Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Beurzen klimmen na historische koersdreun

Reacties

58 Posts
Pagina: «« 1 2 3 | Laatste | Omlaag ↓
 1. forum rang 4 FairValue 13 maart 2020 13:08
  Jullie kunnen ook doordraven zeg. Al die doem verhalen hier. Het kost economische groei, veel economische groei maar het einde der tijden is niet aangebroken. Zou goed mogelijk een mooi koopmoment kunnen zijn. TINA geld nog steeds dus dit is anders dan andere crashes. Waarschijnlijk minder diep en korter ondanks de heftige gevolgen voor de economie.
 2. [verwijderd] 13 maart 2020 13:16
  Nog een stukje over dat onderzoek "Geheime futures handel Amerikaanse regering".

  Tijdens een hoorzitting in de US District Court in Boston in 2001 in de zaak Howe vs. Bank for International Settlements et al., een rechtszaak die de BIS en de Amerikaanse regering beschuldigt van het illegaal manipuleren van de goudmarkt, hoorde uw secretaris / penningmeester een assistent-Amerikaanse advocaat pleiten voor afwijzing van de rechtszaak omdat de Gold Reserve Act de regering de bevoegdheid verleende om precies te doen waar de rechtszaak over klaagde:

  Dus als de Commodity Futures Trading Commission niet duidelijk kan beantwoorden of zij bevoegd is voor manipulatieve futures-handel door of in opdracht van de Amerikaanse regering - een vraag hoe de commissie de wet interpreteert - kan worden geconcludeerd dat dergelijke handel inderdaad wordt ondernomen en dat markten door de overheid veel meer worden gemanipuleerd dan algemeen wordt aangenomen.Alles wat nu nodig is, is een moedige financiële journalistiek om de wereld erover te vertellen. Maar moedige financiële journalistiek is tegenwoordig zeldzamer dan goud.

  Goede en duidelijke verklaring van wat we nu op de beurzen zien gebeuren..... Alles fake.
 3. Mavi57 13 maart 2020 13:31
  quote:

  Realist2018 schreef op 13 maart 2020 12:19:

  Weer valse start. Beurzen voor 14.00 weer bloed rood. Mensen de gevolgen voor de wereld exonomie is gigantisch en wordt binnen twee kenbaar en voelbaar.

  Vanmiddag weer 11% eraf.
  nog een half uurtje dan...
  als het niet gebeurt dan ben je weer voor de zoveelste keer mis.
 4. forum rang 4 finance2u 13 maart 2020 15:35
  quote:

  finance2u schreef op 13 maart 2020 13:13:

  Eind van de dag hard hard omlaag..Wellicht bij opening Amerikaanse beurs nog omhoog zodat zij uit kunnen stappen en nog de short kunnen gaan, vandaar dat ze die cultures ook lekker hoog zetten zodat mensen instappen
  Inmiddels van een 8% stijging naar nu 3%...
58 Posts
Pagina: «« 1 2 3 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links