Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Verliezen op Amerikaanse beurzen

Reacties

44 Posts
Pagina: «« 1 2 3 | Laatste | Omlaag ↓
 1. peter545 1 april 2020 04:06
  Nederland heeft het meest te lijden van de bezuinigingen - in dit geval bedoel ik de bezuinigingen in de gezondheidszorg: onvoldoende normále reserves van: ic -bedden, beademingsapparatuur, mondkapjes en verpleegkundigen. De corona-griep vereist 23 dagen intensieve patiëntenzorg ten opzichte van de gewone jaarlijkse griep, die 10 dagen intensieve patiëntenzorg vereist. De einduitslag is tot nu toe wereldwijd 'n stuk milder (= er zijn 'n stuk minder doden dan bij de jaarlijkse griep).
  Al met al is corona niets anders dan 'n griep, waarbij mensen algemeen geldende hygiëne in acht dienen te nemen.

  Voordelen van de corona-griep:
  1.
  Mochten de mensen die algemeen geldende hygiëne bij een volgende griep in acht nemen, dan zal een volgende (wel of niet bekende) griep véél eerder in de kiem gesmoord kunnen worden en een lock down dus niet meer zo snel behoeft te worden toegepast..
  2.
  Niet iedereen kan in de productie kan werken. Nu werken te veel mensen in de productie, waardoor de regering ervoor gekozen heeft om op diverse gebieden te bezuinigen.
  De Nederlandse regering heeft hopelijk geleerd, dat ongewenste bezuinigingen áltijd zal leiden tot hogere kosten in de toekomst. Dit geldt in de gezondheidszorg (= ziekenhuizen + bejaardenzorg + gehandicapten), maar geldt ook voor leger, politie, brandweer, onderwijs enz. enz..
 2. forum rang 8 Lepre Chaun 1 april 2020 05:28
  quote:

  Red_ schreef op 1 april 2020 00:05:

  [...]

  Ow ja jij kwam telkens voorbij op ABN forum met ze maken 2 miljard winst, kopen! kopen!
  Stomme is dat er ik nog in getrapt was ook. gelukkig met 10% verlies eruit gedaan, anders nu nog meer in de min gestaan.
  Er zijn 27 analisten die advies geven over het aandeel ABN AMRO. 9 analisten geven een koopadvies, 16 adviseren het aandeel ABN AMRO aan te houden en twee analisten hebben een ABN AMRO verkoopadvies. Recent zijn veel koopadviezen omgezet in een houdadvies. De zorgen die terug te zien zijn in de koers worden dus gedeeld door sommige analisten. Ja als je al die adviezen en prognoses etc vanuit ging .
  En ze hebben toch 2 miljard winst gemaakt.
  En wat is nou 10% verlies die verdien jij als topbelegger zo terug .
 3. forum rang 8 Lepre Chaun 1 april 2020 08:46
  quote:

  Hangyodon schreef op 1 april 2020 08:04:

  Adviezen moet je ook nooit geloven. Doe je eigen research
  jaja dat advies kennen we , maar als 300000 pagina,s op google de zelfde shit te lezen is dan zou je haast denken dat het goed is .
  Alsof de RvB mij alle in en outside,s meld Ja daar kom ik pas altijd als laatste achter die lijken in hun kasten nadat de zooi in elkaar stort.
44 Posts
Pagina: «« 1 2 3 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links