Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Koers bitcoin komt tot bedaren na recordopmars

Reacties

40 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
 1. forum rang 4 efreddy 17 januari 2021 23:18
  Branco jij bent aan het zeveren, je kan er wel mee betalen maar de voorwaarde is wel dat de ontvanger het ermee eens is om in BTC te worden betaald,als hij het ermee eens was heeft hij het zich wel nog niet moeten beklagen, veeleer het feit toen hij er afscheid van nam kan hij zich hebben beklaagd.

  En dat zijn zeker geen verdwaalde webshops, ik ontvang er wel meer dan dat ik ermee betaal en gaat het om zeer beperkte bedragen zeker tegenover € maar dit is wel al opgelopen want ook beperkte bedragen kunnen groeien gezien de forse stijging die BTC al heeft gekend . De ontvangen satoshi's zijn nu wel een pak lager dan enkele jaren geleden en als je niet weet wat een satoshi is, d.i. 0.00000001 BTC.

  Wat er leuk is aan het bezitten van Bitcoin zou je misschien beter eens aan personen in ontwikkelingslanden vragen die enkele kleine bedragen nog wel belangrijk vinden en wiens munt aan snel tempo de dieperik in gaat.

  Die enkele BTC satoshi's maken een groot verschil maar helaas voor hen waren ze dikwijls niet bij machte om ze lang op te sparen en zit in hun wallet nog altijd bijna niets omdat ze het overgrote deel telkens verkopen.


  En je tulpenbol is een zeer domme vergelijking, iedereen kan in crypto handelen zonder zich pijn te doen wat met de tulpenbol niet het geval was vanwege de hoge kost van die tulpenbol.
  Meer dan de helft in de adressen bevat een bedrag lager dan 30€,het gemiddelde in de volledige cryptomarkt is nu ong 117.1$ per persoon maar omdat maar ong 5% crypto heeft zal dat dus per cryptogebruiker ong 2342 $ bedragen waarvan er wel enkele met hele grote bedragen in zitten.

  Crypto is een blijver tot spijt van wie het benijd schreef ik al in 2014 en BTC is al dikwijls doodverklaard maar nog altijd springlevend.

  Maar blijf maar blind, blijf maar onzin over BTC vertellen zogenaamd om anderen te beschermen want men moet maar zo dom niet zijn om je te geloven.
 2. forum rang 4 efreddy 17 januari 2021 23:46
  En terecht dat de ECB ervoor waarschuwt want gevaarlijk dat het is, echt zeer gevaarlijk, ik zal daarbij eens een praktijkvoorbeeld geven .

  Ik kocht op 24/7/2016 1 ETH en betaalde er 0.01948 BTC voor, dit was toen ongeveer 8 €.
  ETH kost nu momenteel 1040€,heb er nog 0.38 van over omdat ik de 0.62 ETH heb verkocht voor verschillende munten gedurende die tijd, trading ,voor opnieuw BTC waarvan ik er 3 X mijn inleg heb uitgehaald,32€,4.5 $ en enkele crypto zoals GNO waar momenteel voor ong 25€ inzit.

  Wat een groot risico heb ik gelopen zeg, ik kon zomaar 8 € verliezen ,een echt fortuin als het ware.

  Nu is het natuurlijk wel zo dat wie nu instapt nog een veel groter risico moet lopen, minimum handel is 0.02 ETH wat aan huidige prijs 20.8 € is, dit is natuurlijk een geweldig bedrag die wanneer je dit kwijtraakt je meteen tot aan de rand van de afgrond brengt.

  Bij BTC is het minimum 0.001 BTC wat toch 30 € is en dus nog een pak hoger dan bij ETH.

  Ja echt terecht dat men daarvoor waarschuwt, dit is iets wat enkel voor de happy few is weggelegd. 3. Ryder 18 januari 2021 00:40
  quote:

  geobeo schreef op 17 januari 2021 17:17:

  [...]

  Grappig dat selectief redeneren over speculatie en volatiliteit. ALLES op de beurs is speculatie en elke investering buiten de beurs (inclusief de huizenmarkt) is dat ook.

