Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Omslag te zien bij zakelijke tak KPN'

Reacties

9 Posts
| Omlaag ↓
 1. [verwijderd] 5 oktober 2020 15:08
  Ja ja, "zakelijke televisie"?

  Alle grotere, beursgenoteerde bedrijven zijn weg bij KPN of gaan zeer binnenkort weg, dan spreek ik niet over de slager om de hoek met drie mobiele aansluitingen plus een vaste lijn, gewoon de +10K klanten die all over the world bellen en browsen.

  Als multinational met ook een kantoor in Nederland zit je niet bij KPN, een aanbieder als Vodafone doet heel Europa en als het moet de rest erbij op een nota, wel zo handig!

  De groei bij KPN kan nooit meer dan 1% zijn, de markt hier is verdeeld, de posities zijn gezet, de particulier wil nog wel eens wisselen, de zakelijke markt is niet meer geintresseerd in KPN, het bedrijf is simpelweg te klein geworden om efficient te opereren.
 2. [verwijderd] 5 oktober 2020 15:21
  Er was groei bij alle telecommers door de boom van thuiswerken, en natuurlijk ook meer snelle internet aansluitingen.
  KPN hint op groei van de particulier die nu noodgedwongen thuiswerkt en misschien wel thuis blijft werken.

  De uitstroom bij KPN grootzakelijk was de laatste jaren fenomenaal, dat waren zeker geen campingklanten die voor 5 euro per maand aan tikken verbruikten.

  KPN is oubollig in een zeer beperkte markt: een strook land van 250 bij 120 kilometer(Nederland)

  Ik kan geen enkele grote naam voor me halen die de afgelopen jaar bij KPN binnen kwam, gewoon een bedrijf met een paar duizend gebruikers dus! ze zijn er gewoon niet, de snoep is verdeeld, is op, de trommel is leeg voor KPN....
 3. [verwijderd] 5 oktober 2020 15:41
  "Die divisie, die zakelijke klanten van eenpitters tot grote partijen als NS en UWV bedient, is het belangrijkste hoofdpijndossier van het voormalige staatsbedrijf: de omzet daalt al zo’n tien jaar gestaag. Terwijl KPN op de consumentenmarkt met alles-in-één-pakketten de concurrentie lang een stap voor was en de grootste omzetdaling wist te stelpen, trekken de slechte resultaten op de zakelijke markt de cijfers van het telecombedrijf kwartaal na kwartaal naar beneden"(FD.nl)

  UWV en NS zijn binnenlandse grootverbruikers, maar dat is gewoon overheid, broekzak/vestzak dus.
  De Unilevers, Philipsen en Akzos zijn reeds lang geleden verdwenen en blijven weg van het veelgeplaagde telecom bedrijf.

  Mevrouw Snoep verwacht in de tweede helft van 2021 misschien dat het stopt met de omzet implodering van de zakelijke markt, de reden van het waarom wordt niet duidelijk uit het gesprek, tegen die tijd zal ze misschien zijn overgehopt naar Tele2.
 4. [verwijderd] 5 oktober 2020 16:15
  "Daarvoor ben ik gekomen."

  En meestal vertrekken ze ook weer om dezelfde reden, wie is nu de CEO van KPN?

  Sinds Kamps zit alles op slot, dat het bedrijf nog in de notering staat is al een raadsel, laat staan die 2 euro dat het aandeel nu kost.

  Het is een lokale buurtsuper met dito gebruiksaanwijzing: vaste kleine klantenkring, veel producten tegen de houdbaar datum aan, de omzet wijkt maximaal 85 euro af van het voortschrijdende dag gemiddelde, ons kent ons cultuur, enkele medewerkers die er al langer dan 30 jaar werken, geen winkeldieven in de buurt....
 5. Henri Nostradamus 5 oktober 2020 18:37
  De managers bij KPN zijn altijd al van alle visie gespeend geweest. Bot bezuinigen is het enige wat ze kunnen. Zonder vernieuwende telecomvisie met bijbehorende innovatieve producten kan KPN het gewoon schudden. Deze club heeft het gewoon niet en met een middelmatige ‘misschien’ manager ga je het zeker niet redden. Overname kandidaat op z’n best of gewoon einde verhaal a la Nokia en andere bedrijven die niet met de tijd mee konden. Iedere euro die he hierin investeert is weggegooid geld. HN
9 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

KPN Koninklijke

3,190 09:38
+0,018 +0,57%
Premium

KPN houdt vast aan jaarprognose

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Ontdek IEX Premium

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links