Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'ECB-president Lagarde in zelfisolatie om coronavirus'

Reacties

19 Posts
| Omlaag ↓
 1. Manofaction 27 maart 2020 09:09
  Waar is Timmerfrans met z'n grote mond. Hij wilde het milieu toch redden met 1000 miljard Euro. Kon hij nu eerst even 450 miljoen Europeanen redden en is hij ineens verdwenen van het toneel ? Of zit hij nu bij tante Lagarde onder het bureau z'n belastingvrije Eurootjes te tellen ? :)
 2. forum rang 8 Kaviaar 27 maart 2020 09:39
  quote:

  suske wiet schreef op 27 maart 2020 09:17:

  Inderdaad waar is de Timmermans?
  Hij heeft zich volledig laten meeslepen door de top van Europa .
  Een jaar geleden dacht ik dat is de man van de toekomst .
  Spijtig
  Geen man van de toekomst. Frans helpt de EU om zeep. Frans wil één EU, zonder individuele culturen. Frans wil alle grenzen open, zodat er nog meer verschillende culturen in de EU komen en tradities verdringen. Één EU, dat is wat Frans wil. Daarom is het niet fijn dat hij in de top zit binnen de EU. Frans heeft last van grootheidswaanzin.
 3. Manofaction 27 maart 2020 10:19
  Mooie he, die Limburgse 'leiders' en politici. Timmerfrans uit Heerlen, Goldie Hamers uit Simpelveld, Meppie Eurlings uit Valkenburg, dieren fop arts Graus uit Heerlen, Maxime Verhagen , Marietje vd Hoeven, madammeke Ploumen etc etc. Zakkenvullen en vooral niets doen want dan maak je geen fouten en krijg je nog meer Eurootjes. En bij problemen duik je weg in je dure geheime huisje in de heuvels of op een eilandje in de zon.
  Hebben we het over de rest van de "hollandse VOC baantjes pikkers'' nog maar even niet gehad.
  En nu dan 500 IC bedden en misschien wel 1600 voor 18 miljoen brave potentieele kiezertjes, oh lala, dat is nog eens daadkracht, Beetje veel te laat , maar dan heb je ook wat.
 4. Manofaction 27 maart 2020 11:37
  quote:

  betweeter schreef op 27 maart 2020 10:58:

  [...]

  Zijn toespraak niet begrepen ?
  Zo'n blabla toespraak mag wat kosten.

  Voor het jaarsalaris van Frans Timmermans werkt een Bulgaarse chauffeur 100 jaar.

  Dat bedoelt vrolijke Timmerfrans natuurlijk met 'diversity, diversity, diversity". Heb ik denk goed begrepen toch ?
  "Ik een beetje meer dan jij, dat is het verschil en moet ook zo blijven" : ...toch ?

  Van 1-vandaag TV (quote):

  In 100 jaar verdient een belastingbetalende Bulgaarse chauffeur 340 duizend euro. Dat is dus zelfs 104 keer minder dan de 360 duizend van euro(!)commissaris Timmermans.

  Maar: volgens Loek Koenders zijn we er daarmee nog niet. "Hij krijgt daar, geloof ik, nog 8 duizend euro aan toeslagen bij. Ik denk dat meneer Hoekstra zich dus nog aan de voorzichtige kant heeft gehouden. Ik durf wel te zeggen dat Bulgaren 200 jaar moeten werken voor zijn salaris."