  Verder is volatiliteit ook breed aanwezig op de beurs en daarbuiten. Ik bedoel, er zijn nu ook mensen die voor gigantische bedragen aan AF-KLM aandelen kopen. Hoe is dat geen speculatie?

  En het opkopen van alles en nog wat door centrale banken met gigantisch inflatie op de internationale huizen markten? Geen speculatie?

  Ik snap dus niet hoe dat argumenten kunnen zijn om specifiek Bitcoin aan te vallen.

  Je kunt hoog of laag springen, maar euro's aanhouden is sinds de oprichting van Bitcoin risicovoller gebleken dan Bitcoin aanhouden. De waarde van EUR is gigantisch afgenomen in de afgelopen 10+ jaar en daar zijn Lagarde en haar voorgangers 100% verantwoordelijk voor.

  Ze kunnen lullen wat ze willen, maar die koopkracht in de EUR gaat alleen maar verder afnemen. Dat weet ik, dat weet jij en dat weet iedereen. Dus zolang Bitcoin niet volledig instort kan ze beter wat meer naar haar eigen organisatie kijken. Deze aanvallen op Bitcoin en de onderbouwing ervan zijn totaal ongeloofwaardig.
  Hear hear!
 4. crypt 18 januari 2021 01:18
  quote:

  Branco P schreef op 17 januari 2021 22:35:

  [...]

  Je kunt er niet mee betalen, alleen op wat verdwaalde webshops maar je kunt er geen brood mee kopen bij de bakker en ook aan de kassa van Albert Heijn kun je er niet mee terecht. Geen verkeerde voorstelling van zaken geven a.u.b. Bitcoin heeft maar een zeer beperkte betaal-functie en dat is ook de reden dat de koers volledig ontspoord is. Zou je er wel overal mee kunnen betalen en het dus een courant betaalmiddel zijn, dan was de Bitcoin ten opzichte van de Dollar/Euro in 10 jaar tijd misschien zo'n 20% gestegen maar geen > 30000%.

  Als Bitcoin al iets is, dan is het een soort collectors-item, zoals een schilderij dat ontzettend duur ( > 1mio euro) kan zijn hoewel de productie ervan wellicht ooit slechts 100 euro kostte. De vraag is dan alleen, wat is er zo leuk aan het bezitten van zo'n Bitcoin? Ja, dat een andere verzamelaar er ook heel veel geld voor over heeft misschien? Maar wat dat betreft is de gelijkenis met de prijs voor een Tulpenbol tijdens de Tulpenmanie een beter voorbeeld. Toen de prijs van een Tulpenbol ooit zowat even hoog was als de prijs van een heel huis, toen begonnen de rijke dames Tulpenbollen in hun klederdracht te dragen als teken van rijkdom. Maar de prijs van een Tulpenbol ging weer gewoon naar een paar eurocent toen die Tulpenmanie voorbij was... en hetzelfde staat de Bitcoin te wachten. Het kan nog heel lang duren, maar het gaat wel een keer gebeuren.

  Vandaar ook de terechte waarschuwing van de ECB.
  Wanneer heb jij voor het laatst met goud of zilver betaald dan?
 5. forum rang 7 Branco P 18 januari 2021 07:16
  quote:

  crypt schreef op 18 januari 2021 01:18:

  [...]
  Wanneer heb jij voor het laatst met goud of zilver betaald dan?
  Goud of zilver is ook geen betaalmiddel en niemand pretendeert dat dat wel zo is. Goud of zilver zijn echter de afgelopen 10 jaar niet met meer dan > 30.000% in waarde gestegen ten opzichte van de dollar/euro/yen. Daarnaast zijn goud en zilver daadwerkelijk fysieke materialen die verwerkt worden tot en in allerlei producten. Ook dat kun je niet van bitcoin zeggen. Achter de extreme waardestijging van de bitcoin ontbreekt iedere economische rationale. Het is een nutteloos hebbedingetje voor verzamelaars, maar het is onder die verzamelaars wel erg gewild. De prijsvorming wordt bepaald op niet gecontroleerde markten en daarmee is het echt “wat de gek ervoor geeft” en niets anders dan dat. Uiteraard kun je dan bedenken dat de koers ook naar 50.000 of 100.000 euro door kan stijgen. Maar net zo goed kan die koers dalen naar 1 euro. En voor dat laatste waarschuwt de ECB en dat is goed. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.
 6. forum rang 4 efreddy 18 januari 2021 08:59
  quote:

  Branco P schreef op 18 januari 2021 07:16:

  [...]

