Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Coronavrees drukt Wall Street in het rood

Reacties

33 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
 1. FransK69 21 juni 2020 11:54
  Verschillende TA-specialisten zeggen dat we op termijn (kan nog maanden duren) naar een tweede bodem gaan. Ik vraag het me af, met zoveel liquiditeit, waar moeten de mensen met hun geld naar toe? TA gaat in feite over steeds terugkerend gedrag van mensen. Maar is het gedrag van mensen en wat ze met hun geld doen niet veranderd door Corona en de FED? En kan TA dit al inschatten?
 2. forum rang 8 Lepre Chaun 21 juni 2020 12:10
  een grote tweede golf onwaarschijnlijk is.

  Een vooraanstaande Belgische viroloog zei deze week dat er in België wel lokale uitbraken zullen zijn, maar dat een grote tweede golf onwaarschijnlijk is.

  Door minimaal 1,5 meter afstand te houden en regelmatig handen wassen is de kans op besmetting klein. Door die maatregelen is Nederland volgens Berends effectief geweest in het terugdringen van het aantal besmettingen.

  Andreas Voss is arts-microbioloog in het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen.
  Het aantal mensen dat voor besmetting vatbaar is, is lager dan eerst. En we zijn beter voorbereid. Ik zie geen reden waarom een tweede golf hoger zou zijn dan de eerste."

  Sake de Vlas is hoogleraar infectieziektemodellering aan het Erasmus MC. Hij denk niet dat Nederland wordt getroffen door een grote opleving van het virus.

  The only way is Up.

 3. Rubicon 21 juni 2020 14:05
  quote:

  Dividend Collector schreef op 20 juni 2020 18:05:

  [...]

  Waarom is de post van jan de vakman verwijderd? Hij plaatst gewoon elke week een terugblik op de beurs op zijn eigen wijze. Niets mis mee , toch?
  Daar is in die zin heel veel mee mis, daar zijn schrijfsels doorspekt zijn met ongewenste geloofsuitingen. Kennelijk heeft dit heerschap de onbedwingbare behoefte zijn religie uit te venten.
  Dat doet hij dan maar elders, maar niet op een beleggingsforum. De man kan wellicht beter investeren in hemelse rijkdom.
33 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

NY-DJ-Industrial Avg

0,00 nov '18
0,00 0,00%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links