Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Heijmans verwacht geen negatieve gevolgen door Zuidasdok

Reacties

5 Posts
| Omlaag ↓
  1. z0n0p 27 maart 2020 09:53
    Heijmans maar even niet meer aan het werk voor overheden. Brabantse aannemersmaffia. Ze mogen vast meedoen, maar krijgen natuurlijk geen werk. Als je je zin niet krijgt en je hebt je eigen kop in een contractstrop gestopt met het idee dat je er toch later wel meerwerk uittrekt, en dan het werk erbij neergooien is crimineel. Is niet de eerste keer dat ze dat flikken overigens. BAM en WV nemen ook hun verlies op de zeesluis in IJmuiden.
  2. Barteljaap 27 maart 2020 10:53
    Bij dit project kwam er na de aanbesteding gewoon te veel naar boven dat vooraf niet voorzien was en grotendeels ook niet voorzien kon worden. Ik ben benieuwd hoe dit contract in elkaar zat maar het zegt genoeg dat het project is geklapt en voor 0,7-1 miljard meer aanbesteed gaat worden. In de huidige contractvorm was dit voor de bouwer niet uit te voeren geweest en ik vraag me af of alle projectdocumentatie door de opdrachtgever wel in voldoende mate is geweest.

    Zegt ook genoeg dat aannemers dit soort grote projecten steeds minder uitvoeren omdat het risicoprofiel te groot is. Op advies van het consortium word dit project nu ook aanbesteed in deelprojecten.
5 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Heijmans

12,220 27 mrt
+0,080 +0,66%
Premium

BAM en Heijmans in ban van woningcrisis

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Ontdek IEX Premium

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links