Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Wall Street opent hoger na historische dagwinst

Reacties

14 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 6 jan de vakman 25 maart 2020 15:35
  Je kan er zo langzamerhand wel een gokje op wagen; verkoop je aandelen maar een kwartier na de amerikaanse opening,met stimulerings maatregelen,dan vliegt alles omhoog,vervolgens stort de hele ratteplan naar diep rood en zou je je aandelen,met fikse korting terug kunnen kopen,ik ben daar een beetje te bang voor,maar wie brutaal is,zou daar de laatste maanden,grof geld mee verdient hebben!!
  Straks mijn bloemkool planten gieten,want een beter middel,dan natuur vitamines tegen corona bestaat niet,vandaag eten we de eerste sla uit de kas,heerlijk rauw,dus niet gekookt,dan blijven die kostbare vitamientjes bewaard,heerlijk tomaten chetsup er over en smullen jongens,corona is vuurbang van de mensen die dat doen,ik vrees dat bij veel stokoude mensen,die kostbare vitamienen geheel ontbreken en dan slaat de coronazeis genadeloos toe!!
  we leken weer groen te gaan eindigen,maar voorlopig,wint die rozenkleur het weer dik!!!
 2. jarijn60 25 maart 2020 18:10
  Wacht tot de resultaten van het 1e kwartaaal, half april, worden gepubliceerd. Dan zien we welke bedrijven voldoende reserves hadden,moesten lenen bij de bank of steun van de Overheid. Of simpel op weg naar failliet. Tot die periode is er nog te veel onzekerheid wie er het meeste last van krijgt.
14 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

NY-DJ-Industrial Avg

0,00 nov '18
0,00 0,00%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links