  Achter de extreme waardestijging van de bitcoin ontbreekt iedere economische rationale. Het is een nutteloos hebbedingetje voor verzamelaars, maar het is onder die verzamelaars wel erg gewild. De prijsvorming wordt bepaald op niet gecontroleerde markten en daarmee is het echt “wat de gek ervoor geeft” en niets anders dan dat. Uiteraard kun je dan bedenken dat de koers ook naar 50.000 of 100.000 euro door kan stijgen. Maar net zo goed kan die koers dalen naar 1 euro. En voor dat laatste waarschuwt de ECB en dat is goed. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.
  Dat er volgens jou iedere economische rationale ontbreekt bewijst enkel dat je geen besef over crypto hebt en maar wat staat te zeveren.
  Je kan dan eveneens beweren dat iedere economische rationale ontbreekt bij Twitter,Facebook,Google, SNAP ,TSLA etc....

  Dat je het kan verzamelen klopt dan wel en dat het onder die verzamelaars wel erg gewild is eveneens.

  Over prijsvorming gesproken, je kan het orderbook bekijken (tenminste op een degelijk platform als kraken.com) waarbij je de aankoop en verkooporders kan raadplegen alvorens je eigen orders in te leggen.
  Aan en verkoopkosten liggen bij meeste degelijke platformen in de buurt van 0.16% bij maker en 0.26% bij taker zonder minimumkosten.

  Dat BTC volatiel is zou iedereen ondertussen toch al moeten weten.

  Dat je er in tegenstelling tot bij aandelen (waarin ik ook in handel en met fors hogere bedragen) slechts met enkele luttele € kan handelen of wat fracties BTC of andere crypto kan aanschaffen blijken velen niet te weten, men vind het o zo nodig om te waarschuwen voor forse schommelingen die ondertussen iedereen wel al zouden moeten bekend zijn maar vergeet erbij te zeggen dat je er zelfs voor bedragen onder de 50€ in kan.

  Crypto is voor iedereen die dat wil bereikbaar en je hoeft maar de risico's te lopen die je wil lopen, is dat 50 € of minder (bij BTC wel minimum 0.001 BTC of 0.00100001 BTC als je er aankoopt) dan kan dat , gaat het om veel hogere bedragen, dan kan dit eveneens.

  Aandelen kunnen ook fors dalen en zelfs waardeloos worden , men mag toch veronderstellen dat wie er in handelt of wil in handelen zich daarvan bewust is, als je 1 aandeel ASML koopt aan 435.85 € of een veelvoud ervan zit je aan veel hogere bedragen die je kan kwijtraken dan bij een geringe positie in crypto als BTC.

  Als je nu 500€ in ASML wil stoppen moet je het op 1 aandeel houden, kosten zullen hoger oplopen (hier is een minimumkost) dan bij een 500€ in crypto en bij een stijging is de keuze in dat geval beperkt tot blijven zitten of winst nemen, bij crypto kan je al gedeeltelijk winst nemen.

  Het is maar dat je gewaarschuwd bent als je in aandelen wil stappen, ik deed dit al in 1982, goud vanaf 1999,in BTC pas vanaf november 2013.

 7. forum rang 4 efreddy 18 januari 2021 09:12
  Voor elk van deze 3 ben ik gewaarschuwd, in 1982 dat ik mijn broek met die aandelen zou verspelen, bij goud in 1999 dat het zijn waarde als belegging kwijt was en enkel idioten het nog kochten, de knappe koppen van de centrale bank van Engeland slaagden er toen in om de helft van de goudvoorraad te verkopen aan de laagste prijs van de toen afgelopen 20 jaar en bij BTC in 2013 dat ik nu wel volledig gek geworden was om aan dergelijke recordkoersen er zelfs nog maar aan durfde te denken.
 8. [verwijderd] 18 januari 2021 09:56
  Het is allemaal erg eng en nieuw die bitcoin, mensen reageren erop zoals ze op elke nieuwe techniek hebben gedaan in het verleden.

