Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Federal Reserve breidt noodhulpprogramma uit

Reacties

16 Posts
| Omlaag ↓
 1. Rewinter 20 maart 2020 19:44
  Schuld op schuld op schuld. En wie gaat dat betalen ? De generaties na ons. Wanneer begrijpen we nu ‘s eindelijk dat niet iedereen een Tesla kan rijden of de nieuwste iPhone kan aanschaffen ? Ons welvaartsniveau ligt gewoon te hoog. Het is tijd voor een andere samenleving met andere normen en waarden.
 2. HogerOfLager 20 maart 2020 19:49
  Het zou wel prettig zijn als er meer nadruk wordt gelegd op het feit dat dit geen overheidsbeleid is, maar gewoon bijdrukken van dollars. De inflatie zou enorm moeten zijn. Dit wordt gemaskeerd door te vergelijken met andere valuta, maar het komt een keer boven water dat veel valuta, zoals dollar, euro, feitelijk geen donder meer waard zijn.
 3. Willempie3 20 maart 2020 20:42
  Dit kan nooit goed aflopen. Ze zullen zoveel bijdrukken om alles en iedereen overeind te houden dat uiteindelijk het geld zo goed als waardeloos wordt.
  Ik denk dat ze daar al een scenario voor op de plank hebben liggen: Niet met de nieuwste I-Phone of Tesla, maar met de goeie oude gaarkeuken. Wat echt goud lijkt in ieder geval nuttig, al zal het bezit daarvan waarschijnlijk verboden worden. Je hypotheekschuld zal wegsmelten, maar je pensioen dus ook. En als iedereen arm en werkloos is, zullen de aandelen ook niet veel meer waard zijn.
 4. forum rang 4 DerksVisie 20 maart 2020 22:51
  quote:

  Kaviaar schreef op 20 maart 2020 21:22:


  Fed zorgt juist voor onzekerheid overzee.
  Maatregel op maatregel op maatregel. Dat veroorzaakt binnen zo’n korte termijn alleen maar onzekerheid.
  We zien wat het gevolg daarvan is.
  Misschien waren deze maatregelen eerder al noodzakelijk voordat het virus bekend was. Maar dat ze het nu pas kunnen doen zodat het veel minder opvalt.
 5. Zootje 20 maart 2020 23:05
  Dit wordt een heel interessant jaar. Dit is het begin van een crisis zoals we die in 2008 zagen. Ik hoop dat een ieder die dit leest zijn baan/pensioen/inkomstenbron behoud in de komende 2 jaar. ER zal een hoop kapot gaan en dat zal weer vele jaren duren om te herstellen, bedrijven failliet, mensen verliezen hun huis spaargeld alles, overheden kunnen zelf ook ook failliet gaan.
 6. forum rang 6 shortie 20 maart 2020 23:18
  quote:

  Kaviaar schreef op 20 maart 2020 21:22:


  Fed zorgt juist voor onzekerheid overzee.
  Maatregel op maatregel op maatregel. Dat veroorzaakt binnen zo’n korte termijn alleen maar onzekerheid.
  We zien wat het gevolg daarvan is.
  Ze kunnen niet anders meer Kaviaar.
  Hebben zelf deze enorme puinhoop veroorzaakt door in 2008-2009 te starten met QE.... je weet wel... dat programma waar iedereen zo dol op was!!
16 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links