Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Brussel betaalt 15,50 euro per dosis coronavaccins Pfizer'

Reacties

62 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 | Laatste | Omlaag ↓
 1. forum rang 4 ramp 2017 20 november 2020 20:44
  quote:

  De amateur schreef op 20 november 2020 15:05:

  [...]

  Komt omdat je niet naar het aantal doden moet kijken. Klinkt hard maar dat zal de meeste een worst wezen. Probleem met covid is het aantal ernstig zieke patienten die op de IC komen en onze gezondheidszorg overbelasten.

  Schadelijk gevolgen vaccins wil ik graag een betrouwbare bron zien. Alle kindervaccins bijvoorbeeld weten we heel erg goed dat die veilig is en ons op weg helpt bepaalde ziektes de wereld uit te helpen.
  Helaas zijn er nog al wat kinderen gehandicapt door vacinaties , maar dat wordt ontkend, maar is wel een feit , ook heeft vacinatie veel problemen voorkomen , dus is een afweging die je zelf moet mogen maken zonder oordeel van politieke correctheid of andere leugens , zelfbeschikkingsrecht recht is groot goed dat gekoesterd en beschermd moet worden overheid probeerd dat aan alle kanten af te nemen , zie het gedwongen kader tegenwoordig op bevel demonen 66 mbt organen diefstal na overlijden .... je wordt geschoffeerd als je dat niet wil ..
 2. [verwijderd] 20 november 2020 21:28
  Het probleem bij de COVID-cijfers die we dagelijks krijgen voorgeschoteld is dat we lang niet alles horen. We horen het aantal besmettingen en de ziekenhuisopnamen (regulier en IC). Wat we niet te horen krijgen is dat er alleen al in Nederland tienduizenden (vaak nog jonge) mensen zijn die thuis COVID hebben uitgeziekt maar na een half jaar nog steeds met ernstige klachten rondlopen waardoor ze niet goed kunnen functioneren. Hartkloppingen, kortademigheid, concentratieproblemen, bizarre vermoeidheid etc. etc. Er wordt door artsen geopperd dat COVID de Polio is van de 21e eeuw. Ze zien chronische hersenschade, hart en vaatziekten en schade aan andere organen waarvan ze niet weten hoe dat zich gaat ontwikkelen. Bij een flinke groep mensen in hun 20, 30, 40er jaren.

  Onze kinderen krijgen in de eerste jaren van hun leven een dozijn vaccinaties. Ook tegen Polio, maar dat terzijde. Slechts een klein groepje mensen wil dat liever niet, de rest van ons denkt er eigenlijk niet eens over na. Dat doe je gewoon. Nu is er een vaccin ontwikkeld voor een toch best serieuze ziekte en dan gaan hele volksstammen piepen dat ze zich niet gaan laten vaccineren. Ik snap daar helemaal niets van.

  Het nepnieuws dat het vaccin niet veilig zou zijn is... nepnieuws. De ontwikkeling van het vaccin is ge-fast-tracked maar precies dezelfde stappen zijn doorlopen als bij de vaccinaties die we zonder blikken of blozen bij onze babies en jonge kinderen laten zetten.

  Het is pure massa-hysterie. Denk gewoon goed na voor jezelf en laat je niet leiden door wat een stel idioten op het internet zet.
62 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Pfizer Inc

49,270 05 aug
-0,590 -1,18%
Premium

Pfizer: cijfers top, koers flop

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Ontdek IEX Premium

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links