Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Voorzichtige winsten op Europese beurzen

Reacties

10 Posts
| Omlaag ↓
 1. [verwijderd] 21 augustus 2020 13:36
  k/w's gemiddelde nog duurder dan tijdens het Dot.com bubble hoogtepunt.

  En dat wetende dat deze dure waardering voor alle aandelen bij elkaar vooral gedragen wordt door koerswinsten van de wel bekende fondsen die zo goed als alleen maar omhoog gaan vs het clubje fondsen wat bij elke scheet weer vele procenten in elkaar stort.

  Probleem is dat zodra de bubble barst in de lucht aandelen de rest vanwege de gatenkaas die ze veroorzaken ook weer meegezogen wordt en uiteindelijk alle ingestapte particulieren eerder dit jaar en nog steeds allemaal weer op het hakblok gaan.

  De historie zal zich weer herhalen alleen deze keer is met geforceerde negatieve rente de hele particuliere markt de beurs op gejaagd in tegen stelling tot de foldertjes in de bus van de campingrally die uiteindelijk eindigde in de dot.com bubble.

  Knap gespeeld weer van de echt grote jongens in de markt die door al het gratis geld ook nog alleen maar meer geld onder beheer krijgen en alleen nog maar meer macht krijgen.
 2. [verwijderd] 21 augustus 2020 13:46
  quote:

  Jopie1962 schreef op 21 augustus 2020 13:01:


  Tsja, als de dollar steeds verder wegzakt, dan móeten de beurzen in de VS wel blijven stijgen om op gelijk niveau met ons te blijven.


  En waarom daalden de beurzen dan niet in Amerika toen de dollar zoveel duurder werd van 1.50 naar 1.05?

  Amerika wordt door het grote geld gekocht (gerepatrieerd) en al het ander wordt per saldo verkocht en geshort, als je het als land niet kan winnen dan ga je wel met van alles lopen dreigen en boetes en dergelijke om je zin te krijgen, helpt dat niet dan stap je ook nog uit allerlei organisaties om de wereld te destabiliseren om zo weer het belang aan te tonen van Amerika om de rust te brengen terwijl ze aan 2 kanten wapens leveren waarmee de eigen soldaten doorgeschoten worden.

  Het zal de elite allemaal worst wezen, zij blijven op veilige afstand en worden alleen maar nog rijker, niet alleen absoluut maar zeker ook relatief zodat hun voetstuk nog wat hoger wordt tov het gepeupel.
 3. forum rang 4 Ger1948 21 augustus 2020 14:43
  quote:

  Lepre Chaun schreef op 21 augustus 2020 12:18:


  Wat een onthutsend herstel AEX na de giga Groen koersen van USA gister en USA futures wijzen al weer op een Groene voortzetting .

  Inderdaad onthutsend: jou eeuwige geloof in alsmaar hogere koersen.
  Bekijk eens een keer een paar grafieken, van welk fonds of index dan ook, dan zul je moeten bekennen dat er pieken en dalen zijn. En dat zal ook nooit anders worden, maar houd de handel wel levendig en interessant. Niets, maar dan ook niets gaat in een rechte lijn omhoog.
  Maar als het jou een prettig gevoel geeft: voila : lekker doorgaan en de roze bril NIET afzetten.
  Good luck !!!
 4. Cph-cinq 21 augustus 2020 17:08
  quote:

  Patjepeeër schreef op 21 augustus 2020 14:18:


  Ik denk dat de maanden september en oktober wel eens zeer pijn kunnen gaan doen voor velen die onlangs zijn ingestapt.


  Daar zou je eens dik gelijk kunnen krijgen. Maar dat zou terug een stapje in de realistische richting kunnen zijn’
10 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

AEX

776,03 14:02
+776,03 0,00%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links