Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

AEX lager na uitblijven steunakkoord eurolanden

Reacties

18 Posts
| Omlaag ↓
 1. Jean 8 april 2020 10:14
  quote:

  Uper schreef op 8 april 2020 09:42:


  [...]

  Idd, olie up de beurzen verder omhoog!

  Duidelijk dat er geen correctie komt


  Daar verschillen we van mening. Ik denk dat deze crisis zo'n grote impact op de economie gaat hebben dat die correctie er zeker nog gaat komen. Dat moet echter nog indalen.
 2. forum rang 6 FairValue 8 april 2020 10:33
  quote:

  Uper schreef op 8 april 2020 09:42:


  [...]

  Idd, olie up de beurzen verder omhoog!

  Duidelijk dat er geen correctie komt


  Zei de ervaren belegger met een account van nog geen maand oud.
  Nul onderbouwing en alleen maar praten naar je positie omdat je waarschijnlijk op groot verlies staat en probeert te redden wat er te redden valt. Maar goed je schat beleggers dus zo in dat je denkt dat ze in jouw oneliners trappen...

  PLZ....je staat niet op de markt hier.

 3. forum rang 6 FairValue 8 april 2020 10:35
  quote:

  Jean schreef op 8 april 2020 10:14:


  [...]

  Daar verschillen we van mening. Ik denk dat deze crisis zo'n grote impact op de economie gaat hebben dat die correctie er zeker nog gaat komen. Dat moet echter nog indalen.  In China neemt het aantal besmettingen weer toe. Als die weer in lockdown gaan zijn de rapen echt gaar.

  Blijf het zeggen. Enkel als er een goede oplossing is voor Covid kunnen we stijgen met een fundament eronder. Anders zakt het als een kaartenhuis weer in elkaar.
 4. Uper 8 april 2020 10:52
  quote:

  FairValue schreef op 8 april 2020 10:33:


  [...]

  Zei de ervaren belegger met een account van nog geen maand oud.
  Nul onderbouwing en alleen maar praten naar je positie omdat je waarschijnlijk op groot verlies staat en probeert te redden wat er te redden valt. Maar goed je schat beleggers dus zo in dat je denkt dat ze in jouw oneliners trappen...

  PLZ....je staat niet op de markt hier.
  Long vanaf 403 en je denkt verlies?

  Mijn one-liners hebben meer inhoud dan 10 alinea's van je slechte betogen!
 5. Tuut 8 april 2020 10:53

  Hoekstra: goede hoop dat we eruit komen

  Hoewel de ministers van Financiën van de Eurogroep nog niet tot een akkoord zijn gekomen over een corona-noodpakket, is minister Hoekstra hoopvol dat er binnenkort een overeenkomst wordt gesloten. "Ik heb goede hoop dat we er de komende dagen uit komen met een combinatie van solidariteit en doen wat verstandig is."

  Volgens Hoekstra is er tijdens het video-overleg met de Europese ministers vannacht vooruitgang geboekt. "Mijn indruk is dat we een heel eind zijn gekomen en goede stappen hebben gezet, maar er zijn ook een paar zaken lastig, zaken waar verschillende lidstaten het over oneens zijn."

  Hij herhaalde dat Nederland het onverstandig vindt om over te gaan op eurobonds, de Europese obligaties waar Italië fel pleitbezorger van is. Nederland wil niet dat lidstaten verantwoordelijk worden voor de schulden van een andere lidstaat en wijst op het bestaan van het noodfonds ESM.

  Lul niet zo raar Fairvalue
  Het zijn geen mensen die in China ziek worden maar dat al zijn als ze terug keren uit het buitenland. Dus ze zijn al ziek Het aantal coronabesmettingen neemt in het land weer gestaag toe, nadat er eerder volgens de overheid geen nieuwe binnenlandse besmettingen meer waren bijgekomen.

  Het aantal besmettingen afkomstig uit het buitenland stijgt met 59 naar 1042.
 6. its all in the game 8 april 2020 11:45
  Het ESM een ultiem redmiddel wanneer een land in ernstige financieel-economische problemen dreigt te komen. Nederland is bereid om in deze uitzonderlijke omstandigheden het ESM te gebruiken voor de medische kosten van corona. Het moet niet zo zijn dat een land deze crisis gebruikt om weer boven Jan te komen. Daar zijn sommige Europese landen erg goed in, nu zielig doen en proberen steun te krijgen, daar los je de corruptie echt niet mee op. Wil je nu steun dan mogen daar best voorwaarden aan gesteld worden.
 7. forum rang 7 Lepre Chaun 8 april 2020 15:02
  Hoekstra toch hoopvol over akkoord
  Hoewel de ministers van Financiën van
  de Eurogroep niet tot een akkoord zijn
  gekomen over een corona-noodpakket,is
  minister Hoekstra hoopvol dat zij
  binnenkort een overeenkomst kunnen
  sluiten,zo zei hij nadat het overleg
  was afgebroken.

  Volgens Hoekstra is er vannacht
  vooruitgang geboekt."Mijn indruk is dat
  we een heel eind zijn gekomen en goede
  stappen hebben gezet,

  Gewoon in het groen eindigen vandaag .
 8. Maan Arkenbosch 8 april 2020 17:41
  Ik heb Hoekstra geschreven, dat de Zuid E.U. landen maffia praktijken er op na houden!! Er staat al meer dan de helft van de jaar begrotingen van alle E.U., landen op de E.C.B. balans, waarvan meer dan 80% junk-bonds van Italië, Spanje,Portugal,België, Griekenland en Frankrijk!,Daarbij heeft de E.C.B. de drukperskraan vooralsnog op oneindig gezet. Dus de E.C.B. koopt al die dubieuze Zuid E.U. obligaties al compleet op! Nu willen ze ook nog een schulden ballon optuigen via Corona of Euro bonds! Dus dubbel op helikopter geld uitstrooien. Waarom spuit de goud en zilver prijs de laatste dagen omhoog??? Wakker worden!!!
18 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

AEX

792,40 18:05
+6,09 +0,77%

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links