Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Beurzen pakken opmars weer op

Reacties

15 Posts
| Omlaag ↓
 1. Watchdog 5 juni 2020 10:04
  Wat in Maart neerwaarts gebeurde, gebeurt nu opwaarts.
  In Maart ontstond er een overshoot naar beneden (tot AEX 390). Aandelen waren toen goedkoop. Toen was de vraag: wie durft als eerste te kopen?
  Ondanks al het optimisme, gebeurt datzelfde nu opwaarts. De meeste aandelen zijn nu veel te duur. Ik denk dat als we bij een kantelpunt komen, de neerwaartse reactie ook weer fors zal zijn. Alleen wanneer en op welk niveau dat kantelpunt komt is de grote vraag. Wie durft zijn aandelen als eerste te verkopen?
 2. Wolff in schaapskleren 5 juni 2020 10:06
  nou, ik heb het meeste inmiddels verkocht hoor. dit herstel gaat veel te snel, er gaat echt een reactie komen naar beneden. Timing is natuurlijk onzeker, maar liever een paar procent naar boven missen nu dan met de gebakken peren blijven zitten als de terugweg naar beneden is ingeslagen.
 3. forum rang 4 createmonnie 5 juni 2020 10:09
  Dit is toch ook niet meer te volgen zo.... Weken van forse daling en nu weken van forse stijging. Wie kan mij vertellen wat er aan de hand is. We kunnen uiteindelijk alleen gissen op waarom de beurs zo stijgt. Ik twijfel zelf aan handelaren die vertrouwen hebben in het gratis geld. Zij zullen uiteindelijk als eerste verkopen, waarna de particuliere mogen fluiten naar hun centen.
 4. forum rang 4 boomer92 5 juni 2020 10:49
  quote:

  Wolff in schaapskleren schreef op 5 juni 2020 10:06:

  nou, ik heb het meeste inmiddels verkocht hoor. dit herstel gaat veel te snel, er gaat echt een reactie komen naar beneden. Timing is natuurlijk onzeker, maar liever een paar procent naar boven missen nu dan met de gebakken peren blijven zitten als de terugweg naar beneden is ingeslagen.
  pffff dit is trol tolick nieuwe (andere ) alias !!!!!!!!!!!!!!!! heeft helemaal niets verk. zit al maanden short !!!!! laf figuur die nu met een nieuw alias weer de zelfde shit verkoopt . waar zijn timmetje en fair v ? iex vind dit allemaal goed ? maanden short ,short roepen en als het maar niet gebeurt met ander alias verder trollen !!!!
 5. Mr_Baldy 5 juni 2020 11:02
  ik ben gisteren ook volledig uitgestapt en ben blij dat ik nu niet meer in de markt dit. Dit gaat waarschijnlijk nog wel even door met deze gekheid, maar wat ik gisteren al zei ik vertrouw het voor geen kant, en het kan zo ook weer omslaan. Ik wacht wel, desnoods stap ik op hoger level weer in als alles weer een beetje normaal is, maar deze markt is zeer gevaarlijk (voor mij althans)
 6. Felix66 5 juni 2020 11:44
  De hele beurs is niets meer dan een cover-up dat het hele financiële systeem naar de klote is.
  De beurzen, de huizenmarkt vertegenwoordigen de inflatie van al het gratis creëren van fake money.
  Voor 2008 zagen we ook de hele avond advertenties langskomen dat je wel erg dom bent als je niet belegt. Ze proberen zoveel mogelijk beginners aan te trekken en lekker maken met koersen die alleen maar omhoog gaan..... maar iets wat ongefundeerd blijft stijgen dat kan rekenen op een gigantische crash.

  Je ziet hier ook mensen die al langer in aandelen zitten, dat ze steeds sceptischer worden, dat ze het ook niet kunnen geloven.

  Wat veel mensen over het hoofd zien is dat voordat het covad19 virus uitbrak de economieën wereldwijd al richting recessie gingen. Covad19 heeft alles doen versnellen en verdiepen. Niemand weet of er een tweede golf gaat komen en waarom zou na het virus die komende recessie plots weg zijn? Wereldwijd gaan bedrijven failliet, miljoenen banen verloren.

  Sinds wanneer blijven beurzen stijgen alleen op hoop..... sinds koersen niet meer de echte economie vertegenwoordigen maar door Centrale Banken worden geïnjecteerd met gratis fake money.
  Beurs analisten zitten er niet om u de waarheid te vertellen... die zitten er om zoveel mogelijk waardeloze FIAT producten te verkopen. Zeer weinigen zal het een worst wezen of u er in de toekomst alles door kwijt gaat raken.

15 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

AEX

669,01 28 jun
0,00 0,00%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links