  Ik begreep dat het ook nog belastingvrij is en een presentie toeslag van enige honderden euro's per dag zal ook wel niet ontbreken.
 5. betweeter 27 maart 2020 11:39
  Dat is inderdaad de denkfout. Als je te langzaam gaat is het proces onomkeerbaar en wordt dynamisch onstabiel. Dan verliezen we de controle.
  Dit is in zekere zin vergelijkbaar met de verspreiding van het corona-virus. China heeft aanvankelijk te laat gereageerd maar nog net op tijd ingezien dat ze drastische maatregelen moesten nemen en hebben nu weer de controle. Wij zitten in Nederland op het kantelpunt. New York dreigt er net voorbij te zijn.
  In zo'n situatie kun je beter iets te snel gaan dan te langzaam.
 6. Manofaction 27 maart 2020 11:48
  quote:

  betweeter schreef op 27 maart 2020 10:32:

  Stop met die onzin. Als jullie iets hebben tegen Limburgers kom dan met een of een of een argument, of stop met die onzin.
  Hoge bomen vangen veel wind. Jullie zijn dus alleen maar wind. Waai maar weg.
  Hoge bomen ? Waaibomen bedoel je.

  Ik heb niets tegen Limburgers, net als ik niets tegen Afrikanen, moslims of enige andere groep heb. Ik heb iets tegen individuen uit alle groepen onder de mensen, die over de belasting-ruggen van hun medemensen hun zakken vullen en in ruil daarvoor alleen maar linkse domme ongefundeerde praatjes en ideologieen verkopen. En als de nood aan de man is, dan hoor je ze niet meer.

  (Lenin was ooit een mooi voorbeeld en hij kreeg veel volgelingen in een ander jasje, daar in Brussel).

  Toevallig zijn dit een aantal Limburgers, met Frans voorop.

  Wilders en Rieu zijn ook Limburgers, vandaar....je hebt gelukkig nog veel meer goede dan slechte Limburgers.

  Tevreden nu ? Of klinkt dit misschien niet links genoeg ?

 7. Manofaction 27 maart 2020 12:32
  quote:

  betweeter schreef op 27 maart 2020 11:39:

  Dat is inderdaad de denkfout. Als je te langzaam gaat is het proces onomkeerbaar en wordt dynamisch onstabiel. Dan verliezen we de controle.
  Dit is in zekere zin vergelijkbaar met de verspreiding van het corona-virus. China heeft aanvankelijk te laat gereageerd maar nog net op tijd ingezien dat ze drastische maatregelen moesten nemen en hebben nu weer de controle. Wij zitten in Nederland op het kantelpunt. New York dreigt er net voorbij te zijn.
  In zo'n situatie kun je beter iets te snel gaan dan te langzaam.
  De controle met het virus is al lang verloren.
  De experts waar Rutte zich op baseert hebben zelf verteld ( in het programma Tegenlicht van laatste week) dat ze al op 5 december info kregen van hun collega's uit China over dit virus. Hoezo zitten we dan nu, bijna 4 maanden later op een kantelpunt . Men weet ook al jaren dat er een pandemie dreigde te komen. Zuiver statistisch gezien alleen al.

  Xi Jinping heeft inderdaad een maand gewacht voor dat hij hard ingreep. Hier wachten ze nu al 4 maanden en hebben het over 1,5 meter afstand.
  China probeerde verspreiding volledig te stoppen, maar Europa bleef gewoon doorvliegen en in Nederland maakte men zich alleen druk over de discriminatie van Chinezen in Nederland. En Bruins riep dat hij volledig de zaak onder controle had en Nederland goed was voorbereid ( met ca 500 corona-beschikbare IC bedden ?)
  Nu is hij plots overwerkt, van die volledige voorbereiding ? Heeft hij die 500 bedden zelf naar binnen gedragen ?

  Drie weken terug beweerde Rutte glashard, dat je gewoon handjes mocht blijven schudden en 2 weken geleden hield hij de scholen open, op advies van dezelfde deskundigen.

  Hoezo controle verliezen ?
 8. alexmaniax 3 april 2020 13:05
  Frankrijk, Spanje en Italie : ALLES BANANEN-REPUBLIEKEN! Geen discipline, geen arbeids-motvatie, linkse bende allemaal!
  32 uur werkweek, met 58 jaar met pensioen etc.etc. EU finito! Laat ze stikken! Het ziet het met Corona, zooitje ongeregeld!
  Everybody gets what he deserves! NL uit de EU! Per 1-1-2021!
19 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links