Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Rode cijfers voor Shell door coronacrisis'

Reacties

41 Posts
Pagina: «« 1 2 3 | Laatste | Omlaag ↓
 1. forum rang 7 jonas 30 juli 2020 19:42

  Het erge is dat zoals Drees wegschrijven allemaal maar kan. Waar is de PvdA die zegt: ben je gek geworden! En dan CDA zoals gewoonlijk als schapen meelopen met de hoop op de baantjes.

  VVD is nu inmiddels in te delen bij richting Groen LInks met nieuw lieve van Rutte zijnde Klaver. CU is altijd proberen niet in de hel te komen. D'66 satelietpartij van Brussel. SP begon goed met die spotjes die Brusselse werkelijkheid met vetgemeste Timmermans, maar in plaats van die lijn is erf koningin Marijnessen weer binnen de politiek correcte lijnen.

  En maar alles doen om FvD en PVV erbuiten te houden met praatjes over exclusiviteit en samenzijn en dat soort soft sociale academiegeklets. Niemand is voor uitsluiting enzo, maar ja om je als deugmens beter mens te voelen, moet je andere als slecht afschilderen.

  Zo werkt dat. En het werkt nog beter als je zoals Kaag geld van de ander zijnde de Nederlandse belastingbetaler naar de organisatie van je man kunt sturen!

  En VVD Rutte stond erbij te lachen als slappe zak. Hij moet gewoon die wanpresteerders bij de Shell top eens even goed de oren wassen. Bedrijf is geen politiek iets, maar moet gewoon tegen lage kosten produceren wat de klant wil en grote winsten maken en geen verdere flauwekul.

  Groet, Jonas
41 Posts
Pagina: «« 1 2 3 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

SHELL PLC

25,520 05 aug
+0,200 +0,79%
Premium

Aandeelhouder Shell komt niks tekort

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Ontdek IEX Premium

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links