Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Ontheffing distributie en bezorging supermarkten bij avondklok'

Reacties

18 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 4 ramp 2017 18 januari 2021 16:08
  quote:

  Rowi62 schreef op 18 januari 2021 15:57:

  Mijn paard rijd en voer ik ook 's avonds na het werk. En om 11 uur de hond even uitlaten uiteraard.
  Die hond scheid maar in huis en dat paarde breekt zijn hok maar af beweging voor dieren is onzin en partij voor de dieren is tegen dieren gebruik waarvoor dan ook ...
 2. forum rang 7 rene l 18 januari 2021 16:25
  Dit gaat een complete chaos worden waar ik overigens het nut niet van in zie.
  Ingangstijd 8 uur 's avonds betekent dat de supermarkten om een uur of 6 al moeten sluiten om iederéén de gelegenheid te bieden om zich tijdig thuis op te sluiten.

  Nu is het overdag al stervensdruk in de supermarkten omdat de mensen nergens anders meer terecht kunnen.
  Het zal er door dit domme plan overdag nog drukker worden.

  En als ik 's avond met de hond over straat loop dan zie je toch bijna geen hond.
  Politie zie je toch nooit, en straks wel?, laat me niet lachen.
 3. Flowermountain 18 januari 2021 16:27
  Een avondklok gaat echt niks toevoegen. Ik heb het gevoel dat het er door moet ongeacht wat de situatie is. Dagelijks komen er vluchten uit het VK waarom is er geen vliegverbod voor mensen uit het VK? Als die mutatie zo gevaarlijk is waarom blijft schiphol dan open en blijven er mensen uit het VK komen? Een negatieve test voor de vlucht is waardeloos als je 3 dagen daarna ziek wordt.

  Wat is dan de toegevoegde waarde dat mensen in Nederland verplicht vanaf 20:00 uur binnen moeten blijven?
 4. [verwijderd] 18 januari 2021 16:32
  Sligro fors up, Ahold en dat Thuisbezorgd zakken nu verder weg, begrijp ik dat we nu alles voor 18.00 uur in bulk bij de groothandel gaan halen?

  Dat thuisbezorgen is duidelijk over de top in Amsterdam, alles op de straat in nu "Take Away" via de voordeur van het gesloten restaurant, support your local economy, steeds meer consumenten gaan het doorkrijgen en ook begrijpen.

  Dat Thuisbezorgd is ook feitelijk alleen maar hap/snap werk, de snelle snack als een pizza of sushie, na 3 weken ben je daar echt wel klaar mee.

  Pic Nic draait full power maar kan de vraag niet aan, wat een groeibedrijf zeg, niets gestolen, elke cent omzet/winst is door arbeid en inzet gerealiseerd.
 5. Sander_zwi 19 januari 2021 09:02
  Ga effe snel een end heen met je avondklok. Het voegt echt niks toe en mensen verzinnen echt wel iets waardoor ze massaal de hond moeten uitlaten of iets dergelijks. Vliegen kan nog steeds, gigantisch druk in supermarkten en daarnaast zijn kantoren gewoon nog open bij een gedeelte van de bedrijven. Dus nee, avondklok gaat niet de doorslag geven. Zeker niet voor jongeren die desnoods gewoon langer blijven hangen bij vrienden...
 6. IkWilVanIEXAf 19 januari 2021 10:20
  Wees even wat genuanceerder. Er is natuurlijk wel een groep mensen die ploegendienst werken, bv in de distributie, voedselindustrie, nutsvoorzieningen zoals de gas / licht en water voorziening. Tevens is het handig als de maatschappelijk noodzakelijke diensten zoals , politie, brandweer enz ook haar werk kan blijven doen. Maar het is bij mij de vraag of een avondklok op onderbuikgevoelens van het omt is gebaseerd of dat het ook echt iets gaat bijdragen aan het afvlakken van de piek in de gezondheidszorg. Overheid toon dit eerst aan en ga daarna pas tot invoering over. Dat verhoogd het draagvlak.
 7. jaapw58 19 januari 2021 16:45
  Vaccineren? Je bedoelt genetisch manipuleren. Iedereen die een injectie krijgt doet mee aan een experiment. Fase 3, de gevolgen op lange termijn, zijn uiteraard niet onderzocht. Het is mRNA toepassing die nog nooit op deze manier op mensen is gebruikt. Er zijn al tientallen ouderen kort na de inenting overleden. Enorme allergische reacties zijn gemeld. Geen haar op mijn hoofd!

  Doe onderzoek, Informeer je!
 8. forum rang 5 Japio_ 19 januari 2021 17:03
  quote:

  jaapw58 schreef op 19 januari 2021 16:45:

  Vaccineren? Je bedoelt genetisch manipuleren. Iedereen die een injectie krijgt doet mee aan een experiment. Fase 3, de gevolgen op lange termijn, zijn uiteraard niet onderzocht. Het is mRNA toepassing die nog nooit op deze manier op mensen is gebruikt. Er zijn al tientallen ouderen kort na de inenting overleden. Enorme allergische reacties zijn gemeld. Geen haar op mijn hoofd!

  Doe onderzoek, Informeer je!
  Als het aanpassen van DNA zo eenvoudig is als jij jezelf voorstelt dan weet ik nog wel 1001 andere lucratieve toepassingen.
 9. Damokless 20 januari 2021 06:27
  quote:

  jaapw58 schreef op 19 januari 2021 18:02:

  zoek maar eens op 'MD Louise Lagendijk from the Netherlands talks about the new vaccine for COVID-19'. Ze legt het keurig uit.
  Dat ze het keurig uitlegt zegt niets over het waarheidsgehalte. Wappies genoeg is deze tijd, maar dat hoef ik jou niet te vertellen toch?
18 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links