Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Pharming wil tweede notering aan Amerikaanse Nasdaq

Reacties

25 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
 1. forum rang 4 Beursplein 5 29 oktober 2020 10:28
  AMSTERDAM (AFN/BLOOMBERG) - De resultaten van olie- en gasbedrijf Shell in het derde kwartaal waren sterk. Dat zeggen analisten.

  ING geeft aan dat de cijfers ruim boven de consensus uitkomen, terwijl het dividend wordt verhoogd. Shell zegt het dividend nog verder te willen opkrikken en denkt aan aandeleninkoopprogramma's, terwijl de schuld moet worden verlaagd. Het advies bij ING staat op hold, met een koersdoel van 16,50 euro.

  RBC Capital (outperform) zegt dat vooral de vrije kasstroom hoger uitviel dan verwacht en wijst eveneens op de plannen om de schuld te verlagen, met ook een verhoging van het dividend. RBC denkt dat mogelijk ergens medio 2021 Shell kan gaan overgaan tot de inkoop van eigen aandelen.
 2. palmera 19 november 2020 13:13
  Kan iemand niet eens iets zinnigs op zo'n forum zetten. Ik heb bijv. van mijn bank een verzoek gekregen virtueel te stemmen op o.a. statuut wijziging en het beloningssysteem voor de Raad van Bestuur. Geen onbelangrijke zaken lijkt me. Ik zou best willen weten wat mede-beleggers hierover denken.
  Of heb ik soms een Topic dat daar over gaat over het hoofd gezien?
25 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Pharming Group

0,736 26 nov
+0,736 0,00%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links