Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Duitsland betreurt sancties tegen Russisch pijplegschip

Reacties

15 Posts
| Omlaag ↓
 1. [verwijderd] 19 januari 2021 08:17
  Droevig hoe Duitsland financieel belang weer boven ethisch belang stelt.
  De Russen laten mensen oppakken, verdwijnen of vergiftigen. Spioneren, hacken Westerse bedrijven, halen vliegtuigen neer, en beschermen deze terroristen vervolgens. Europa laat het allemaal toe. Bang voor Putin en zijn boeven- bewind.
  Europa = Slappe hap !
 2. forum rang 6 andre68 19 januari 2021 08:20
  quote:

  Jemoetwat schreef op 19 januari 2021 08:17:

  Droevig hoe Duitsland financieel belang weer boven ethisch belang stelt.
  De Russen laten mensen oppakken, verdwijnen of vergiftigen. Spioneren, hacken Westerse bedrijven, halen vliegtuigen neer, en beschermen deze terroristen vervolgens. Europa laat het allemaal toe. Bang voor Putin en zijn boeven- bewind.
  Europa = Slappe hap !
  Nee, de Arabische landen waar wij al 100 jaar olie kopen doen het lekker met mensenrechten. Of de Chinezen waar we al onze @#$%zooi kopen.
 3. forum rang 6 pietje-2005 19 januari 2021 08:20
  Smerige chanteurs zijn het, daar aan de overkant.
  Zogenaamd onze vrinden, maar eigenlijk gewoon ook vijanden, zoals ze zich opstellen.
  En maar zeiken over Rusland , Noord-Korea en Iran ?
  Onze zogenaamde "bevrijders" van weleer zijn nu een soort terroristische staat, die graag hun (nu nog) machtspositie gebruikt om andere landen te bedreigen, en eventueel met militair ingrijpen tot hun orde roept.
  Wat een slappe hap is die EU dan toch , met hoofdzakelijk bedelaars-landjes :-(
 4. forum rang 6 andre68 19 januari 2021 08:34
  quote:

  PietP schreef op 19 januari 2021 08:28:

  Keihard aanpakken die Russen. En wij zouden zelf ook harder moeten zijn tegen slavenstaten zoals China.
  Wie zaken doet met criminelen heeft zelf ook geen schone handen meer.
  Prima. Laten we beginnen door geen I-phones e.d. meer te kopen. Verbeter de wereld en begin zelf.
 5. PietP 19 januari 2021 08:34
  quote:

  andre68 schreef op 19 januari 2021 08:19:

  Ukraine en Polen tegen......lekker doorzichtig....UA wil monopoliemacht houden met hun eigen pijp en PL stookt liefst nog zijn eigen kolen de komende 30 jaar versneld op.
  Beide landen zijn decennia lang bezet, onderdrukt en uitgemergeld uit gruwelijke Russische bezetting gekomen. Oekraïne is zelfs nog deels bezet door Poetin, vele duizenden Oekraïners zijn en worden gemarteld en vermoord door de Russen.. Lekker” doorzichtig”...
 6. Backwardation 19 januari 2021 08:57
  Trapt u echt in de propaganda tegen Rusland? Amerika is sinds de aanleg bezig met een hetze tegen Rusland om ervoor te zorgen dat we afhankelijk blijven van Amerika en hun veel duurdere gas.
  Europa met een goede band met Rusland is namelijk een zeer sterk continent en dat willen de Amerikanen koste wat kost voorkomen. Het is tijd dat we ons losmaken van Amerika. Kunt u met droge ogen nog kijken naar wat daar allemaal gebeurt?
  Als we het hebben over een losgeslagen bende kunnen we beter over de oceaan kijken.
  Meest corrupte land ter wereld dat hun leger gebruikt om grondstoffen te stelen.
  (Volgens mij heeft het soevereine Syrie nooit gevraagd om hun olievelden bezet te houden en hun olie te stelen.). Venezuela en Iran dansen ook niet naar de pijpen van de USA (zijn soevereine staten met eigen wil, of je het er nu mee eens bent of niet) en worden door sancties tot de hongersnood veroordeeld door de USA en niemand die er iets aan doet...
  Na de tweede wereld oorlog is Amerika verantwoordelijk voor heel veel onstabiliteit in de wereld en zeker voor heeeel veel doden. En is democratie zoals ze daar hebben nu echt wel ok? Met een lobby systeem waarbij de rijken en grote firma's de politici omkopen (met een mooi woord lobby, dat dan weer wel)? Denk dat we het in Europa en vooral Nederland veel beter voor elkaar hebben.
 7. k2es 19 januari 2021 12:16
  @Backwardation: U verdedigt de criminele dictatuur Rusland en wil notabene dat we daarmee een band vormen. Rusland dat delen van diverse landen bezet (o.a. Ukraine) houdt, jarenlang vele Oost-Europese landen bezet heeft gehouden en geterroriseerd, en in hun eigen land poltieke tegenstanders vermoordt of in Siberië of elders opsluit.. Ga er dan s.v.p. zelf wonen en eens een oppositiepartij oprichten. Ik ben benieuwd hoe lang u dan nog leeft zonder vergiftigd of gedood te worden en hoe lang u er dan nog positief over denkt.