  Je spaargeld verdampt door een printende ECB (dus naar Lagarde luisteren is een soort van zelfmoord), aandelen prijzen zijn opgeblazen, goud is een achterhaalde store of value.

  Iedereen koopt bitcoin voor de prijs die ze verdienen, sommige hier rond de 5 mln wss
 9. forum rang 6 Nuchtere Kijk Op 18 januari 2021 14:22
  quote:

  Branco P schreef op 17 januari 2021 22:35:

  [...]

  Je kunt er niet mee betalen, alleen op wat verdwaalde webshops maar je kunt er geen brood mee kopen bij de bakker en ook aan de kassa van Albert Heijn kun je er niet mee terecht. Geen verkeerde voorstelling van zaken geven a.u.b. Bitcoin heeft maar een zeer beperkte betaal-functie en dat is ook de reden dat de koers volledig ontspoord is. Zou je er wel overal mee kunnen betalen en het dus een courant betaalmiddel zijn, dan was de Bitcoin ten opzichte van de Dollar/Euro in 10 jaar tijd misschien zo'n 20% gestegen maar geen > 30000%.

  Als Bitcoin al iets is, dan is het een soort collectors-item, zoals een schilderij dat ontzettend duur ( > 1mio euro) kan zijn hoewel de productie ervan wellicht ooit slechts 100 euro kostte. De vraag is dan alleen, wat is er zo leuk aan het bezitten van zo'n Bitcoin? Ja, dat een andere verzamelaar er ook heel veel geld voor over heeft misschien? Maar wat dat betreft is de gelijkenis met de prijs voor een Tulpenbol tijdens de Tulpenmanie een beter voorbeeld. Toen de prijs van een Tulpenbol ooit zowat even hoog was als de prijs van een heel huis, toen begonnen de rijke dames Tulpenbollen in hun klederdracht te dragen als teken van rijkdom. Maar de prijs van een Tulpenbol ging weer gewoon naar een paar eurocent toen die Tulpenmanie voorbij was... en hetzelfde staat de Bitcoin te wachten. Het kan nog heel lang duren, maar het gaat wel een keer gebeuren.

  Vandaar ook de terechte waarschuwing van de ECB.
  Je kunt er niet mee betalen? Als 1 van de grotere betaaldiensten zoals paypal het gebruikt? Je kan ze zo omzetten naar bijna alles wat je wilt. Alleen de waarde is aan het oplopen, omdat er niet kan worden bijgedrukt noem ik het maar. 21 mio stuks. In het echte geld, tja vertrouwen in een papiertje van centrale banken, zonder dekking (vroegere goudstandaard) wordt zelfs dat giga bijgedrukt.

  Waarom zeggen centrale banken dat er snel een crypto van de centrale banken gaat komen? Jaja omdat ze NIET willen dat een bitcoin mogelijk wel naar 1 mio $ of meer gaat in de toekomst. Centrale banken zullen ook bij een eigen crypto ongedekt dus puur op vertrouwen blijven bijdrukken.

  De mensen worden langzaam wakker en doorzien de overheden. The Great Reset is allang in gang gezet. Is het huidig monetair systeem mogelijk niet DE TULPEN RALLY van deze tijdsfase?

  Hebben de echte zieners mogelijk al een tijdje door dat er een verschuiving komt naar een beperkt lees gelimiteerde waarde eenheid? Die niet door manipulerende overheden te kraken of te negeren is?

  Het is zo'n mooie en uitzonderlijke uitvinding die gelimiteerde blockchain BTC. Er komt echt een revolutie lees great reset. Goud op een rekening kan ook waardeloos worden als het geen fysiek goud betreft. Bij een echte Reset, wat is dan een banrekening met bv. 1 mio euro digitaal goud waard als er geen ECHTE GOUD dekking onder zit. De meeste mensen weten NIET hoe het monetaire systeem eigenlijk nu werkt. Er klopt niet veel meer van, en het is zo tegen alle logica in, dat overheden van alles proberen om de rust te bewaren en het vertrouwen in het systeem trachten te verlengen enz. Ze blijven manipuleren en ook dus die Bitcoin weg te schrijven als uitsluitend crimineel, of uitsluitend bestemd voor witwassen enz.

