Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'AEX verder omhoog na forse winstbeurt'

Reacties

30 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
 1. nasdaq-investor 19 mei 2020 09:59
  Ik denk niet dat je moet kijken naar het hele virus gebeuren . Als je dat eens buiten beschouwing laat en je kijkt gewoon naar de data nu en de daarbij horende koersen dan is het opwaartse potentieel zeer beperkt. Ik zie de DJ echt niet terug gaan naar regionen van 26-27k deze zomer. Voor het virus er was waren de P/E al dermate hoog dat er door veel inst. beleggers afscheid genomen werd van de aandelen.

  Ik blijf voor het meest cash nu ...misschien heb ik het wel helemaal mis en knalt ie naar de 30k in no time ....maar dan is het voor mij ook een teken om te gaan stoppen met beleggen en een andere bezigheid te gaan zoeken want het heeft dan compleet niks meer te maken met de economische omstandigheden of het presteren van de bedrijven op zich.

  De geloofwaardigheid van de beurs staat hier ook op het spel.
 2. Waarzegger 19 mei 2020 11:55
  quote:

  Studentenrekening schreef op 19 mei 2020 09:18:

  Heel eerlijk. Volgens mij hoopt de beurs meer op een tweede golf dan een vaccin. Bij een tweede golf is de kans immers groot op een tweede shot heroïne van de centrale banken... Een vaccin betekent ineens afkicken. Volgens mij is de tweede massale stimulus ook al een beetje ingeprijsd...
  Wanneer er een tweede golf komt, nemen ook de risico's navenant toe; immers de problemen bij de 1e golf zijn onvoldoende hersteld. De parallel met drugs is treffend; het effect is steeds minder en je hebt steeds meer nodig. En hoe meer je neemt, hoe minder geloofwaardig je bent.
 3. Pavlov44 19 mei 2020 12:31
  quote:

  Alex W schreef op 19 mei 2020 09:21:

  [...]

  Volgens mij hebben we net 2 weken blinde paniek gehad bij beleggers en de centrale banken of was je toen op vakantie?
  Ik koop nog steeds langlopende puts (22/23) bij van mijn eerdere crash winst. 615 naar 400 = 2000%.
  Iets zegt mij dat ik hier meer kans heb dan in het casino.

  In 2008 was er hier op het forum iemand die aantoonbaar al een tijd flink in de puts zat van toen er nog niks aan de hand was. Die liep toen binnen bij Lehman en had het lef om te blijven zitten ook tijdens de initiele bulltraps en verkocht uiteindelijk begin 2009 op min of meer de bodem. Ik geloof 4 ton winst. Dat zijn nog eens mooie verhalen. Werd toen ook door iedereen hartelijk gefeliciteerd. Ik zie dat nu niet meer gebeuren (die hartelijke felicitaties dan).
30 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links