Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

'Trump wil snel vergunningen voor olieboring natuurgebied Alaska'

Reacties

39 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
 1. Wired 14 november 2020 12:05
  Beste trump aangangers. De tijd van schreeuwen is ten einde. Als u met ongefundeerde uitspraken denkt deel te kunnen nemen aan een debat dan is hier een wake up call. Wanneer uit uw uitspraken blijkt dat u beschikt over een gebrekkige kennis van zaken zal u niet serieus genomen worden en wat mij betreft worden ge-mute.

  Leuk weekend toegewenst.
 2. BIUSEE 14 november 2020 16:13
  Zo te lezen is de Eurobench lezer bepaald geen fan van Trump. Wel, hij heeft zeker ook goede dingen gedaan en zijn democraten met Biden een goed alternatief?? Ik heb ze vier jaar alleen zien afgeven op Trump, maar zelf met beleid komen, ho maar. Het zijn eigenlijk grote sukkels die democraten!
 3. Wired 14 november 2020 16:32
  quote:

  rationeel schreef op 14 november 2020 16:00:


  [...]
  Misschien met kop in het zand steken?;)

  Als jij het negeren van ongefundeerd schreeuwen of het negeren van complot theorien, kop in het zand wil noemen..
  Dan ja.

  Ps. Ik ben geen gemiddelde lezer hier. Kom hier slechts af en toe en dat komt doordat deze site geen mute-button heeft waardoor het lezen van het forum dankzij een hoge mate van nonsense noise voor mij een lage user experience biedt.
  Ben er nu trouwens ook wel weer klaar mee.
  De groenten.
 4. Ivo Fl 14 november 2020 20:28
  @Trump veel voor elkaar gekregen? Niet echt eigenlijk. The Wall...die Mexico zou gaan betalen? Los van wie het gaat betalen...er is maar een paar kilometer bijgekomen...en die heeft Mexico niet betaald. Minder importeren van China? Prima...in september onlangs, zijn nieuwe records gebroken! Obama-care....zijn afgrijnzen....nog intact.

  Hij heeft veel geroepen, weinig concreets gedaan. En dat de economie goed ging....dat mag ook wel als je de belasting enorm verlaagd...wat vooral de rijken erg fijn vonden. Terwijl zijn verkiezing-belofte was; take care of the middle men. Niets van terechtgekomen. Sterker nog....als je gaat inlezen in wat hij bereikt heeft...valt vies tegen. Dat blijkt ook wel toen nota bene FOX vroeg; and mister president...what are your plans for 2021 and after?...Trump; it's gonna be great...zonder ook maar 1 ding te noemen wat hij gaat doen.....it's gonna be great...nul plan...net als 2016-2020...leven met de waan van de dag.

  Ik vrees een beetje voor de komende tijd. Immers, hij is nog steeds president, maar reageert als een klein kind die geen ijsje krijgt. Die kids, kunnen zaken gaan slopen uit wraakt en Trump lijkt hetzelfde pad te gaan volgen...alleen hij is...74 en de gevolgen zijn groter.

  Dat Obama niet veel heeft kunnen bereiken in de ogen van velen, dat kan. Maar let wel; de senaat was rood en die hield gewoon alles tegen. De verwachtingen van Biden moeten dan ook getemperd worden want in jan. zal blijken of Georgia de laatste rode senatoren v/d senaat (=1e kamer) gaat brengen. Indien zo...en daar lijkt het op....dat zal ook Biden weinig kunnen bereiken en dus ook een klein stimulus pakket gaat komen wat een rebound v/d US economy zal vertragen....spannende tijd !
 5. [verwijderd] 15 november 2020 14:37
  quote:

  Lepre Chaun schreef op 13 november 2020 22:31:


  De media kunnen niet de winnaar aanwijzen van de US verkiezingen.
  Er is nog niks definitief er zijn nog rechtsgangen en zaken en procedures.
  Dat heet een Rechtsstaat .


  Keep on dreaming. Het is over en uit voor Bokito. Alle rechtzaken worden afgewezen, misschien hier en daar een kleintje die een kansje maakt. Gaat het verschil niet maken. Uitstel van executie. De tientallen rechtzaken die tégen Trump worden voorbereid gaan wel spannend worden. Vooral die van de staat New York. De attorney general van NYC is al vier jaar bezig met dossiers aanleggen. De Trump empire gaat instorten en Donald gaat achter de tralies. Een federaal pardon van hemzelf of Pence (als hij een weekje president wordt gemaakt) zal etvoor zorgen dat federale rechtzaken tegen Donald lastiger worden. Als ie dat doet is het indirect wel een schuldbekentenis van landverraad en dood door schuld (200.000 COVID doden). We zijn nog niet van Trump af, maar vanaf 20 januari wordt het eindelijk leuk. Er gaan geruchten dat hij gaat vluchten naar de VAE.

  m.youtube.com/watch?v=_VTp-UFxEHA
 6. forum rang 4 MartijnN1932 16 november 2020 07:30
  Volgens mij heeft biden in meerdere staten de overhand.
  alle stemmen zijn geteld,
  er is nu een hertelling bezig.

  mag ik u erop wijzen dat Trump in 2016 direct na de verkiezingen
  een veel kleinere marge had dan Biden nu

  en daarnaast 4 miljoen meer kiezers voor Biden hebben gekozen.