  Er zal best een gedeelte zijn wat wel hout snijdt om bovenstaande zaken zo uit te leggen. Maar de kracht eeeee eerder de zwakte van ongedekte valuta en zelfs digitaal goud is dat het vertrouwen in juist dat systeem afneemt. En jaja de overheden worden minder en minder vertrouwd (zo de waard enz.) En bv. ook woningen worden niet voor niets steeds duurder. Echt niet alleen door bouwachterstanden, stikstof / Co2 uitstoot maar ook omdat men liever een huis heeft dan soort van ongedekte check valuta op de bank, waar je bij TE veel ook nog eens beboet wordt.

  Nee, de BTC gedijt bij het failliet van het monetaire systeem. Kan nog even duren, maar als het vertrouwen in overheden met onbeperkt geld en schuld en hun manipulatie echt doorzien wordt, pas dan komt de echte waarde explosie pas.

  Niets geen tulpen rally, het is maar wie je gelooft/vertrouwd. Een beperkt geniaal waarde mandje of het tanende vertrouwen in de overheden die het zogenaamd goed met onze centjes voorhebben ;-)
 10. [verwijderd] 18 januari 2021 15:56
  quote:

  Nuchtere Kijk Op schreef op 18 januari 2021 14:22:

  [...]

  Je kunt er niet mee betalen? Als 1 van de grotere betaaldiensten zoals paypal het gebruikt? Je kan ze zo omzetten naar bijna alles wat je wilt. Alleen de waarde is aan het oplopen, omdat er niet kan worden bijgedrukt noem ik het maar. 21 mio stuks. In het echte geld, tja vertrouwen in een papiertje van centrale banken, zonder dekking (vroegere goudstandaard) wordt zelfs dat giga bijgedrukt.

  Waarom zeggen centrale banken dat er snel een crypto van de centrale banken gaat komen? Jaja omdat ze NIET willen dat een bitcoin mogelijk wel naar 1 mio $ of meer gaat in de toekomst. Centrale banken zullen ook bij een eigen crypto ongedekt dus puur op vertrouwen blijven bijdrukken.

  De mensen worden langzaam wakker en doorzien de overheden. The Great Reset is allang in gang gezet. Is het huidig monetair systeem mogelijk niet DE TULPEN RALLY van deze tijdsfase?

  Hebben de echte zieners mogelijk al een tijdje door dat er een verschuiving komt naar een beperkt lees gelimiteerde waarde eenheid? Die niet door manipulerende overheden te kraken of te negeren is?

  Het is zo'n mooie en uitzonderlijke uitvinding die gelimiteerde blockchain BTC. Er komt echt een revolutie lees great reset. Goud op een rekening kan ook waardeloos worden als het geen fysiek goud betreft. Bij een echte Reset, wat is dan een banrekening met bv. 1 mio euro digitaal goud waard als er geen ECHTE GOUD dekking onder zit. De meeste mensen weten NIET hoe het monetaire systeem eigenlijk nu werkt. Er klopt niet veel meer van, en het is zo tegen alle logica in, dat overheden van alles proberen om de rust te bewaren en het vertrouwen in het systeem trachten te verlengen enz. Ze blijven manipuleren en ook dus die Bitcoin weg te schrijven als uitsluitend crimineel, of uitsluitend bestemd voor witwassen enz.

  Er zal best een gedeelte zijn wat wel hout snijdt om bovenstaande zaken zo uit te leggen. Maar de kracht eeeee eerder de zwakte van ongedekte valuta en zelfs digitaal goud is dat het vertrouwen in juist dat systeem afneemt. En jaja de overheden worden minder en minder vertrouwd (zo de waard enz.) En bv. ook woningen worden niet voor niets steeds duurder. Echt niet alleen door bouwachterstanden, stikstof / Co2 uitstoot maar ook omdat men liever een huis heeft dan soort van ongedekte check valuta op de bank, waar je bij TE veel ook nog eens beboet wordt.

  Nee, de BTC gedijt bij het failliet van het monetaire systeem. Kan nog even duren, maar als het vertrouwen in overheden met onbeperkt geld en schuld en hun manipulatie echt doorzien wordt, pas dan komt de echte waarde explosie pas.

