Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

'Opleving corona blijft beurzen bezighouden'

Reacties

26 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
 1. forum rang 7 Branco P 28 juni 2020 23:59
  Lekker negatief bericht weer, het is duidelijk wat de journalisten willen! Een Longvirus heet het nu ook opeens... nu het op zijn retour is nog net even het virus nog wat aandikken. Wat zullen alle journalisten balen als het virus verdwenen is... moeten ze weer gewoon normaal aan het werk ;-)
 2. Verstraler 29 juni 2020 00:29
  quote:

  Pieter Vandewalle schreef op 28 juni 2020 19:28:


  Hooguit tot dinsdag nog wat lager, vanaf dan rollen ze weer over elkaar om extra steunpaketten uit te schrijven. Corona houdt de beurzen hoog. Pas wanneer het virus volledig verslagen is, zal er geen reden meer zijn voor ongebreideld gelddrukkerij, zal de schade duidelijk zijn en kijkt men weer naar de resultatrn van bedrijven en dan, pas dan zal de ganse boel wellicht in elkaar zakken. Voorlopig is het nog niet van dat, dus buy the dips!


  Ik denk toch dat op het moment dat de tweede kwartaalcijfers van AEX bedrijven worden gepubliceerd, de realiteit wel indaalt bij een ieder en de beurzen zakken.. dat gaat volgens mij niet afhangen van wanneer het virus verslagen is..
 3. Andy5 29 juni 2020 01:03
  quote:

  Studentenrekening schreef op 28 juni 2020 20:12:


  [...]

  Sorry, maar die hele vaccin praat slaat helemaal nergens op. Dat gaat er niet komen voor het einde van het jaar. Bovendien denk ik dat het ook terecht zal zijn wanneer mensen zich niet wensen te vaccineren met een middel dat in no time is ontwikkeld en waarvan de langetermijn effecten niet zijn getest.

  Ik ben niet tegen vaccineren. Ik heb alle spuiten gehad, maar voor zo'n nieuw middel waarmee groot economisch gewin kan worden gehaald ben ik toch wel enigszins wantrouwig.  Ik en met mij vele gezonde mensen zullen het vaccin niet nemen. Zeker niet als het in een jaar in elkaar geknutseld is. We wachten nog wel een jaartje of twee of het echt werkt....
 4. forum rang 4 MartijnN1932 29 juni 2020 08:49
  quote:

  Lepre Chaun schreef op 28 juni 2020 19:16:


  Staatsambtenaren hebben een groot deel van de nieuwe uitbraak

  toegeschreven aan jonge volwassenen

  die massaal naar bars gingen nadat ze ongeveer een maand geleden in het grootste deel waren heropend,

  waarbij velen van hen sociale afstandsbeperkingen negeerden

  die erop gericht waren de verspreiding van het virus te verminderen.

  tsja en wie krijgt er weer de schuld van ? De geweldige President Trump en zijn team .

  Bijna 80% van de sterfgevallen als gevolg van Covid-19 in Europa waren bij 75-plussers

  Bijna 80% van de sterfgevallen als gevolg van Covid-19 in Europa waren bij 75-plussers, een enorme tol van de oudste inwoners van de regio die het volksgezondheidsbeleid vormgeeft

  Dr. Hans Kluge, de regionale directeur van WHO Europa, onthulde dat 95% van de Covid-19-dodelijke slachtoffers op het continent mensen ouder dan 60 jaar waren. Bovendien was meer dan 50% van alle sterfgevallen in Europa mensen van 80 jaar of ouder.


  Tja en een deel van de niet sterfgevallen houdt er een chronische aandoening op na waardoor ze niet meer zoals vroeger kunnen functioneren..

  En als er te veel gevallen zijn, kunnen veel besmette mensen niet meer geholpen worden en zal het aantal doden onder de 60 ook significant stijgen..
26 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links