  Biden heeft gewonnen Fraude is niet aan de orde, anders hadden de republikeinen
  niet de meerderheid in de senaat gehouden en waren de democraten geen zetels kwijt geraakt in het huis van afgevaardigden.

  Resultaat van de verkiezingen Biden heeft de meerderheid van de stemmen gekregen en Trump kan niet tegen zijn verlies..
 7. forum rang 4 MartijnN1932 16 november 2020 07:37
  quote:

  BIUSEE schreef op 14 november 2020 16:13:


  Zo te lezen is de Eurobench lezer bepaald geen fan van Trump. Wel, hij heeft zeker ook goede dingen gedaan en zijn democraten met Biden een goed alternatief?? Ik heb ze vier jaar alleen zien afgeven op Trump, maar zelf met beleid komen, ho maar. Het zijn eigenlijk grote sukkels die democraten!


  Ach onder de democraten is de werkloosheid van 10% naar 4% gezakt (periode Obama)
  destijds onder Clinton was er een begrotings overschot.

  Legacy van Trump

  10% geregistreerde werkeloosheid, een daling van het GNP van 15%
  een overheidsschuld van 98% en een begrotingstekort van 3 biljoen dollar.
  Omringende landen van de VS zitten in nog zwaarder weer vanwege zijn America First politiek
  Grotere verdeeldheid onder de USA bevolking
  zijn aanpak of beter gezegd het gebrek er van t.a.v. covid-19 heeft ook behoorlijk veel schade veroorzaakt..  Wat hij wel volgens zijn kiezers positief en daad werkelijk heeft gedaan is de immigratie terug gebracht met 60%
  (tenkoste van kinderen die van hun ouders worden gescheiden bij binnenkomst)
 8. forum rang 8 Kaviaar 16 november 2020 08:48
  Trump gaat enkel voor geld en de economie. Een eigenschap van een ondernemer. Wat hij nu wil doen geeft aan dat hij niets met milieu van doen heeft en wil hebben. Korte termijn; politiek. Gelukkig duurt zijn termijn niet lang meer.
  Trump wil nog even tekeer gaan tegen de Democraten en hun een hak zetten. Kinderachtig gedrag. Alles draait om Trump zelf.
 9. forum rang 7 Lepre Chaun 16 november 2020 09:19
  quote:

  Kaviaar schreef op 16 november 2020 08:48:


  Trump gaat enkel voor geld en de economie. Een eigenschap van een ondernemer. Wat hij nu wil doen geeft aan dat hij niets met milieu van doen heeft en wil hebben. Korte termijn; politiek. Gelukkig duurt zijn termijn niet lang meer.
  Trump wil nog even tekeer gaan tegen de Democraten en hun een hak zetten. Kinderachtig gedrag. Alles draait om Trump zelf.


  Niet de VS maar wel Canada, China en Rusland voeren inefficiënt beleid om klimaatopwarming te beperken

  Industriële krachtpatsers


  De industriële krachtpatsers zijn een derde categorie. Denk daarbij aan China, Saudi-Arabië, Rusland en Canada. Zulke landen stoten grote hoeveelheden koolstofdioxide uit zonder enige moeite te doen om die tot het minimum te beperken.

  Helaas is de fractie landen die zich volgens de berekeningen aan de voorgeschreven opwarming kan houden, veel kleiner dan de fractie die de streeftemperatuur overschrijdt.

  De VS behoren wel degelijk tot die eerste groep,

 10. forum rang 9 objectief 16 november 2020 09:41
  quote:

  Lepre Chaun schreef op 16 november 2020 09:19:


  [...]

  Niet de VS maar wel Canada, China en Rusland voeren inefficiënt beleid om klimaatopwarming te beperken  Fake nieuws; China spendeert tientallen miljarden aan duurzame energie o.a. zonnepanelen/elektrische auto;s/spoorwegen etc. etc.
 11. Rabbithole 16 november 2020 10:16
  quote:

  Lepre Chaun schreef op 13 november 2020 22:31:


  De media kunnen niet de winnaar aanwijzen van de US verkiezingen.
  Er is nog niks definitief er zijn nog rechtsgangen en zaken en procedures.
  Dat heet een Rechtsstaat .


  De rechtsstaat is precies datgene wat Trump in 4 jaar tijd in sneltreinvaart heeft afgebroken.
  Er zijn al heel veel rechtszaken geweest over de stembusfraude, en geen enkele rechter heeft ook maar iets bewezen geacht van wat Trump beweert.
  Trumps versie van rechtsstaat is dat iedereen die hem tegenspreekt FAKE is, of het nu journalisten zijn of rechters of politici. Zijn rechtsstaat is met andere woorden een dictatuur.
  Trump is bezig met een levensgevaarlijk spel wat zelfs kan eindigen in een burgeroorlog als hij zijn 'Proud Boys' (Stand back and stand by....) los laat om zijn rechtsstaat te herstellen.

  Wat er nu in Amerika gebeurt is wat er in een derde wereldland zou gebeuren. Kijkend naar de Sociaal economische ongelijkheid en de enorme armoede in Amerika is het ook een derde wereldland. Nu met het openlijk dictatoriale optreden van Trump is Amerika echt een bananenrepubliek geworden. De komende 2 maanden zullen duidelijk maken hoever het land hierin is afgezakt.
39 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links