  Niets geen tulpen rally, het is maar wie je gelooft/vertrouwd. Een beperkt geniaal waarde mandje of het tanende vertrouwen in de overheden die het zogenaamd goed met onze centjes voorhebben ;-)
  Goede bijdrage, maar ze willen de feiten niet horen. Jaloerse reacties van tulpenbubbel of piramidespel zonder zich te verdiepen in de meest ontwrichtende technologie van de afgelopen 10 jaar en komende decennia, zegt genoeg over het vermogen van deze lieden.

  ''You don't have to put all your money in bitcoin, only the money you want to keep''.
 11. [verwijderd] 18 januari 2021 15:57
  quote:

  Branco P schreef op 18 januari 2021 07:16:

  [...]

  Goud of zilver is ook geen betaalmiddel en niemand pretendeert dat dat wel zo is. Goud of zilver zijn echter de afgelopen 10 jaar niet met meer dan > 30.000% in waarde gestegen ten opzichte van de dollar/euro/yen. Daarnaast zijn goud en zilver daadwerkelijk fysieke materialen die verwerkt worden tot en in allerlei producten. Ook dat kun je niet van bitcoin zeggen. Achter de extreme waardestijging van de bitcoin ontbreekt iedere economische rationale. Het is een nutteloos hebbedingetje voor verzamelaars, maar het is onder die verzamelaars wel erg gewild. De prijsvorming wordt bepaald op niet gecontroleerde markten en daarmee is het echt “wat de gek ervoor geeft” en niets anders dan dat. Uiteraard kun je dan bedenken dat de koers ook naar 50.000 of 100.000 euro door kan stijgen. Maar net zo goed kan die koers dalen naar 1 euro. En voor dat laatste waarschuwt de ECB en dat is goed. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.
  Man man, wat een niveau, heb je de basisschool wel afgemaakt?
 12. forum rang 6 Nuchtere Kijk Op 18 januari 2021 17:49
  De waarde van iets, zou een kwestie moeten zijn van vraag en aanbod. Zo werkt het met i.d.d. wat ik hierboven las goud, zilver, aandelen en jaja ook bitcoin. Echter met vraag en aanbod in bv. goud, wordt natuurlijk echt fysiek goud bedoeld. En niet een digitaal printje van een bank of commodity trader. Stel dat een fonds ongelimiteerd aandelen blijft uitgeven op een beurs, dan zou iedereen zeggen we worden voor de gek gehouden of opgelicht. De koers keldert dan, omdat het doorzien wordt en de vraag wegvalt. Echter in DIT monetaire systeem, blijft iedereen maar vertrouwen in de beleidsmakers, overheden, centrale bankiers enz. Echter hier kun je niet spreken van vraaguitval want ze erkennen vrijwel geen gelimiteerd waarde mandje. En juist omdat ze in de gaten krijgen dat het monetaire systeem net als een verkeerd soort kapitalisme (heel ander verhaal) als het ware failliet is, vertrouwen ze het systeem zelf amper nog. En moet een niet te kraken GELIMITEERD bitcoin systeem worden weggezet of naar ze verwachten/hopen te worden genegeerd. Echter dit gaat niet meer lukken, de mensen pikken het niet meer dat we voor de gek gehouden worden en de gehele geldhoeveelheid de pan uit rijst. Inflatie? Het is maar net wat ze meten en willen vergelijken. We worden meer en meer voorgelogen en voor dom weg gezet. Angst creëren dat is de voedingsbodem? Zeggen dat bitcoin een tulpen rally is? Dat de waarde naar 1$ of 0$ kan? Diezelfde overheden die zeker in deze periode helemaal geld uitgeven alsof het de grootste crisis sinds de 2e W.O. pfffff.
  Ook daar vragen steeds meer mensen zich af, creëren jullie zelf de grote van deze crisis niet? Corona bestaat naar ik denk best wel. Maar is dit niet in werkelijkheid allemaal heel anders dan ze ONS voordoen? Een verergerde griep waar we straks echt gaan merken dat het een snel muterend virus is a la influenza die je niet in NL met 58 mio vaccins kan doen stoppen? Echte rapporten die maanden terug hierover al te lezen waren, van wetenschappers zonder mogelijk dubbele agenda of mee lopers en jaknikkers, voorspelden toen al, dit is ook een muterend virus en ook dit is een melkkoe voor Big Pharma zo aan het worden. En jaja ze roepen elkaar allemaal na en die mensen zeggen dan ook dat ongedekt geld, niet fysiek goud, noem maar op, waarde vast blijft? Het vertrouwen in de overheden hersteld? Dat al het andere tulpenbollen manie is? Bij vraag en aanbod van vertrouwen in machthebbers/overheden enz. voorspel ik dat meer en meer mensen gaan doorzien WAT hun agenda is. En dat via angst zaaien de mensen gevoelig gemaakt worden en dan straks gaan verbieden zeker om bitcoins, fysiek goud, zilver, munten, huizen enz. te bezitten? En deze extra te gaan belasten/beboeten of zelfs het eigendom daarvan wie weet wel te gaan verbieden en die mensen na te jagen?

