs. Hoewel de Amsterdamse duidelijk mijn voorkeur geniet. Maar op het economische vlak gelden andere normen en waarden.
 3. [verwijderd] 4 februari 2021 15:35
  Heb weinig met Rotterdam, normaal gesproken 1x per jaar zie ik die kerel met een gouden microfoon, wel compleet in pak en dikke bril op een 20 meter hoge bouwsteiger staan en zingend: "You never walk alone" te zingen, begreep van omstanders dat het een lokale held was/is.
  De Koolsingel compleet afgesloten voor het jaarlijkse event.

  Bovenstaande is mijn jaarlijks uitje naar deze stad, alhoewel, het is al weer meer dan een jaar geleden en dat gaat misschien nog wel jaren duren!
 4. forum rang 7 Rowi62 4 februari 2021 15:56
  Het is Coolsingel en die is inderdaad cool !

  Het failliete verdienmodel van Amsterdam ; Parkeren, toeristen belasting, ZZP -ers en vooral Schiphol ellende nu betekent dat of de OZB naar normaal nivo moet of dat Femke en haar linkse gemeente al huilie aan het doen zijn in Den Haag lees uit onze portemonnee wil roven. Hebben ze net miljarden gehad voor 1 metro lijntje en een Museum komen ze weer op nieuw.
 5. [verwijderd] 4 februari 2021 16:04
  quote:

  Slien schreef op 4 februari 2021 15:05:

  Heerlijk rustig, dit is toch precies wat de communistische Groen Links burgemeester en haar Amsterdamse stemmers willen. Lekker leven van de schone lucht (en een klein beetje steun van de rest van werkend Nederland)
  Ja en iedereen die inkomsten heeft uit iets anders dan een uitkering of toeslag is te rijk en moet uitgeknepen worden. Meer uitkering trekkende immigranten zijn natuurlijk welkom, dat wordt gezien als toekomstig stemvee.
14 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links