Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Beleggersvertrouwen zakt dieper weg door coronacrisis'

Reacties

44 Posts
Pagina: «« 1 2 3 | Laatste | Omlaag ↓
 1. forum rang 4 boomer92 27 april 2020 02:17
  quote:

  FairValue schreef op 26 april 2020 17:29:

  De beurzen laten een ander beeld zien maar wellicht zie jij andere standen dan ik.
  geen roze , groene of zwarte bril kan jou nog helpen ??? ik zie de werkelijkheid maar goed je reageert toch nooit ! wauwelt morgen weer in alle draadjes door omdat je zo scheef zit !! neem je verlies en ga terug naar school !
 2. forum rang 4 boomer92 27 april 2020 02:29
  quote:

  FairValue schreef op 26 april 2020 14:41:

  [...]

  Mooie wereld leef jij... je praat naar je positie en hebt geen kaas gegeten van economie en daarnaast negeer je ook nog eens opinies van mensen die er wel verstand van hebben. In stappen op de top, je laten leiden door experts en nu zelf de zogenaamde kenner gaan uithangen. Gewoon niet lopen zaniken en lekker in beleggingsfondsen gaan. 

  De effecten van corona op de economie zijn nog ongewis. Dat de economie hier zo maar boven op is zonder meer uitgesloten. Bedrijven gaan snijden in de kosten, consumenten deden dat al omdat ze niet kunnen uitgeven maar raken ook inkomsten kwijt door ontslag en minder rendement op vermogen en overheden compenseren dat niet.Een recessie is het gevolg en daar horen andere koersen bij. De vraag is hoe lang de recessie duurt. En aandelen die nu slechts 10 tot 20% van de top koersen is veel en veel te hoog.
  wauw jij praat toch vooral naar je positie !!!!! 450 al short en maar wauwelen
 3. forum rang 6 Thorgall 27 april 2020 07:29
  quote:

  webama schreef op 25 april 2020 13:27:

  Het kan niet anders dan dat de beurs nog een forse correctie gaat maken. Ik verwacht zelfs op zeer korte termijn. Maar ook in deze tijden kun je gewoon long zitten, zolang je wel maar logisch blijft nadenken en in de goede dingen belegt. Wie nu belegt in luxegoederen (bijvoorbeeld LVMH), de auto-industrie of winkelvastgoed snapt het spel van beleggen niet. Maar sectoren als medische apparatuur, chips, software, social media en medicijnen blijven gewoon doorlopen, crisis of geen crisis. Zelf zit ik belegd in NVIDIA, Pinterest, Pharming, Aytu, Microsoft en Prosus. In rustige tijden zou je denken dat dit een risicovolle portefeuille is, maar juist nu blijven deze aandelen goed liggen of zijn ze heel goed hersteld na de daling van vorige maand. Ik ben aan het overwegen om Microbot Medical, Besi, Alphabet en Qualcomm nog in mijn portefeuille op te nemen. De fout die beleggers vaak maken is om alleen maar naar de Nederlandse aandelen te kijken, terwijl de grootste kansen juist in Amerika zitten. Natuurlijk loop je valutarisico. Zeker nu de Dollar op dit moment zo hoog staat, maar dat weegt in mijn ogen niet op tegen het groeipotentieel wat enkele Amerikaanse bedrijven hebben.
  nu de beurzen zeker omlaag? Je zegt dat je vermogensadviseur bent bij de Rabobank. Ik vind het nogal wat om dat zo zeker te schrijven. Jij moet toch zeker weten dat niemand koersen kan voorspellen. Op 6 januari jl, schreef je nog dat de koersen toch vooral omhoog moesten..
44 Posts
Pagina: «« 1 2 3 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links