Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Geef vrachtverkeer uitzondering bij avondklok'

Reacties

17 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 6 jan de vakman 18 januari 2021 18:55
  Een avondklok is de zoveelste ekonomische ramp, die totaal nergens voor nodig is, als we gewoon consekwent overal 1,5 m afstand houden gebeuren er praktisch geen ongelukken,als ik al die drama verhalen over handen wassen moet geloven,dan had ik al 300x overleden moeten zijn aan corona, er gaan elke week duizenden blikjes door mijn handen,dat zouden gevaarlijke broedplaatsen van het virus zijn,mijn uitermate roekeloze gedrag heeft me al die tijd zelfs nog niet 1 lichte vermaning van corona opgeleverd, jan wapent zich uitstekend tegen corona door van dat blik en aluminium geld volop heerlijk gevarieerd fruit te kopen,hij eet heerlijke groente van de tuin, tot nog toe beschermt dit hem perfect tegen corona, heel vreemd dat bij alle corona maatregelen aankondigingen,deze hoogst belangrijke zelfbewapenings maatregelen steevast ontbreken,het kan wel eens de oorzaak zijn van het feit, dat hoe harder we regelen, hoe meer corona ons uitlacht!!
 2. forum rang 6 Go Go Go ! 18 januari 2021 19:59
  Iemand overigens hier die weet of het virus ook kan kloklezen ? Anders hebben we er nog niets aan, zo’n straatverbod.

  Gedwongen thuis om de tafel een oud-Hollandsch spelletje “Mens-erger-je-niet” doen. Het spel “Risk” is verboden en ligt in een geheime ruimte onder de vloer. Wel zachtjes fluisteren, want anders hoort het virus je en komt het je halen.

 3. forum rang 8 Kaviaar 18 januari 2021 20:52
  quote:

  Rowi62 schreef op 18 januari 2021 19:35:

  Als je bevolking 1 uur buiten laat en dan met zijn allen naar de supermarkt rennen zul je zien dat besmettingen omhoog schieten. Hou de winkels lang open zodat de oudjes en obesitas niet overdag besmet worden.
  Terecht punt. Alleen de supermarkten tot laat open, om zo gespreider boodschappen te kunnen doen i.p.v. dat iedereen dat overdag doet, wat de drukte doet toenemen als ook mogelijke besmettingen.
  En zo niet, dan online.
17 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links