  Ik denk dat we voor 1-1-2030 crypto's van de centrale banken hebben, maar dan wel weer die niet zoals de bitcoin gelimiteerd zijn. Bezit wordt omgezet, afgenomen, verboden of geboycot en zo ontstaat de grootste GELD / WAARDE oorlog die je maar kunt bedenken. Hard werken loont dan op een andere manier. Slaafs aan de machthebbers die van iedereen een soort van loon/geld slaaf hebben gemaakt, en met dat loon? is er niet bepaald een TRUE PRICING van vraag en aanbod, nee geen vertrouwen meer maar een opgelegd stukje illusie die niets met vraag en aanbod te maken heeft. Gewoon even de geldpers aanzetten? Wie heeft daar nog vertrouwen in? Daarom is juist die BTC en ook bv. fysiek goud, munten enz. een betere investering op de lange termijn. Het monetaire systeem is gewoon failliet en gebaseerd op een verkeerd soort vertrouwen op een verkeerde manier. Juist doordat de koppeling met goud en dus gedekte hoeveelheden is losgelaten! Is alles daarna speculatie en vertrouwen geworden wat ik juist dus uit heb gelegd als de nieuwe tulpen rally. De waarde creatie van ongedekte papieren schuldbewijzen of straks dus zelfs ongedekte en ongelimiteerde centrale bank crypto's.
 13. forum rang 4 efreddy 19 januari 2021 11:42
  quote:

  efreddy schreef op 18 januari 2021 00:16:

  En wie daarstraks 0.02 ETH kocht aan 1040€ ,ETH noteert momenteel 1029€,die heeft dus al 0.22 € verloren ,dus zeer gevaarlijk ,zeker van afblijven want zoals eerder al gemeld, enkel voor de happy few.
  Ondertussen ETH nu 1130€ en wie 0.02 ETH gekocht heeft aan 1040€ heeft nu 1.8€ winst, die winst snel verzilveren dus want je loopt een gigantisch risico ,het kan weer gaan dalen , daling is zelfs al bezig want ETH heeft 1153 € genoteerd.
  Tijd om te panikeren,snel verkopen!!!!
 14. forum rang 4 efreddy 19 januari 2021 12:51
  quote:

  efreddy schreef op 19 januari 2021 11:42:

  [...]

  Ondertussen ETH nu 1130€ en wie 0.02 ETH gekocht heeft aan 1040€ heeft nu 1.8€ winst, die winst snel verzilveren dus want je loopt een gigantisch risico ,het kan weer gaan dalen , daling is zelfs al bezig want ETH heeft 1153 € genoteerd.
  Tijd om te panikeren,snel verkopen!!!!
  Ondertussen ETH 1167 € ,wat een gigantische risico's lopen degenen die hun 0.02 ETH nog niet hebben verkocht toch om maar van de risico's die de idioot efreddy met zijn 0.38 ETH loopt nog maar te zwijgen.
40 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gerelateerde instrumenten

 1. BTC/CHF mei '20
  6.865,7200
  0,00% 0,0000
 2. BTC/EUR mei '20
  6.469,16
  0,00% 0,00
 3. BTC/USD 11:41
  18.995,92
  -6,30% -1.277,59

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links