Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Optimisme over coronavaccin stuwt AEX

Reacties

18 Posts
| Omlaag ↓
 1. Nofomo 15 juli 2020 09:33
  Ach, volgens mij is het bericht van Moderna een herhaling van de eerste uitkomsten een paar maanden terug. Toen ook 45 personen, alleen toen bij 8 personen antistoffen aangetoond. Het is allemaal geleuter, als je antistoffen inbrengt en je meet, dan tref je ze ook aan. Het mooiste is dat Moderna, na het eerste bericht, meteen 2 miljard kapitaal ophaalde, dezelfde dag nog. Wie hou wie voor de gek? Het grote harken vind nog steeds plaats.
 2. Afdeling inkoop 15 juli 2020 09:38
  Het vaccin is getest bij een groepje van 45 mensen onder de 55 jaar oud.

  Natuurlijk hebben deze personen slechts lichte bijwerkingen. Die zouden ze bij een normale besmetting ook gehad hebben. Het verloop en duur van de aanmaak van antistoffen is ook gelijk.

  Dus wederom hosanna voor niks. Eerst testen bij de risicogroep.
 3. forum rang 4 Ger 02490 15 juli 2020 09:55
  Optimisme over een coronavaccin doet de beurzen wereldwijd stijgen. Met angst en beven word dus wereldwijd de corona ontwikkelingen gevolgd.
  Hoop doet leven.....resultaten...daar werd alleen in het verleden naar gekeken.
  Trump zal er echt alles, maar dan ook alles aan doen om in het zadel te blijven. En daar past geen lage beurs bij, liever nog een paar geldpersen erbij.
  Het gekke is dat de hele wereld zo geleidelijk aan ook zo denkt gezien de beurskoersen.
  Trump for ever denken er nu heel veel, wereldwijd, ongelooflijk maar waar. Hopelijk komt de realiteitszin snel weer terug.
 4. Bogota 15 juli 2020 09:59
  Dit is nu al de tweede keer dat dit bedrijf met dit bericht komt, de CEO heeft zich al enorm verrijkt "de eerste keer met hetzelfde bericht" door zijn aandelenpositie in het bedrijf te verkopen( zie bloomberg).Dit bedrijf heeft nog niets gepresteerd op het gebied van medische uitvindingen. Vreemd dat de SEC niet optreedt in deze zaak maar die slapen waarschijnlijk. Wij wachten op het volgende biotech bedrijf dat ook een geneesmiddel heeft tegen dit virus.
 5. [verwijderd] 15 juli 2020 10:04
  Moderna, google dat even en dan vooral het recente verleden en dan heb je het idee dat je in een hele slechte film zit die waarschijnlijk eindigt met zombies of iets dergelijks.

  Er moet iets geroepen worden om weer te verklaren waarom de beurs weer omhoog gaat.

  De cijfers van ASML zijn het in ieder geval ook niet want die zijn totaal niet te rijmen met de huidige koers maar dat maakt allemaal niet uit als je in het groepje aandelen zit wat zogenaamd hot is.

  Aan de andere kant zou juist goed vaccin nieuws, mits het werkelijk iets was en dus niet van Gilead of Moderna of iets wat Trump promoot, goed moeten zijn voor de afgestrafte aandelen die het moeten hebben van de wel bekende economie waarvoor je buiten de deur moet gaan.... huh... wat is dat.... gevaarlijk..... blijf binnen...., aldus big tech.

  Nog meer data centra, dat is wat we nodig hebben.

  Gewoon lekker naar buiten en wat minder op die apparaten die je hele leven volgen en bestoken met rommel waar je helemaal niet op zit te wachten, hopelijk voorkomen we dan de volgende crach door weer een tech bubble.
 6. Big Loss 15 juli 2020 11:10
  Het virus blijft nog wel even, het vaccin laat op zich wachten en het V-vormig herstel loopt op z'n eind (op de financiële markten).

  Elke dag maar meer infecties, lockdowns, handelsspanningen, werkeloosheid die langzaam op gang komt, bezuinigingen, faillissementen, overheidstekorten en hogere belastingen en de komende Brexit.

  De US, Zuid-Amerika en India hebben het virus niet onder controle en zitten midden in de eerste golf. In Europa gaan we lekker met vakantie en geven het virus weer volop kansen. In september weer naar school en kantoor en in oktober de tweede golf in EU.

  Gelukkig hebben we goed leiderschap in deze wereld die ons door deze crisis leiden, ik noem meer de Trump, Bolsonaro, Xi, Putin, Erdogan, to name a few.

  Ja, ik ben ook positief. De komst van een vaccin mogelijk de eerste helft 2021 zou heel mooi zijn. Dart betekent dat COVID-19 onder controle is eind 2021.

  Tegen die tijd is de economie wel aardig teruggezet. Maar ....... staat ASML op 475, Adyen op 2614, Prosus op 185 en de AEX op 814.

 7. [verwijderd] 15 juli 2020 12:54
  V-herstel van de beurzen. Ik verwacht meer een L-vormig herstel waarbij we einde jaar ronde de 780 eindigen :). Ik hoop tegen die tijd dat ik voldoende oorlogskas hebt verdiend. Waarom?
  2021 kan het jaar van de super bear zijn ondanks het bijprinten van geld. Er is een natuurwet.
  Alles wat je toepast verliest zijn kracht als je hetzelfde truckje toepast...tenzij je het truckje pittiger toepast om de impact te behouden.
 8. [verwijderd] 15 juli 2020 13:42
  Hahaha! Ik hoop deze maand DBDD rond de 600 eindigt :) Maar eerst einde week moet het 590 aantikken! Dan wordt augustus een topmaand.
  Ik heb wat calls long staan waarop ik winst hoop te draaien. Ik had ze helaas te duur ingekocht.
  Tja...je leert ervan...wanneer weet je of je ze te duur inkoopt of niet. Het moment moet je mee hebben.

  Alleen hopen dat Trump tussendoor geen gekke fratsen uithaalt waardoor het sentiment omslaat.
  Ik hoop dat Trump even 2 maanden stabiel kan blijven :) :)
18 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

AEX

756,18 31 mrt
+3,72 +0,49%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links