 8. mulder48 19 januari 2021 13:48
  Het is nog steeds zo: 'Als je het ene doet, hoef je het andere nog niet te laten'. Wedden op meerdere paarden is altijd veiliger. Dus eigen plan trekken samen in de EU blijft belangrijk. Ook naar alternatieven zoeken, i.v.m. de energietransitie. Wel samen in de EU daar uit komen en dat valt nog steeds niet mee, door enkele betweters en maar een paar belanghebbenden.
 9. Backwardation 19 januari 2021 16:36
  k2es
  Volgens mij waren deze landen bezet omdat het westen het nodig vond( vind?) om om de zoveel tijd naar het oosten uit te breiden. Nadat de Duitsers dit gedaan hebben, Is er een veilige zone gecreëerd als buffer tegen het agressieve westen (warchaupact). Na het Soviet tijdperk zijn deze landen weer losgekomen maar daardoor staan we nu weer met onze raketjes aan de landgrenzen van Rusland terwijl we tegelijkertijd korte afstand raket 'treaties' hebben opgezegd. Wat zou Amerika doen als Rusland dit zou doen in Mexico, Canada of Venezuela? De Ukraine is helemaal een apart verhaal. De gekozen president is daar vervangen voor een pro Amerikaanse vazal terwijl er makkelijk op de volgende verkiezingen gewacht kon worden. Rusland moest daarna wel reageren en de Krim annexeren. Dit is overigens na een referendum gebeurd zonder 1 schot omdat er een meerderheid was die dit wilde.
  Hiermee heeft Rusland zijn marine basis veilig gesteld. De rest van de failliete boedel (Ukraine) was niet interessant dus mochten we ''hebben''.
  Vraag u zich eens hardop af: Heeft Rusland de afgelopen 10/20 jaar zijn invloed naar het westen uitgebreid of andersom? Staat Rusland nu met zijn raketten tegen onze landsgrenzen of andersom? Hoe moet Rusland dit zien? Een raketschild bouwen in Polen en Tsjechië die wel hun raketten kan tegenhouden maar niet meer andersom. Niet fijn voor de balans lijkt mij.
  Om op uw reactie terug te komen van ga er maar zelf wonen: In Moskou, Sint Petersburg of Sochi en veel andere steden is het goed toeven, kan ik u uit ervaring zeggen maar ik ben wel blij met ons Nederland hoor. Dus als u het niet erg vind blijf ik ondanks mijn andere mening gewoon hier.
15 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

SHELL PLC

26,980 02 jun
+0,415 +1,56%
Premium

Solide set cijfers van Shell

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Ontdek IEX Premium

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links